90 kg vagyok kb hogy tudnák le fogyni?
https://www.youtube.com/watch?v=iuq906SGuFQ
Ez egy több milliárd dolláros üzlet nekik(mármint a hús-meg tejiparnak), ezért eszi mindenki, mert mindenki ezt eszi. Ilyen egyszerű.
Az egészség az meg nem fontos, se az alázatosság/szánalom az állatok iránt.
Kérdező, a kérdésedre válaszoltam. Rajtad múlik hogy lefogysz-e, vagy maradsz ugyanilyen állapotban.
Ez a legegyszerűbb módja hogy lefogyj(eltekintve a teljesítménynövelő szerektől).
Sok sikert kívánok neked a fogyásodhoz!
Megnéztem ennek a szerencsétlennek egy másik videóját. Szerinte a vegetarianizmust alátámasztja a tudomány, és marha logikus, ezért nem fér össze a vallással. Nagyon magasröptű gondolat, mellőzve azt a tényt, hogy bizonyos vallásokra pont, hogy jellemző a húsfogyasztás elvetése.
Nekem nincs bajom azzal, ha valaki meggyőződésből nem eszik húst, de azért vicces amikor barbár állatoknak állítják be a húsevőket, mintha mi puszta szórakozásból ülnénk le állatokat, szinte nem is azért, hogy táplálékhoz jussunk. Igen, mi amúgy arra várunk már korán reggel, hogy mikor nyúzhatunk meg nyulakat és pockokat és széles vigyorral az arcunkon örülünk ahogy úszunk a vérükben. Nálunk nyulvér nélkül nem indulhat a nap! A disznónak a visításától meg orgazmusunk van. Mert ennyire kegyetlen húsevő állatok vagyunk!4
"alázatosság/szánalom az állatok iránt"
Majd szóljál az oroszlánnak is, hogy ne egyen zebrát. Lehet, hogy nem lesz túl vevő erre az alázat dologra, de próbáld meggyőzni a koleszterinnel, az lehet, hogy beválik.
De hogy a Kerdezonek is valaszoljak ne ezt a szerencsetlent nyomorgassam:
Szalkasito dieta (ami egy magas feherje es vitamin tartalmu kaloriaszegeny etrendet jelent) es erosito edzes+aerob mozgas kell heti 3*.
Mivel nagyreszt etrenden mullik a dolog ebbe fektesd a penzed es az energiad leginkabb. Utanna johetnek az edzocucc, kondiberlet stb (azert irom le ezt mert a legtobb kezdo abba a hibaba esik, hogy tapkiegre meg puccos termekre kolt kozben a legfontosabb dolgot -helyes taplalkozast- kihagyjak.).
Kell neked napi 250-260g feherje (sovany husok, hal, zsirszegeny turo, protein tapkieg, tojas)
220-250g szenhidrat (tk pekaruk, zab, rizs, edesburgonya, puffrizs)
60g telitetlen zsir (kokuszzsir, lenmagolaj)
egy multivitaminra erdemes lenne beruhaznod.
[link] itt talalsz erdekes cikkeket, mintaetrendeket, edzestervet stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!