Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/144 anonim válasza:

06-02 04:43

De ha valami pluszt akartál/akartatok az edzéshez akkor miért nem kérdeztél/kérdeztetek meg egy olyan embert aki ért is valamit, hozzá nem pedig ész nélkül megrendelni valami ismeretlen eredetű szart a netről??? Aki valamit szedni akar az edzéshez az nézzen fel a body.builder.hu -ra vagy kérdezzen meg egy személyi edzőt.Én is megnéztem ezt az oldalt ahol kínálják, de eszem be sem jutott rendelni. Nagyon sajnálom azokat akiket átvágtak, de legközelebb legyetek körültekintőbbek.

2010. jún. 8. 00:22
 142/144 anonim válasza:

AKIT LEHÚZTAK AZ NYUGODTAN JELENTSE BE A BANKJÉNAK. Én is azonnal jelenttem és visszaélés miatt letiltották a kártyámat. így kell bejelenteni visszaélés csalás gyanúja miatt kéred letiltani, és akkor ingyen kapsz másik kártyát ez szabály,/10 nap Múlva megjön/ legalábbis az MKB -nál, velem már másodszor fordul elő ez. pedig netes kártyám van.először is kaptam ingyen másik kártyát, és most elindították az eljárást a pénz visszaszerzésére,ma azt az infót kaptam tőlük, mivel nekem telefonos ügyintézésem van, hoyg mindenképpen visszaadják a levett pénzt,MERT ELINDUL AZ ÜGY A MÁSIK BANK FELÉ AKI LEVETTE A BEJELENTÉSEM ALAPJÁN. de küldenek egy kitöltendő dokumentumot amit utána vissza kell faxolnia banknak. SEMMIKÉPP NE HAGYJÁTOK VESZNIA PÉNZETEKET,MERT VAN MÓD VISSZAKAPNI!!!!

NEKEM MINDEN E- MAILEM LE VAN MENTVE AMIT AZ ELADÓ CÉGGEL VÁLTOTTAM ÉS A RENDELÉSEIMET IS KIMÁSOLTAM AMIKOR MEGJELENT AZ OLDALON AHOL MEGRENDELTEM. VICCES HOGY AZ 1€-BÓ ILYEN ÁR LETT..

---EZ VOLT AZ ELŐZŐ BEÍRÁSOM 1 HÓNAPJA---

SZIASZTOK--- AZ ACAY -S CÉG EGY CSALÓ---

ÉN ELINDÍTOTTAM A CSALÁS MIATT A BANKKÁRTYAPERT A BANKON KERESZTÜL.ÉS MOST UTALTÁK VISSZA A LEVETT PÉNZEMET A BANKSZÁMLÁMRA, A PERELJÁRÁS VÉGÉN AMIT A BEKÜLDÖTT LEVELEZÉSEK ÉS BIZONYÍTÉKOK ALAPJÁN A BANK FOLYTATOTT LE. TEHÁT VISSZASZEREZTÉK A PÉNZT A CSALÓ CÉGTŐL. ÍRTAM NEKTEK HOGY NE ADJÁTOK FEL, NEM SZABAD!!!! MINDEN KIDERÜL A VÉGÉN. A KÁRTYÁT MEG AHOGY ELŐZŐLEG IS ÍRTAM AZONNAL KICSRÉLIK INGYEN HA CSALÁS GYANÚJÁT JELZED A BANKODNAK.EZEKRE MIND JÓ ODAFIGYENI, HA NETEN VÁSÁROLSZ.. NEM KELL BETOJNI ILYEN LEHÚZÓS CÉGEK MIATT,ÉS VESZNI HAGYNI A PÉNZETEKET! SENKI NEM ÚGY KAPJA AJÁNDÉKBA!!

ENNYIT AZ ÉN TÖRTÉNETEMRŐL !

AKI HAGYJA MAGÁT AZ VESSEN MAGÁRA! AZ ÉLET MÁR CSAK ILYEN, HARCOLNI KELL AH IGAZAD VAN HA TANÁCS KELL EMILCÍMEM : MARYMARCSI@GMAIL.COM

2010. júl. 4. 19:34
 143/144 anonim ***** válasza:
emberek ha le akartok fogyni akkor edzeni kell és ha már vásároltok a neten ilyen szarokat ami ráadásul nem magyar akkor Fizesetek ki egy rAKÁS PÉNZT ÉS ÁTVÁGTAK.VÁSároljatok a shop builder.hu ott van egy rakás zsirégető és nem bowli mindenféle márkába és elérhető áron amugy meg nincs olyan csodaszer hohy csak beveszed a bogyót és lefogysz hanem még melette kő keményen kell edzeni minden nap és rengetek proteint nem pedig zsirt kéne zabálni.
2010. aug. 28. 00:48
 144/144 anonim válasza:

PannonCom Studio Oktatási Központ7626 Pécs Lenke u. 2. +36 72/950-073. +36 30/334-8180. info@pannoncom.com ... csütörtök. 17:00- 20:00. Lenke u. 2.

EGÉSZ MÁS CÉG VAN OTT

2011. máj. 3. 15:01
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!