Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 90 kg vagyok kb hogy tudnák...

Szodika kérdése:

90 kg vagyok kb hogy tudnák le fogyni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok 90 kg kb zsiros csak ithon tudok edezni.
2015. márc. 7. 15:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/141 anonim ***** válasza:
51%

Akkor miért ehetnek a vegánok akár több mint 4000 kalóriát is, és még is szálkásak?

Nem lehet túlenni szénhidrátból, mert a szénhidrát legtöbb része oxidációval távozik a szervezetből.

Azt meg nem értem ddrake, hogy az neked oké, hogy oroszlánnal összehasonlítod az embert, de nekem már nem oké, amikor én ezt a butaságodat felvetem, hogy azért ez még sincs így...

Csak azt akarod meghallani, amit akarsz. Így nem igen lehet egy érzelemmentes, objektív beszélgetést kialakítani. Ironikus hogy ezt pont te mondod. Lol.

A profi sportolókat meg úgy értettem, hogy nem a táplálkozásuk miatt lettek olyan sikeresek, amilyenek, hanem a teljesítménynövelő szerektől.

Lyle Mcdonald és Alan Aragon-nak meg vannak a saját termékei, vagy megveszed őket vagy nem. Őket ennél tovább nem érdekli, hogy mi az optimális, mert a végén őket is csak a pénz érdekli, nem az emberek segítése.

2015. márc. 8. 13:22
 72/141 anonim ***** válasza:

Ja, hogy a disznóval és a majommal szeretnéd összevetni. Ok.

Csak nézd meg a táblázatot amit linkeltem, nem gyakori náluk sem a hús fogyasztása:

[link]

Az meg, hogy mi a szokás náluk, kit érdekel? Attól még az ő példájukat kell követnünk?

Miben leszünk jobbak, ha ugyanolyan vad állatként viselkedünk? Talán megnövekszik a farkad, vagy micsoda? :))

2015. márc. 8. 13:25
 73/141 anonim ***** válasza:

Fun fact: A diéta ami magas főleg telített zsírban, impotenciához is vezethet:

[link]

Csak egy kis FYI. :)

Persze nyilván azt az öregségre kell majd fogni, amikor már nem áll fel reggelente, nem a rossz diétára.

Istenem. :)

2015. márc. 8. 13:32
 74/141 anonim ***** válasza:
100%

Először is, nézd át a citromsavciklust, a ch anyagcserét, a zsíranyagcserét. Nincs ilyen, hogy oxidációval távozik a szervezetből. A szükséges mennyiségből ATP-t állít elő a szervezet. Az energiaigényén túl a felesleges elraktározza. Nem pöfögteti el lazán magából, de javítson ki valaki.

A tigrist nem azért hoztam fel, de akkor tessék, felhozom a mindenevőket, amire soha semmit nem szoktatok mondani. A csimpánz is megöli és megeszi a kisállatokat, a vaddisznó is. Akkor mi miért tegyünk máshogy? És mondd már meg, mégis mivel vessem össze? Az ember szerinted valami különleges faj, semmi közös nincs benne semelyik állattal sem? Az állatok kifejlődtek külön, minket meg az űrlények raktak ide, és nekünk valami egészen más szokásokat kell követnünk? Kicsit többet bír az agyunk, ennyivel vagyunk előbbre. És már képes olyan érzelmekre, mint a sajnálat (amire amúgy néhány állat is képes), képes belegondolni, és ami fontosabb, túlgondolni más helyzetét. Elképzeled, hogy Disney-idillben hazamegy a kiscsirke a családjához, és vígan elcsirkélkednek otthon. És ez a túlzott érzelmed, ez a túlgondolásod megakadályoz abban, hogy megtedd azt, amit ösztöneid szerint eddig normális működésed részeként megtettél. Ha minden állat ilyen érzelgősen túlgondolná a dolgot, felborulna a fauna.

"Talán megnövekszik a farkad, vagy micsoda?" öhm, nem. Csak mivel elvileg mi is a természethez tartozunk, az állatokból fejlődtünk ki, mi is egy soksejtű organizmus vagyunk, mint a többi, akkor esetleg nekünk is úgy kéne tennünk, ahogy nekik, hogy az életfunkcióinkat fenntartsuk. Esetleg. Nem pedig extremitásokban gondolkodnunk. Hm, talán?

Miért nem azt kérdezed, hogy miért veszünk levegőt, csak mert az állatok is vesznek, és ettől mi tökösebbnek érezzük magunkat?

Istenem. Majd egyszer öntudatra ébrednek a szúnyogok is, és bocsánatot kérnek a maláriáért. Sőt, egymással fognak veszekedni, hogy etikátlan-e az emberek vérét szívni, avagy sem.

2015. márc. 8. 13:38
 75/141 anonim ***** válasza:

Még mindig nem mutattál semmit, hogy miért olyan tökéletes a hús.

Nem veszed észre, hogy nem mutatsz fel semmi érvet?

Mindig csak a naturalizmust veteted fel, de te sem élsz barlangokban, nem kell mindennap megvenned az ételedet, mert ott van a hűtő.

Ahogyan húsra sincs szükséged, hiába érzed te annyira menőnek, hogy te most úgy eszel mint egy ősember.

Az ősembernek is csak egy olyan időszak volt, amikor a húsra kényszerült.

Abban a korszakban a homo habilis élt vagy 20-30 évet, és csak pont annyira, hogy túléljék azt a korszakot.

A szénhidrátot nagyon nehéz elraktározni, sőt, szinte lehetetlen. Már önmagában gyorsítja az anyagcserét, a jobb anyagcsere pedig segít abban, hogy több kalóriát égess el.

Gyors anyagcserével pedig nem leszel soha kövér, akármennyit eszel. Főleg akkor nem, ha még olyan ételeket eszel, amik ezt támogatják.

2015. márc. 8. 13:47
 76/141 anonim ***** válasza:

De akkor hozok fel egy olyan példát, ami a mindennapjainkban megtörténik:

Egy embert mondjuk 6 másik ember körbe áll, és szétakarják verni a fejét, azért mert nekik ez tetszene, és mert szeretik a verekedést.

Hagynád hogy szétverjék azért, mert ez az "evolúció", és a nálunk fejletlenebbeknek és gyengébbeknek meg kell halniuk(meg amúgy is hagyjuk hogy azt tegyék amit akarnak) vagy segítenél az embernek, és nem hagynád hogy megverjék?

Mit tennél?

Attól, hogy mások teszik, nekünk nem kell.

2015. márc. 8. 13:52
 77/141 anonim ***** válasza:
100%
Az inzulinrezisztencia vezet merevedesi gondokhoz. Nem a husfogyasztas.
2015. márc. 8. 14:22
 78/141 anonim ***** válasza:
51%
És mi vezetett inzulinrezisztenciához?...
2015. márc. 8. 14:29
 79/141 anonim ***** válasza:
100%

--gömb--

Még véletlenül sem a permanens ch túlevés. Neeem, szó sem lehet róla.

2015. márc. 8. 14:38
 80/141 anonim ***** válasza:
51%
Ha elolvastad volna részletesen, akkor láthatnád, hogy nem.
2015. márc. 8. 14:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!