Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
 91/144 anonim ***** válasza:

Kérdés ma 6.01-kor beírónak:

Te milyen websiteon tudtál "ingyen" rendelni, úgy, hogy NEM KÉRTÉK a kártyád adatait ?????????

Várom válaszod, köszi !

2010. márc. 31. 17:04
 92/144 anonim válasza:
Annak azért örülök, hogy nem özönlenek azok a hozzászólások, hogy leszedték x, vagy y összeggel. Egy nem tiszta módszerrel próbálnak embereket becserkészni, az látszik, de megadják a lehetőséget lemondásra. Ha ennek ellenére terhelnék a számlát, akkor többen már hangot adtak volna itt, vagy máshol. Ha meg mégis csak a pénzre hajtanának az egy bűnszövetkezet az én szememben. A feljelentések özönlenének világszerte, ami csak bukásra ítélt lehet. A nyugodt alvás miatt szerintem elegendő ha egy kártyának 0 ft a vásárlási limite, amit ha "támadnak" az is látszik egy kártyatörténetben. Egy a lényeg: jobb félni, mint megijedni.
2010. márc. 31. 20:52
 93/144 anonim ***** válasza:

Válasz ma 20.52-re

Igen itt nem olvashatod, hogy bárkit is megkárosítottak volna, mert mi találékonyak voltunk.

Én bizony rengeteg angol nyelvű honlapon olvastam, hogy hiába mondták le telefonon, mailban, a tagsági díjakat, ott USA dollárban, szépen leszedték. Szóval nem kell őket mentegetni, mert már azért eleve csalók, hogy SENKI ÁLTAL

BE NEM VIZSGÁLT TERMÉKEKET FORGALMAZNAK ÉS NEKEM NE MONDD,

HOGY JÓHISZEMŰEN !!!!!!!!!

2010. márc. 31. 21:11
 94/144 anonim válasza:

Válasz a 21.11-re.

Ha én írtam ilyent, hogy jóhiszeműen akkor olvasd el, hogy mit írtam. Eszem ágában sincs védeni ezt a módszert, csak a megelőzésre javasoltam még egy verziót. Sajnálom, hogy nem ez jött le tisztán belőle.

2010. márc. 31. 21:30
 95/144 anonim ***** válasza:

Válasz 21.30-ra

Bocs, lehet, hogy félreértettem.

Ne haragudj, de a 0 Ft limitű kártyával hogy vásárolsz, ez

nekem nem tiszta. Nekem azért vannak a kártyáim, hogy ne

"cipeljek" kp.-t magammal és mondjuk meglátok valamit, ami

kell, akkor gond nélkül meg tudjam venni és ne azon törjem a fejem, hogy van-e nálam éppen elég pénz.

2010. márc. 31. 21:49
 96/144 anonim válasza:

A 17.04-esnek írnám.

Ezen az oldalon: [link]

beírtam a címem, nevem és a reklám kódot ezen az oldalon : [link]

viszont nem a mostani oldal jött fel. Nem tudom, hogy mi legyen. Szerintetek?

2010. márc. 31. 22:08
 97/144 anonim ***** válasza:

Válasz 22.08-nak:

Én kérdeztem, de, amit Te most belinkeltél, az ugyanolyan

lehúzós, fizetős, mint amiről itt már 10 oldalon át szó van, mert meg kell adni a bankkártyád adatait, amivel aztán "szabadon" garázdálkodhatnak. Én olyat kérdeztem, ahol CSAK CÍMET KELLETT MEGADNI ! ( sztem olyan nincs is)!

2010. márc. 31. 22:52
 98/144 anonim ***** válasza:

22.08-nak

Nem azt akartad inlább írni, hogy MOST másik oldal jön fel

mint a múltkor, amikor megadtad a neved, meg a címed ??

2010. márc. 31. 23:02
 99/144 anonim válasza:

www.vitaminkiraly.hu

vagy www nélkül a [link]

postai utánvétes, NO LEHÚZÁS !!!

innen vegyetek, olcsó, és becizsgált.... colon cleanse, és Acai gélkapszula...

NE VEGYETEK A NETRŐL AZ ILYEN FAJTA "DAGI VOLTAM" HELYEKRŐL, BEVIZSGÁLTATTUK, ÉS NINCS BENNE AZ A HATÓANYAG !!!!!!!!!

CSAK ILYEN ŐRÖLT ZSÁLYA, ÉS ROZS !!! EZT TALÁLTÁK A LABORBAN !!!

Nulla ACAI - és a másikban is Nulla az az utifű fajta, aminek benne kéne lennie....

A kommentem tetején hírdetett termékek kiváló minőségűek....rendes Brandjuk van: (Puritan's Pride, és Vitaking).... rendes leírással...

HA VALAKI VALAMIT NEM TUD, AZ ÍRJON MAILT !! : Coolbboy83@gmail.com

2010. márc. 31. 23:44
 100/144 anonim válasza:

Hi!

én szerencsére tudok angolul és nem adtam meg a bankkártya adataimat. de akárhányszor visszatérek az oldalra az adataim (név, lakcím, telszám) még mindig ott vannak. ebben az esetben is küldenek mintát? vki járt már így?

a családban azért kiadtam, hogy ne vegyen át senki semmit!

előre is köszi!

Sz

2010. ápr. 1. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!