Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 90 kg vagyok kb hogy tudnák...

Szodika kérdése:

90 kg vagyok kb hogy tudnák le fogyni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok 90 kg kb zsiros csak ithon tudok edezni.
2015. márc. 7. 15:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 anonim ***** válasza:

Ja, és Alan Aragon meg Lyle Mcdonaldról csak annyit, hogy őket nem érdekel hogy segítenek-e az embernek, vagy nem.

Csak népszerűek akarnak lenni, ezért nem is vitatkoznak soha a táplálkozás témakörben, mert mindkettejükben meg van a maga helye, a maga "niche"-je..

Ez kb. egy nyílt titok, hogy minden profi sportoló és testépítő rengeteg szteroidot, növit, peptidet, sőt, akár inzulint is használ, hogy jól teljesítsen a sportjában. Semmit nem értenek a táplálkozáshoz.

2015. márc. 8. 09:46
 52/141 anonim ***** válasza:
100%
Te már megint jelentősen sarkítod a dolgokat. Lehet, hogy ha csak húst eszem székrekedésem lesz. Lehet, de ez sem biztos. A cukorbetegséghez meg az inzulinszinthez meg megint nem sok köze van. Valamint képzeld el, el sem fogsz hízni a csúnya hústól, ha nem egy tonnát zabálsz belőle. A lencsefőzeléktől is el lehet hízni képzeld el. És akkor szerinted ki lesz cukorbeteg? A sovány húsevő vagy a dagadt vegetáriánus? Valószínűleg az utóbbi. Egyébként meg úgy vagyunk biológiailag felépítve, hogy gyümölcsöket, zöldségeket és húst egyaránt fogyasszunk.
2015. márc. 8. 09:48
 53/141 - palilaci - ***** válasza:
100%

47-es

Akkor huzd bele a farkad a teheneid seggebe.

Pont leszarlak es a magadfajta idiotakat is akik azt hiszik, hogy itt fognak teritgetni. Faj az neked, hogy tejet iszok meg hust eszek? Akkor gyere beszeljuk meg.... Meg az mi mar, hogy allatokat emberrel azonositassz (konkretan mas szuleit, gyereket).

Engem nem erdekelnek a vegetarianusok se a vegak, nyugodtan egyek azt amit akarnak, de ne akarjanak engem arrol meggyozni, hogy a hus az rossz mer jujj szegeny allat mit erezhet stb. Az nem zavarja a hulye fejeteket, hogy az ember alapvetoen mindenevo? Miert kell kotekedni es nektek itt mas arcaba tukmalni a fassagaitokat? Pont leszarjuk. Es kepzeld, most csirkemellet fogok enni, gyujts szegeny szarnyasnak otthon egy gyertyat.... gyoker

2015. márc. 8. 09:51
 54/141 anonim ***** válasza:
51%

Ez már fárasztó gyerekek. :)

Nincs olyan hogy vékony, szálkás húsevő, hacsaknem szed valami jó kis DNP-t, clenbuterolt, primobolant, ephedrine-t, stb.

Egyszerűen nem fog megtörténni a fogyás egy idő után. [link]

Palilaci, ezzel meg nem tudom mit akarsz elérni, hogy engem próbálsz itt megfélemlíteni. Lol.

Felőlem nyomhatunk egy kört, ha olyan keménynek érzed magad. :)

Képzeld csak el, ha az anyukáddal bánnának így.

Az állatoknak is vannak anyjai, mert valahogy megszülettek, nemde? https://www.youtube.com/watch?v=ZE2svQFH_q0

Azzal meg k urva nagy macho vagy, hogy idiótának nevezel azért, mert nem szeretnék állatokat ölni, és megenni őket.

Tényleg, ez a legfontosabb dolog most a világon, és biztosan ez fogja meghatározni a férfiasságom. :)

Jó étvágyat a csirkédhez, és sok sikert a 2015-ös szívkoszorúér meszedéses céljaidhoz. Én bízok benned. :))

[link]

2015. márc. 8. 10:02
 55/141 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem szálkás, ugye? ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Ua-tl0WliQ0

Te nagyon félreértesz valamit. Mi nem szeretünk állatokat ölni és nem is erre verjük, nem ezen élvezkedünk. Csupán azért eszünk állatokat, mert szüksége van rá az emberi szervezetnek. Aki pedig húst eszik, az nem lesz dagadt. Az lesz dagadt aki mértéktelenül eszik rengeteget. Fogjuk már fel, hogy nem létezik hizlaló étel, csak helytelen táplálkozás létezik. Helytelen a vegán táplálkozás is, mert nem biztosítod a szervezet számára szükséges tápanyagokat. Tehát majd ne csodálkozz, ha kihullik a hajad. Nem azt mondom, hogy egyél húst hússal. Én csak azt mondom, hogy legalább heti 1x egyél valamilyen húst. Egyébként inkább a vegának van székrekedése, mert aki eszik húst azzal hússal együtt bevisz valamennyi zsírt is, ami pedig segíti a széklet távozását. Nem mondom, hogy rossz amit csinálsz 47%-os, de mi nem azt csináljuk. Tartsd ezt tiszteletben. Mi sem eszünk 0-24 órában húst. Mi is eszünk zöldségeket, gyümölcsöket is. Ez az állatsajnálat meg régen baromság. Inkább az ukrajnai háborút kellene megszüntetni meg korrupciót a világon. De hát a vegetáriánus hülyeség is az okos amerikaiaktól jön meg ők keverték a $zart a Közel-keleten is. Nem tudnak a saját bajukkal foglalkozni, mindig beleütik mindenbe az orrukat és a buta sztereotípiákkal előállítanak egy tucat berögzött, csőlátású kísérleti nyulat, mint Te, kedves 47%.

2015. márc. 8. 10:17
 56/141 - palilaci - ***** válasza:
83%

Jó étvágyat a csirkédhez, és sok sikert a 2015-ös szívkoszorúér meszedéses céljaidhoz. Én bízok benned. :))

Hat igen. En is bizok magamban, hogy tobbet nem reagalok az ilyen retardaltakra mint te es a linkes kreten.

2015. márc. 8. 10:36
 57/141 anonim ***** válasza:
100%

--gömb--

-Igen, adottság. Anyagcseresebesség a kulcsszó.

-Az, hogy a húsevés felelős lenne bármilyen megbetegedésért önmagában, hazugság. NINCS olyan hiteles, minden szempontból megfelelő tanulmány vagy kísérlet, ami ezt megcáfolná, legfeljebb manipulált.

-"Ha ketogén diétát alkalmazol, vagy egyéb magas zsír és fehérjetartalmú étrendet, nem fogod bírni hosszútávon.

Székrekedésed lesz, mert nem fogsz tudni emészteni, és rengeteg inzulint fog termelni a szervezeted, mert nem tudják a receptorok felvenni a szénhidrátot a zsírtöbblet miatt.

A rengeteg inzulin pedig idővel inzulinrezisztenciához vezet, ami a 2-es típusú cukorbetegség előfutára.

"

Nehéz lesz ezt fokozni barátom, de eddigi hozzászólásaidat elnézve neked ez is menni fog.

Főleg akkor vicces ez, amikor olyan embereknek magyarázol, akiknek komoly tapasztalatuk van ebben. Én ugyan nem preferálom a zsíralapú táplálkozást, mert a zsírt nem olyan hatékonyan hasznosítom, de ha nem akarnék nagy és erős lenni, hanem megelégednék egy alapszintű fizikummal, akkor simán lehetne zsíralapú a kalóriabevitelem. Betolnék minden nap egy fél kiló kendermagot, azzal gyakorlatilag le is fedtem a szervezet tápanyagigényét, egy-két másféle termény mehetne még kiegészítésnek. Mint ahogy tettem is ezt elég sokáig, mondjuk inkább pénzszűke miatt. De még dolgoztam is mellette.

Hogy honnan vetted ezt az égbekiáltó baromságot a magas fehérje és zsírbevitel, meg az inzulintúltermeléssel kapcsolatban, az is rejtély, de az biztos, hogy igen csekély szürkeállománnyal rendelkezett, aki ezt kitalálta.

Egyrészt: a fehérjéből szükség esetén glükózt tud előállítani a máj.

Másrészt: Ketonok megléte esetén, alapesetben, nincs szükség glükózra, ergo nem is fog felesleges inzulin termelődni.

Kivétel intenzív izommunka, de ilyenkor a fehérjéből lesz energia, mint írtam.

-A kardióhoz pont jó a sok ch, de ez irreleváns, semmitmondó tény a mi szempontunkból. Semmi köze ahhoz, hogy jó-e húst enni, vagy tejtermékeket, olajos magvakat.

A szálkásságuk pedig ennek, és adottságaiknak köszönhető. Lehet hogy nehéz megérteni, de a vegánok közül is az lesz szálkás, aki amúgy is az lenne, leszámítva, hogy a sok ch begyorsíthatja az anyagcserét annyira, hogy legyen néhány kivétel, aki elmondhatja, hogy vegán lett, és lefogyott a sok kalória ellenére, de ők a kivételek. Egy igazán lassú metabolizmusú ember ugyanúgy dagadt marad vegánként is, ha túl sok a kalória.

Amúgy meg, sokkal többet? Kinél többet?

-"Nincs olyan hogy vékony, szálkás húsevő, hacsaknem szed valami jó kis DNP-t, clenbuterolt, primobolant, ephedrine-t, stb. "

Újabb gyöngyszem, úgy gondolom, ez már nem szorul kivesézésre.

2015. márc. 8. 10:50
 58/141 anonim ***** válasza:

A szénhidráttól nem lassul be az anyagcsere, ezt nem tudom honnan vetted.

Ha lassul tőle az anyagcsere, akkor miért mondják hogy a szénhidrát és a víz hidratál?

A gyümölcsökben, pl. banánban is rengeteg kálium van, ami kell sportolóknak, de hosszútáv, maratonfutóknak mindenképp kötelező, másképp nem bírnák a futamot.

Én mutattam tanulmányokat, erre azt mondod, hogy ez hazugság. Hát oké.

Akkor miért hazugság?

Én is mondhatom hogy dinoszauruszok élnek még a Földön, de ezt nem tudom bizonyítani, ahogy te sem tudod bizonyítani, hogy hazugság amit mondok.

A kenyér, egyéb gabonák, gyümölcsök, zöldségek nem okoznak neked semmi betegséget, se túlsúlyt. Nem tudom hányszor ismételjem magam.

A szénhidrát többlet nem okoz túlsúlyt... Rengeteg ilyen példa van, hogy valaki lefogyott úgy, hogy vegán. Vannak arról videók, hogy valaki 51 banánt eszik meg, és vékony.

Habár ez radikális dolog, nem fog mindennap 51 banánt megenni, de csak szemlélteti, hogy szénhidráttal nem lehet meghízni. https://www.youtube.com/watch?v=dtgS7vSSIJQ

Persze nem mondom, hogy aki egész életében 20 kiló túlsúllyal élt, az hirtelen testépítő formájú szálkásságot ér el.

Nem, de a hús csak hátráltatja a céljaiban.

2015. márc. 8. 11:11
 59/141 anonim ***** válasza:
Lénárd Lajos meg egy testépítő, te elhiszed hogy ő naturál? :))
2015. márc. 8. 11:22
 60/141 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az ilyen példákat, de most én is lövök egyet. Dédapám úgy halt meg 94 évesen, hogy soha nem ment életében 76 kiló fölé. És rengeteg háziállat lelte halálát az ő táplálásáért. Már csak arra vagyok kíváncsi, kitől szerezte be a clenbuterolt.
2015. márc. 8. 11:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!