Így ugye semmi esélyem többet fogyni zsírból?
Nincs keresetem, ezért csak szemetet ettem az első 5 hónap tömegnövelésben, jött is fel 6kg, abból olyan 2-3kg izom, aztán nem fejlődtem többet, folyton visszaestem picit, aztán újra erősödtem, aztán vissza, aztán erősödtem, ez így ment még olyan 2 hónapig.
Tudni kell, hogy nem vagyunk egy gazdag család, főleg mivel csonka a család, anyám egyedül nevel kettőnket. Sikerült rábeszélnem, hogy állja a diétámat 1 hónapig.
20% tzs-ről olyan 17-8%-ra sikerült lemennem ezalatt az 1 hónap alatt, 84,5kg-ról 80,5kg-ra.(178cm) Mostantól nem állja a kajálásomat, akárhogy könyörgöm, mert drágább, mint a vacak kaja.
Én hihetetlenül rosszul érzem magam így, minden vágyam az volt, hogy hátha gyorsabban ledobok zsírt, de nem, ilyen a genetikám, ennyi telt ki tőlem 4 hét alatt. Mától ismét ehetem a házikosztot. Megpróbálok mindent, hogy ne hízzam vissza azt a pár kilót, de nem tudok semmit sem ígérni, mivel könnyen zsírosodom sajnos.
Engem sosem zavart úgy igazán a testemen a zsír, csak az arcomon, hogy nem karakteres, nem "éles". Régebben lefogytam valamiért, akkor tetszett, de most ismét sok ez a 17-8% tzs..
Nincs esélyem lefogyni ilyen körülmények között, ugye? Ha saját keresetem lesz, vagy valami szerencse folytán lesz sok pénzem, csak akkor.. Mert más módját nem tudok elképzelni a fogyásnak. Jól gondolom sajnos? 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!