Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?
válasz ma 8.48-nak
Sztem senkit nem tudtak lehúzni itt a fórumon lévőkből, mert minndenkit kártyacserére buzdítottunk ( + még, aki lemondta, annak is a kártyacsere a tuti )
A szerek szart se érnek, egy kicsit többször kell WC-re menni, ennyi. Ki tudja mi a fene lehet azokban a kapszulákban, senkinek sem javasolom a szedésüket !
JÓ NAGY ÁTVERÉS AZ EGÉSZ - ÍGY LEHET POFÁTLAM MÓDON PÉNZT
"SZEREZNI" GYANÚTLAN, JÓHISZEMŰ EMBEREKTŐL. NA MEGINT TANULTAM A SAJÁT - HÜLYE PÉLDÁMBÓL !!!!!!!!!!!!
Hello! Nah megkaptam a válaszlevelet, íme:
Dear Zoltán Nyikes,
Thank you for contacting our Customer Support Team with your inquiry.
Due to an exceptional popularity of the redlineacaia and tryhermocleanse and the number of orders we received the shipment for your order that you have created on 2010-03-26 has been delayed for several days. We would like to confirm to you that your order will be shipped to you soon.
If you wish to cancel your order before is shipped to you, please be advised that you may not receive the sample of the product. As stated in the Terms and Conditions you have 15 days to try the product and decide if you wish to continue with the monthly shipment. We take this occasion to remind you that your trial started on 2010-03-26 therefore if you do not wish to continue please contact our Customer Support Team before the trial is over.
We apologize for the inconveniences that this may cause you.
If you have any additional questions or suggestions please do not hesitate to contact our Customer Support Team by answering this e-mail or by phone. For a complete list of our phone numbers click on the link: www.aberrycs.com
Best regards,
Marc Louie
Customer Support
support@cleansesupp.com
Ticket Details
===================
Ticket ID: CRQ-279821
Department: Cleanse Support
Priority: Medium
Status: Closed
Segítenél légyszi , hogy mit tartalmaz pontosan. KÖszi;)
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy ha csak promó anyagot rendeltem, amin csak a címemet kellett megadni, akkor azzal nem tudnak semmit csinálni, ugye? Gondolom nem kell átvennem és kész. Lehet, hogy nem is küldik? Mi a véleményetek?
Sziasztok
Én is beleugrottam sajnos, bár egyáltalán nem gondoltam volna, hogy 4 hét alatt superman leszek.AZ itt lévő embereknek köszönhetem, hogy nem tudtak "lehúzni".Azonnal letiltattam a kártyám, sajnos nekem pénzbe került, de ezek után az legyen a legnagyobb gond.A bankos hölgy megnyugtatott,hogy a számlámhoz semmiképp se tudnak hozzáférni, ha a bankkártya le van tiltva.
Elég érdekes, hogy minap anyukám kapott a rendőrségtől egy e-mailt, hogy a +44, és a +35-el kezdődő számokat,nem szabad felhívni, mert képesek még a telefonnal is buherálni.
Lehet semmi összefüggés sincs a kettő közt, de azért meglepő.
Mégyegyszer mindenkinek nagyon köszönöm.Elékpzelni se tudom, mihez kezdtem volna, ha elveszik azt a kicsit is ami van.
Aki teheti, keresse ezeket a termékeket bio boltokban, vagy a biokuckó weboldalán...... ( colon cleanse, Acai berry) a lényeg, hogy a Colon és az Acai legyen a nevében.....
Ezek a termékek sok néven futnak a kamu cégnél.. Acai Power, Acai Detox, stb.....
A lényeg, hogy Acai Berry kivonatos gélkapszulák vannak bio boltokban is, colon az pedig egy béltisztító formula..... szintén kaphatóak....
De ami nekem sokat segített, az a Tahitian Noni bioaktív itala.....
link:
www.tni.com/2895909
Ez tuti cucc, igaz nem is olcsó - ráadásúl EU Novel Food engedélyes, amit remélem nem kell ecsetelni mekkora tényező !!
Ha valakinek kell segítség ezekkel az Acai, vagy egyéb dolgokkal kapcsolaban Noni, Colon,....egyebek, az ÍRJON MAILT NEKEM :
(coolbboy83@gmail.com)
vagy
(pianoparts.hungary@gmail.com)
segítek, nem kerül pénzbe !! Nem akarom, hogy bukjatok feleslegesen, mert egészségesebben akartok élni!!
Hallottam már a Noni-ról, és ki is próbáltam.
Sajnos az volt az eredménye, mivel diabetes-es vagyok,20-23-ra felnyomta a vércukrot.Pedig cukorbetegeknek is ajánlják, hogy szinten tartja a vércukrot.
Azzal nincs is baj, csak az a szint triviális, amennyire a vércukrot beállította.
Biztos jó, mert mindenki Isteníti, de nekem nem vált be, ez csak személyes vélemény, nem akarok senkit se befolyásolni, de a cukorbetegek mindenképp járják körbe a témát.
Tegnap ( kedd ) 17.24-nek a fordítás "lényege" !
Ne haragudj,hogy ezt a buta rádumálós szöveget nem fordí-
tom le Neked szóról szóra, mert semmi értelme, másrészt nagyon sok egyéb dolgom van.
Naszóval ez a válasz mail is egy nagy átb@szás !
Rádumálnak arra, hogy Te csak nyugodtan használd a próba-mintát, ne hozz elhamarkodott döntést,a próbaidőszak végéig próbáld ki őket és majd ők küldenek egy emlékeztetőt, mielőtt a havi adagokat elkezdenék postázni,
NA ÉS AKKOR LEMONDHATOD A SZEREKET - S Z E R I N T Ü K !
Csak éppen arról egy rohadt büdös szót nem ejtenek, hogy a márc. 26-tól induló időszakhoz számított 14. napon 99.95
Euróval meg fogják (akarják) terhelni a kártyádat, tagsági
díj felszámolása címén - itt va az átb...s !!!!!!!!!!
Ha rám hallgatsz, nem foglalkozol velük a továbbiakban és
a későbbi kellemetlenségeket elkerülendő, megléped, ha eddig nem tetted meg - a K Á R T Y A C S E R É T !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!