90 kg vagyok kb hogy tudnák le fogyni?
tyű ez még a pár nappal ezelőtti c-vitaminos gyerekeknél is megszállottabb...
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6624..
elkezdtem olvasni ezt a szutyok linket de totál kiverte nálam a biztosítékot...
"Ismétlem: Az ételmérgezés első
számú oka az állati eredetű
élelmiszerek és a NÖVÉNYI OLAJOK
fogyasztása."
Ezt qrva jól mondtad! Ezzel, hogy ezt tömik a fejedbe, hogy vizet kell innod, csak a "vízipari cégek" szedik meg rajtad magukat. Rájöttél az igazságra. Csak ömlik az ásványvízgyárak és a vízszolgáltatód zsebébe a pénz, holott vízre nincs szükségünk. Most a legjobb érvet mondom, amit lehet: "nincs bizonyítva". Láttál te már hivatalos-természetesen angol nyelvű, nem magyar, mert itt minden úgy elmaradott, ahogy van-oldalt, ahol ezt vizsgálták, hogy ha nem iszol vizet, meghalsz? Láttál te ilyet, a világ kutatóintézeteinek mindegyike által alányalva? Nem? Na ugye. Víz természetesen is keletkezik a szervezetedben, és nagyon sok állat egész életében elvan víz nélkül. A teve is például élete végéig kibírja ivás nélkül!
Már miért kéne vizet inni? Azért, mert bunny azt mondta? Pfft, gratulálok a broscience-s eszének annak, aki ezt bevette. Persze, meg nagyanyád is mondta, hogy igyál eleget. Ő biztos jobban tudja a néphiedelmes fejével, mint egy tudósember. Mert én tegnap pont beszéltem egy nagyon felvilágosult tudósemberrel, és ő pont ezt mondta. Nem hazudok, becsszó :)
Áhh, na eddig tartott a hülyeség, hihetetlen milyen anomáliákra képes az emberi agy XD Egész pofás kis szerkezet, csak mikor nincs rendesen arra kihasználva, amire kéne, mindenféle nagyon gondosan kitalált bonyolult marhaságokat szül elő, aztán meg el is kezd hinni benne. Mára már a legkülönfélébb ilyesféle megnyilvánulásait láthatjuk, elég, ha elnézünk az ezóba. Már csak azt várom, hogy összeszikrázzon egy paleóssal a véleménye a delikvensnek :)
Épeszű ember kb. minden oldalba bele tud kötni józan logikai érvekkel. Ezzel normális gondolkodású személyt nem fogsz meghülyíteni :)
Mellesleg az ételmérgezés azt jelenti, hogy egy baktériumokkal szennyezett étel a baktériumok által termelt anyagok miatt okoz betegséget az én szótáramban, de mindegy :D
Mellesleg ezzel nagy valószínűséggel fehérjehiányba taszítja magát az ember, főleg ha sportolni is akar mellette, de szívesen kezet fognék élőben is egy olyannal, aki ezt az étrendet követve fizikailag aktív életmódot űz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!