Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/144 anonim ***** válasza:

Na én addig nyomoztam, amíg megtaláltam a teljes igazságot

Írjátok be a google-ba a következőt:

[link]

( aki nem tud angolul, klikkeljen "az oldal fordítása"-ra

Mindent megtaláltam ezen az oldalon, ami az IGAZSÁG !

2010. márc. 25. 23:36
 62/144 anonim ***** válasza:
Bocs, rosszul mondtam, a google-ba csak azt írjátok be, hogy acai extreme és akkor dobja fel ( kb. 4.-ként ) ezt az oldalt, amit előbb belinkeltem.
2010. márc. 25. 23:39
 63/144 anonim ***** válasza:

Hello! Én sajnos pont ma rendeltem meg mindkét terméket, és amilyen hülye vagyok, csak utána találtam rá erre a forumra, és most egyből be vagyok parázva.... Most akkor lefognak szedni egy csomó pénzt , tagsági díjas hülyeségért, 99 eurót a számlámról??? Ez biztos? Jelenleg 500 ft-om van igaz a bankkártyámon. Ilyenkor mivan? Letudom még most mondani, hogy ne küldjék ezt a szert? Vagy menjek be a bankba és csináltassak uj kártyát ezt pedig tiltsam le?? Nagyon nem tudom, hogy most mi lesz és mit csináljak. A szüleimnek se merek szólni, légyszi segítsetek:$

ÜDV

2010. márc. 26. 14:20
 64/144 anonim ***** válasza:

Válasz ma 14,20-kor kelt bejegyzésedre:

Per pill. a 6. oldalon van egy nagyon jó hsz. egy bankos

hapsitól, sztem annak megfelelően járj el ( mert hiába, hogy ma csak 500.- Ft van a szla.-don, a megadott adataiddal bármikor visszaélhetnek ), szóval KÁRTYACSERE, így úszod meg a legolcsóbban a történetet !!!

2010. márc. 26. 16:01
 65/144 anonim ***** válasza:

Azzal még kiegészíteném, hogy kaptam e-mailbe egy levelet a support@cleansesupp.com-ról egy angol levelet, vmi Karen Villa nevezetű "FŐ" csajtól. Ebbe a levélbe az is van ha nem akarok tag lenni küldjek levelet erre a címre v telefonáljak.(Your trial will end on Apr 10, 2010. If you do not wish to become a member you can cancel anytime by contacting one of our customer service representatives at +44 870 820 0066 or support@cleansesupp.com. We are available to you 6 days a week, 24 hours a day.) Segítene valaki levelet írni, hogy nem szeretnék tag lenni, mert elég rossz az angolom. Másrészt, aki már ezt ilyen módon lemondta, annak nem is akadt ezután problémája ezzel?

Légyszi segítsetek :S

2010. márc. 26. 20:40
 66/144 anonim ***** válasza:

Good Afternoon.

I dont want to be a member, so I would like to cancel my contact.

Sincerely,....

Kb. egy ilyen levél elég lesz? vagy mit írjak még bele, mert ez elég rövidke. És ha leírom , hogy nem akarok tag lenni, akkor nem kell kifizetni azt a 99eurót igaz????Vagy egyáltalán mikor kell azt a 99eurót fizetni?

Köszi a segítséget

2010. márc. 26. 20:52
 67/144 anonim ***** válasza:
ez engemis érdekelne.sajnos nem tudok angolul.írna nekem valaki egy rövidke angol szöveget amiben lemondoma terméket?
2010. márc. 26. 23:26
 68/144 anonim ***** válasza:

tegnap 20:40

Jó neked, nekem lófaszt se küldtek válaszul pedig szép hosszú levelet írtam nekik, hogy se a tagságot se a terméket nem kérem.

2010. márc. 27. 08:09
 69/144 anonim ***** válasza:

Ja és én még annyit nem értek, hogy mikor kell(ene) azt a 99eurót kifizetni??? Ha lemondom a tagságot akkor nem jönnek ezzel a 99 euróval igaz? Vagy ezt a 99 eurót mindenféleképpen csak kártyacserével kerülhetem ki???

KÖszi a válaszokat

Ui.: Valaki segítene akkor egy szöveggel amiben lemondom ezt a tagsági hülyeséget...

Kössz

2010. márc. 28. 12:14
 70/144 anonim ***** válasza:

Kedves ma 12.14 !

Én vagyok az, aki ( jó angolos vagyok,mert dolgoztam kint)

korábban azt írta, hogy lemondtam a 44-gyel kezdődő angol

számon + e-mailban is nyomatékosítottam, de mivel másnap telt volna le a 14 nap, én bizony kártyacserét is kértem a

bankomtól, ami ingyenes náluk.

Szóval az én tanácsolom MINDENKINEK, hogy kártyacsere, mert csak így lehet elejét venni, a későbbi visszaéléseknek !

2010. márc. 28. 13:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!