Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 90 kg vagyok kb hogy tudnák...

Szodika kérdése:

90 kg vagyok kb hogy tudnák le fogyni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok 90 kg kb zsiros csak ithon tudok edezni.
2015. márc. 7. 15:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/141 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ettem egy kis csirkét és elhíztam! Úgy eszek, mint a királyok! Megyek eszek inkább szalmakrumplit, mert attól biztos lefogyok 7 nap alatt 1,5 kilót! A vitamin pakkot meg most dobom ki!
2015. márc. 7. 17:39
 12/141 anonim ***** válasza:
27%

Őszintén szólva, ha elkezded ezt a diétát, egy hétig biztos nem fogsz tudni edzeni, mert a szervezet sz@rul fogja érezni magát, mert méregtelenít.

Nincs szüksége az embernek húsra, mert fehérje az megtalálható zöldségekben, gyümölcsökben is.

Nem létezik olyan, hogy valaki 'fehérjehiányos'...

És hogyha a paleo diétát hozzuk fel, így néznek ki, akik zsíros húsokat esznek, meg "ősemberként" táplálkoznak: [link]

2015. márc. 7. 17:42
 13/141 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem hoznám egy szintre a paleoval. Én nem vagyok paleohívő, de annak több értelmét látom, mint egy akkora baromságnak, hogy "fogyjál le keményítővel". Orvos írta? Igen, egy fogyatékos orvos.
2015. márc. 7. 17:43
 14/141 anonim ***** válasza:
0%

Amelyik orvos vékony és szikár, az gondolom fogyatékos.

És a javaslataival biztos hogy neked tesz kárt, hát persze.

Erre miért nem gondoltam még. :P

2015. márc. 7. 17:45
 15/141 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki paleolit étrenddel dagadt, valaki meg gabonát zabál mégis sovány, semmit nem jelent. Az számít, hogy kalóriapluszban van-e vagy nem. Nem esszenciális az állati eredetű fehérje, de nem igazán jöttem még rá, - ebből a csodálatos könyvből se - hogy miért is jobb a növényi fehérje, vagy, hogy miért fogok meghalni a táplálékkiegészítőktől.
2015. márc. 7. 17:49
 16/141 anonim ***** válasza:
27%

Azért jobb a növényi eredetű fehérje, mert nem tartalmaz telített zsírokat, nincs benne koleszterin, és nem okoz gyulladást a szervezetben.

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 7. 17:53
 17/141 anonim ***** válasza:
100%
Gladiátorokkal példálózik a Mekdögell, de igazából azok is dagadtak voltak, csak ezt ügyesen elhallgatja
2015. márc. 7. 17:58
 18/141 anonim ***** válasza:
100%
Zöldség + gyümölcs = gainz
2015. márc. 7. 17:58
 19/141 anonim ***** válasza:
79%
Ja, csak egy rakás szénhidrátot, mellékes. Amúgy meg biztos viccből eszünk sovány húsokat, meg halat.
2015. márc. 7. 17:59
 20/141 - palilaci - ***** válasza:
100%

Aki linkelte azt a szart egy mocsok nagy retardalt aki raadasul hulyesegeket terjeszt.

Kit erdekel, hogy hogy nez ki aki irta? Teljesen logikatlan fassagokat irkal az az "orvos" ilyen vicc kategoria ami a fogyi topikba illik (igen ez a fogyatek es a fogyokura rovat megnevezese egyszerre!)

Megint felhuztam magam egy nevtelen noszensz baromsagokat terjeszto senkin. Pls mondd hogy csak egy troll vagy

2015. márc. 7. 18:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!