90 kg vagyok kb hogy tudnák le fogyni?
Ízületi tápanyagokat meg nem viszek be.
Régen vettem be glükozamint, de nekem nem használt.
Közben megtaláltam magyar formában is Gary Yourofsky beszédét, így remélem egyszerűbb értelmezni:
Érdemes utánanézni, mert az egészségedről van szó.
És szerinted ha senki nem szólalna fel erről a témáról, akkor mi történne az állatokkal meg emberekkel?
Maradna ugyanez a helyzet, hogy teljesen feleslegesen gyilkoljuk az állatokat, amikor nekik is ugyanolyan tudatuk van, mint nekünk?
Ráadásul még betegek is leszünk tőlük? Még is kinek éri meg ez?
Nem lehet mindenhez passzívan állni, ezért is próbáltam minden tévhitet eloszlatni, amit ti a vegán életmódról elgondoltatok.
Kérlek, nézd meg az előadást. Veszteni nem veszthetsz vele semmit...
Rendben van. Az utolsó két kérdésem:
1.Hiszel az idegenekben?
2.Mit szólsz a fényevéshez, illetve elhatároznád-e magad, hogy fényevő legyél?
Nem viszel be belole eleget mert a fehérjebeviteled viszonylag alacsony.
Megtalálható a novenyekben is de nagyon kicsi mennyiségben és mivel a fehérjebeviteled alacsony nem fogsz annyi izmot epiteni mint hust tartalmazó étrenddel
1. Attól függ mire gondolsz az idegenek alatt.
Ha túlvilági dologra gondolsz, akkor igen, mert ennek az egész univerzumnak el kellett valahogy kezdődnie. És az emberek is túl fejlettek ahhoz, hogy csak úgy kialakuljanak.
Valaminek biztos közbe kellett avatkoznia, hogy ez a civilizáció létrejöjjön.
Kár, hogy valaki ezt a fejlettséget arra használja, hogy konformista legyen és sz@ rjon bele más élőlények szenvedésébe...
A Bibliában viszont nem hiszek, mert az egész egy nagy agymosás.
De ha kiderülne, hogy igaz ami benne van, még akkor se fogadnám el a "mindenható Isten" tanait, mert az Isten, ahogy ábrázolják, egy önző, manipulatív f@ szfej, aki a saját szórakoztatására öl embereket. Ez az én véleményem.
2. A fényevés meg biztos valami kód arra, hogy: Nem akarom elfogadni a valóságot, és inkább hazugságba ringatom magam, hogy tudjak aludni éjszaka.
Az, hogy lennék-e a fényevő, nem tudom... De biztos lenne olyan tápláló, mint a hús.
És 68%-os: Egy kommentelő(117-es) leírta hogy mennyi leucin található a rizsben és mennyi a tejsavóban.
A Layne-s kutatásban pedig annyi van, hogy 3-4g leucin pozitívan hat a tömegre(vagy valami ilyesmit írt különböző tudományos kifejezésekkel).
A rizsben 8g leucin van.
Hol itt a probléma?
Maga a születésünk is bűn Isten szerint.
Isten szerint az is bűn, ha megnézünk alaposan egy szép nőt.
Bizony, amikor az apukád megtermékenyítette az anyukád, az mind bűn volt, mert nyilván bejött neki az anyukád teste. Az egész aktus a bűnre van alapozva.
Tehát az apád bűnős volt, és te ennek a bűnnek a terméke vagy.
Szerinted egy igazságos Isten alapozna egy világot bűnre? Még is ez történt, tehát ha létezik Isten, akkor direkt csinálta ilyenre a világot.
Ebből pedig az következik, hogy nem érdekli őt az emberi faj, mert nem lehet nem vétkezni az Ő szemszögéből, és csak Ő a lényeges.
Más szóval: Rá vagyunk (állítólag) szorulva Istenre, ahelyett hogy nekünk választásunk lenne.
És én ezt meg is érteném, de Ő nem foglalkozik az emberekkel, csak szemlél. Nincs bizonyíték arra, hogy él.
Tehát azt akarja, hogy feltétel nélkül higgyünk benne, és akkor biztos a mennyországba kerülünk.
Az én véleményem csak: Hiába hisz egy sorozatgyilkos Istenben, és hiába fog meggyóni a halála előtti percekben, ha ő a mennyországba kerül, akkor én nekem nincs ott helyem.
Az viszont nem bűn, amikor a jezsuiták ellen azt a Sámson(?) nevű barbárt küldte, hogy lemészárolja őket.
Ez nem azért volt, mert az akkori zsidók(mert úgy tudom zsidók írták a Bibliát, de az Ószövetséget azt biztosan) nem kedvelték azt a nemzetet...
Neem, ez biztos csak Isteni parancs volt! A zsidók nyilván nem írnának bele ilyet, hogy hülyítsék az embereket, és hogy kib@sszanak az ellenséges nemzettel!
Ezért ez a mészárlás nyilván más, mert ő Isten, és ő megteheti amit akar, és emiatt minden cselekedete megbocsátható, és helyes.
-
Na pont ez nem tetszik benne.
Sajnos nem tudsz meggyőzni.
Ha még létezik is, és tényleg létezik olyan, hogy pokol.
Akkor én ott fogok égni, mert egy ilyen Istennel én nem tudok azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!