Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?
Kérdés ma 6.01-kor beírónak:
Te milyen websiteon tudtál "ingyen" rendelni, úgy, hogy NEM KÉRTÉK a kártyád adatait ?????????
Várom válaszod, köszi !
Válasz ma 20.52-re
Igen itt nem olvashatod, hogy bárkit is megkárosítottak volna, mert mi találékonyak voltunk.
Én bizony rengeteg angol nyelvű honlapon olvastam, hogy hiába mondták le telefonon, mailban, a tagsági díjakat, ott USA dollárban, szépen leszedték. Szóval nem kell őket mentegetni, mert már azért eleve csalók, hogy SENKI ÁLTAL
BE NEM VIZSGÁLT TERMÉKEKET FORGALMAZNAK ÉS NEKEM NE MONDD,
HOGY JÓHISZEMŰEN !!!!!!!!!
Válasz a 21.11-re.
Ha én írtam ilyent, hogy jóhiszeműen akkor olvasd el, hogy mit írtam. Eszem ágában sincs védeni ezt a módszert, csak a megelőzésre javasoltam még egy verziót. Sajnálom, hogy nem ez jött le tisztán belőle.
Válasz 21.30-ra
Bocs, lehet, hogy félreértettem.
Ne haragudj, de a 0 Ft limitű kártyával hogy vásárolsz, ez
nekem nem tiszta. Nekem azért vannak a kártyáim, hogy ne
"cipeljek" kp.-t magammal és mondjuk meglátok valamit, ami
kell, akkor gond nélkül meg tudjam venni és ne azon törjem a fejem, hogy van-e nálam éppen elég pénz.
Válasz 22.08-nak:
Én kérdeztem, de, amit Te most belinkeltél, az ugyanolyan
lehúzós, fizetős, mint amiről itt már 10 oldalon át szó van, mert meg kell adni a bankkártyád adatait, amivel aztán "szabadon" garázdálkodhatnak. Én olyat kérdeztem, ahol CSAK CÍMET KELLETT MEGADNI ! ( sztem olyan nincs is)!
22.08-nak
Nem azt akartad inlább írni, hogy MOST másik oldal jön fel
mint a múltkor, amikor megadtad a neved, meg a címed ??
www.vitaminkiraly.hu
vagy www nélkül a [link]
postai utánvétes, NO LEHÚZÁS !!!
innen vegyetek, olcsó, és becizsgált.... colon cleanse, és Acai gélkapszula...
NE VEGYETEK A NETRŐL AZ ILYEN FAJTA "DAGI VOLTAM" HELYEKRŐL, BEVIZSGÁLTATTUK, ÉS NINCS BENNE AZ A HATÓANYAG !!!!!!!!!
CSAK ILYEN ŐRÖLT ZSÁLYA, ÉS ROZS !!! EZT TALÁLTÁK A LABORBAN !!!
Nulla ACAI - és a másikban is Nulla az az utifű fajta, aminek benne kéne lennie....
A kommentem tetején hírdetett termékek kiváló minőségűek....rendes Brandjuk van: (Puritan's Pride, és Vitaking).... rendes leírással...
HA VALAKI VALAMIT NEM TUD, AZ ÍRJON MAILT !! : Coolbboy83@gmail.com
Hi!
én szerencsére tudok angolul és nem adtam meg a bankkártya adataimat. de akárhányszor visszatérek az oldalra az adataim (név, lakcím, telszám) még mindig ott vannak. ebben az esetben is küldenek mintát? vki járt már így?
a családban azért kiadtam, hogy ne vegyen át senki semmit!
előre is köszi!
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!