Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
 101/144 anonim ***** válasza:

Válasz ma 00.57-nek:

Ne félj, nem fogsz semmit sem kapni. Az adataid azért vannak az oldalon, akárhányszor visszamész rá, mert egyrészt olyan a programjuk, másrészt a Te géped is "emlékszik", okosan ! Amíg nem törlöd, addig ott lesznek, de ennek semmi jelentősége !

2010. ápr. 1. 13:09
 102/144 anonim ***** válasza:

EMBEREK !

A C S A L Ó K április 1-től változtattak-"finomítottak"

a módszeren:

Emese-Emily blogján még az acai berry és a colon cleanse szerepel "kívül", ám, ha a termékekre klikkeltek,akkor:

az acai berry helyett CHO-YUNG WEIGHT LOSS TEA

a colon cleanse -"- ProCleanse Gold Colon Cleanse

jön fel és az ára is "megnőtt" 7.49 Eurora.

Igaz ezért 2 dobozzal küldenek, de azt kérik, hogy amennyiben 14 nap alatt nem válik be a termék, akkor a 2. bontatlan dobozt küldjük vissza !

PÉNZ VISSZATÉRÍTÉSRŐL VISZONT SZÓ SE ESIK !!

TEHÁT MÉG NAGYOBB ÖSSZEGGEL HÚZNAK BE !

Szóval új taktikát alkalmaznak, úgy látszik a "régivel" befürödtek !

TOVÁBBRA SEM BEDŐLNI !!!!!!!!!!!

2010. ápr. 1. 14:11
 103/144 anonim ***** válasza:

Én meg ránéztem hollywoodi Zolikánk honlapjára, ugyanez a

helyzet,mint amit Te írtál a "női" vonalról:

az eddigi acai extreme helyett: Nitro Acai

- " - Extrem Colon Cleance helyett: ProCleanse Gold

szerepel, szintén az előbb említett magasabb áron, csak USA dollárban.

Még annyit változtattak, hogy most 1 üveg csak 14 napra elég, ezért küldenek 2 db-ot.

MEKKORA ÁTVERÉS EZ AZ EGÉSZ - és milyen jó, hogy mi észen

vagyunk, hiába, a magyar ember azért nem egy elveszett !!!

2010. ápr. 1. 14:33
 104/144 anonim válasza:
100%
De genyák! Írtam nekik arra a levelükre, hogy csak próbáljam ki, hogy de én csak nem akarom kipróbálni, és nem akarok taggá válni, ennek ellenáére ma csak elvitték azt a nem egészen 2 Eurot. Most írtam nekik ismét, hogy tegnap már kértem, hogy ne küldjék, de csak levonták a pénzt, hogy küldjék vissza azonnal a pénzem, és nem kérem a terméket!
2010. ápr. 1. 15:12
 105/144 anonim ***** válasza:

Válasz 15.12-nek:

Arról a 2 Eurorol mondjál le,mert azt úgysem adják vissza!

Legalább megjött a 2 termék ????????

2010. ápr. 1. 15:38
 106/144 anonim ***** válasza:

Válasz 14.11-nek és 15.33-nak !

Nem mentegetem őket, de ha beírod a megfelelő kódot, akkor az ár lemegy 5 valamennyire (nem jegyeztem meg !)

Biztos "muszáj" volt változtatniuk, mert valszeg panasz érkezett a tevékenységükre !

2010. ápr. 1. 15:43
 107/144 anonim ***** válasza:
100%

Én ma szépen bementem a bankba... éés KÁRTYACSERE... 500ft tiltási díj, 450ft kártyacsere...másfélhét mulva megjön...

Asszem ez a legjobb döntés...

2010. ápr. 1. 15:44
 108/144 anonim ***** válasza:

15.44-nek válasz:

Nekem már meg is jött a kártyám, kb. 10 napra,így nyugiban

vagyok és ezt már nem adom meg SENKINEK !

Köszönet az itteni hozzászólóknak, "nyomozóknak", hogy még időben léptem és így nem tudtak ( ahogy ők akartak)jól

lehúzni !Ha nincs ez az oldal, igen kellemetlen meglepetés

ért volna, több tízezer Ft minusz formájában !

Ezt a hibát mégegyszer biztos nem követem el!

Remélem MINDENKI a kártyacsere mellett döntött !!!!!!!!!

2010. ápr. 1. 16:19
 109/144 anonim válasza:
100%
Válasz 15:38-nak. Szerintem még el sem postázták, ez mind 2 nap eseménye. Ahogy megrendeltem, rá fél órával találtam ide, majd rögtön írtam nekik, hogy bocsi, storno. Erre ők másnap győzködtek, hogy előbb próbáljam ki, de én csak nem akartam. Ez volt tegnap, ma reggelre meg látom, csak lehívták a 2 Euromat, amit már tegnap zárolt a bank. Több mondjuk nincs is a netes kártyámon, ráadásul az árfolyam változás miatt még így is -12,36 Ft-ban van az egyenleg. :-)
2010. ápr. 1. 23:15
 110/144 anonim ***** válasza:
100%
Jó hírem van. A fogyasztóvédelmi hatóság visszaírt, még kérdeztek pár dolgot én pedig meg is írtam nekik valamit figyelmeztettem őket, hogy azóta az oldalon megváltoztak a termékek. Be is linkeltem nekik ezt az oldalt, hogy nyomon kövessék mindenki történetét és, hogy valóban megváltoztak a termékek az oldalon.
2010. ápr. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!