Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 90 kg vagyok kb hogy tudnák...

Szodika kérdése:

90 kg vagyok kb hogy tudnák le fogyni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok 90 kg kb zsiros csak ithon tudok edezni.
2015. márc. 7. 15:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/141 anonim ***** válasza:
Oké, negyvenes, de ez az étrend nem hogy vegán, ez még azon túl is megvon egy csomó mindent :) Ilyen kajálással én is megnéznék egy tip-top egészségű, keményen sportoló, nem mellesleg nem csontkollekció embert. A vegánnak azért vannak kártyái a hús helyettesítésére. Ez az étrend viszont kb. az utolsót is elveszi tőled.
2015. márc. 7. 22:32
 42/141 anonim ***** válasza:
100%

--- előre tisztáznám hogy nem vagyok vegán és nem vagyok híve az ilyen csodaétkezéseknek---

De akkor is elég nehéz nem egészséges vegánt találni, és azzal tulsagosan nem baszhatod el a dolgokat hogy csak mikrotápanyagokban gazdag növényeket eszel.

És mellesleg elég furának találom hogy egy csomó vegán van aki napi 4000 kalóriával se hízik el pedig ennyi kajával meg testépitő tiszta étrenddel is azért jonne rendesen zsír.

Mondjuk nagyrészuk kardiozik is kemenyen valoszinuleg ez lehet a magyarázat.

Továbbá arrol se feledkezzunk meg hogy a "legegészségesebb" kúltúrákban, helyeken az étrendjuk nagyon nagy részét teszik ki a keményítőtartalmú ételek és a hüvelyesek.

Itt meg egy vegán testépítő. [link]

2015. márc. 7. 23:53
 43/141 anonim ***** válasza:

Végre egy őszinte válasz.

Ha továbbgondolunk, nem stimmel ez a testépítő étrend... mert nincs olyan hogy szénhidrát túladagolás.

Az állítólagos testzsír gyarapodás nem fog megtörténni, hiába eszünk mi meg rengeteg gyümölcsöt.

És egyébként, ha már megint kommenteltem, akkor már le írom hogy:

vegán = nem eszik húst, se állati eredetű ételeket(pl. se tejterméket, se mézet).

vegetariánus = nem eszik húst, de egyéb állati eredetű ételeket azokat eszik.

Szóval a vegán diéta mindenképp "radikálisabb", ha azt radikálisnak lehet nevezni hogy nem ártasz más élőlényeknek.

A tej például tudjátok hogy jön létre?

Megerőszakolják a tehenet, hogy szüljön.

Ezt a borjút elveszik tőle, hogy benne legyen a Big Mac-edben, és az anyatejet, amelyet a tehén produkál, szépen lefejik, és már meg is van a tehéntejed.

A saját anyád tejét már nem iszod meg, akkor miért iszod meg egy tehenét?...

De persze lehet vitatkozni hogy a növények is éreznek, viszont ehhez képest, nem hiszem hogy mészárlásnak számít az, ha salátát eszünk. A növényeknek nincs tudatuk/idegrendszerük, és elrohadnak a fagyban.

Ellenben vajon mit érezhet a borjú amikor elviszik az anyjától, és azért teszik fel a futószalagra a többi borjúval együtt, hogy megöljék?

Én egyébként nem utálom se a Marika nénit, se a Valikát, hogy ők állatokat ölnek és esznek.

Én is ettem állatot, ez már tradíciónak számít szinte mindenhol.

De nem egészséges, és nem is helyes, és aki azt mondja, hogy az, az egyszerűen nem akarja felfogni a cselekedetének súlyát.

A kérdező véleményére egyébként kíváncsi lennék. :)

2015. márc. 8. 00:39
 44/141 anonim ***** válasza:

"Megerőszakolják a tehenet, hogy szüljön. " konkrétan beledugnak egy szondát a pitschájába, amit meg sem érez, és így mesterségesen megtermékenyítik.

"A saját anyád tejét már nem iszod meg, akkor miért iszod meg egy tehenét?..."

A saját fiadat már nem rakod tisztába, mikor felnőtt, miért raknád tisztába az ő fiát, mikor kicsi? A logika... fáj.

Szerintem két dolog miatt nem issza meg az ember:

-Először is, mert elapad :D

-Másodszor, mert érett felnőttként már szexuális tartalmat köt hozzá.

A tehénnek van is, nem is szexualizálom az élményt, szal köszi szépen, én rendben vagyok a tejjel.

2015. márc. 8. 00:46
 45/141 anonim ***** válasza:
55%

Kíváncsi lennék hogy viszonyulnál hozzá, ha anyádat mesterségesen megtermékenyítenék, és az anyatejét eladnák. :)

Gondolom tapsolnál örömödben, hogy majd jó sok fehérje bevitele lesz a szomszéd Karcsikának.

A logikádat meg nem sikerült megfejtenem. Kérlek magyarázd el, hogy mi köze van a tisztába rakásnak az anyatej iváshoz, köszi szépen. :)

2015. márc. 8. 01:14
 46/141 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjuk hott hogy aki testépít az legtöbbször nem iszik tejet.

Tejsavó fehérjét iszik ami egy hulladékterméke a sajtgyártásnak.

A tejipart nagyon kis mértékben befolyásolja a tejsavófehérje fogyasztása mert elsősorban a sajt, tej túró stb termékek miatt van szukség tejre.

A tejsavó pedig ott lesz hulladéknak ha megiszod ha nem.

(Mellesleg akkor viszont nem etikus nem meginni mert szegény tehenet foloslegesen eroszakolták meg)

2015. márc. 8. 01:37
 47/141 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg ezek a vegán orvosok elég gyenge tanulmányokra alapozba állítanak dolgokat a húsfogyasztásrol és nagyon sokszor osszekevesik a korrelációt az okozattal.

Sokkal jobban hozzáérto dietetikusoknak mint alan aragon, lyle mcdonald semmi bajuk sincsen a húsfogyasztással.

És hozzájuk mennek a profi sportolók étkezési tanácsért (azok a sportolók akiknek milliók fuggnek a teljesítményüktől)

Nem dr mcdougall-hez.

A vegán étrend jó az átlagembernek mert tényleg csak novenyeket eszel tele vitaminnal ásványi anyaggal rosttal. Elég fehérjével minimális koleszterinnel semmi állati zsírral+ nagyrészt esszenciális zsirokkal.

Ez egy teljesen egeszseges etrend es sokkal tobb ertelme van mint a paleonak mondjuk.

Viszont ha valaki mar sportoló és tudatosabban étkezik az izomtomegnovelés és zsirvesztés az elsodleges célja akkor valószinuleg pontosan tudja mit visz be a szervezetébe és számolja a tápanyagokat tobb fehérjére jobb fehérjékre van szuksege+ el van úgy is hogy több zsírt eszik mert valoszinuleg kardiozik is és azt is megengedheti igy hogy egyen szemetebb kajákat. nem lesz cukorbeteg/elhizott/ stb a husfogyasztástól ha okos.

A legtobb ilyen tanulmány ami a husfogyasztok cukorbetegsegere elhizására mutat rá nem veszi figyelembe hogy a legtobb husfogyasztó magasról tojik az étrendjére nem mozog és megzabál kb mindent amit lát.

Nem nehéz azt a kovetkeztetést levonni hogy aki valamennyire figyel az étrendjére (mint egy vegán) jobb egészségugyi mutatókkal fog rendelkezni mint aki szarik bele teljes mértékben.

2015. márc. 8. 01:49
 48/141 anonim ***** válasza:

--gömb--

Azt meg kell jegyezni, hogy a vegán étrendben is simán ki lehet hozni azt a 25%-os fehérje arányt (kalóriára számolva), ami standard a testépítésben, sőt még többet is.

Nem lesz ugyan ideális az aminosavösszetétel, de nem rossz.

Ugyanakkor önmagában a hús- és tejfogyasztást démonizálni felesleges, és nem helyénvaló.

Senkitől nem várható el, hogy a veganizmust elfogadja, mint ideológiát.

Annak pedig szintén nincs értelme, hogy hamis állításokat fogalmazunk meg előbbiek állítólagos egészségügyi hatásaival kapcsolatban.

Jelzem, hogy önmagában a dologról beszélek, nem az előforduló etikátlanságokról (tartási körülmények, satöbbi).

Aki meg 4000 kcal-lal nem hízik el, az főleg alkati adottságainak köszönheti ezt.

2015. márc. 8. 08:07
 49/141 anonim ***** válasza:
51%
Adottság. Tuti. :)
2015. márc. 8. 09:32
 50/141 anonim ***** válasza:

Ha ketogén diétát alkalmazol, vagy egyéb magas zsír és fehérjetartalmú étrendet, nem fogod bírni hosszútávon.

Székrekedésed lesz, mert nem fogsz tudni emészteni, és rengeteg inzulint fog termelni a szervezeted, mert nem tudják a receptorok felvenni a szénhidrátot a zsírtöbblet miatt.

A rengeteg inzulin pedig idővel inzulinrezisztenciához vezet, ami a 2-es típusú cukorbetegség előfutára.

Szerinted gyümölcsöktől cukorbetegek tudunk lenni? :))

Akkor nekem gondolom már csak éveim vannak hátra. :))

Az meg biztos véletlen, hogy a vegánok sokkal többet kardióznak, mozognak.

Ha nem jó a diétájuk, akkor még is hogy tudják megtenni, és miért olyan szálkásak?

Ahogy ddrake mondta, csodás az emberi agy. Minden sz@rt el tud hinni amit akar, és minden információt mellőz, ami fontos.

És hogy kutatásokkal is alátámasszam az állításaimat:

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 8. 09:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!