Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/144 anonim ***** válasza:

Az előző hsz. folytatása:

Amikor megrendelted, kellett kapnod egy visszaigazoló mailt, abban megírták dátum szerint, hogy mikor telik le a

14 nap ! Ha azon belül letiltod a kártyádat, még lemondanod sem kell, hiszen ők a számlát a 99.95 Eurorol, egy MÁR NEM LÉTEZŐ KÁRTYÁRA NYÚJTJÁK BE, amit a TE bankod

értelemszerűen visszaküld, hiszen egy "nem létező" kártyára NEM TUD KIFIZETÉST teljesíteni ! Szóval a tuti a

kártyalemondás !

2010. márc. 28. 14:20
 72/144 anonim ***** válasza:

Igen jött az e-mailbe az időpont, ami április 10. Magyarul, ha április 10-ig letiltatom a kártyámat, akkor nem tudják leszedni a 99eurót, és utána már nagyjából OK minden?

Köszi a választ és a segítséget!

2010. márc. 28. 23:09
 73/144 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi , hogy azért még egy levelet én azért még írnék arra az e-mail címre! Segítenél lécci egy "lemondásos" rövid kis levél megfogalmazásában? :)

Köszi a választ és a segítséget mégegyszer;)

Üdv

2010. márc. 28. 23:11
 74/144 anonim ***** válasza:

Válasz Neked:

Sztem mindenképpen tiltsd le a kártyád, a későbbi esetleges visszaélések elkerülése miatt !!!!!!!

Arra az e-mailra válaszként csak ennyit írj:

Dear Kundenservice !

I want TO CANCEL MY ORDER !

I don't will the Membership, and you don't send product

for mee !

Yours sincerely,

Neved, címed, az e-mailban szereplő Id száma, order száma

2010. márc. 29. 16:17
 75/144 anonim ***** válasza:

Bocsi a megszólítás nem jó ( én most éppen németet fordítok, azért ugrott be németül az ügyfélszolgálat),

tehát a helyes megszólítás:

Dear Customer Service !

2010. márc. 29. 16:27
 76/144 anonim ***** válasza:

Hello, elküldtem az általad leírt levelet! És ezt kaptam vissza:

Thank you for contacting us. This is an automated response confirming the receipt of your ticket. One of our agents will get back to you as soon as possible. For your records, the details of the ticket are listed below. When replying, please make sure that the ticket ID is kept in the subject line to ensure that your replies are tracked appropriately. CRQ-279821 in the subject to ensure that your replies are tracked correctly.

Ticket ID: CRQ-279821

Subject: member

Priority: Medium

Status: Open

Best Regards,

Customer Support

Segítenél , hogy mit jelent?

Nagyon köszi szépen ;)

2010. márc. 29. 16:57
 77/144 anonim ***** válasza:
Semmi, ez csak a gép által generált válasz, hogy nyilvántartásba vettek és amint lesz idejük válaszolnak Neked. Vagy ma este, de inkább holnap válaszolnak, ott van, hogy az ügyed "medium", azaz közepesen fontos és az open jelenti azt, hogy még nyitott- tehát ténylegesen még nem válaszolták meg. Nyugi, sinen van a dolog, majd azt is írd meg, amikor "tényleg" válaszolnak, mert az a döntő!
2010. márc. 29. 17:14
 78/144 anonim válasza:

Sajnos én is beleestem ebbe!! Ha nem akarsz fizetni szüntesd meg a Bankkártyát, és kérj egy másikat !!! Esetleg tartsd üresen a számlád.....hosszan...... ha nem tudják levonni a pénzt, 3 alkalom után nem is próbálkoznak...

EZ AZ EGYETLEN MEGOLDÁS !!

A TERMÉK NEM MŰKÖDIK NEKEM SZART SEM HASZNÁLT !!!

Ha jót akarsz, akkor a (www.biokucko.com) oldalon lehet rendelni, és nem kell szórakozni ezzel, minőségi leírásos terméket kapsz, ami viszont működött !!!

2010. márc. 30. 02:03
 79/144 anonim válasza:

Ezek az alternatívák:

Acai Berry kivonat:

[link]

Colon Cleanser:

[link]

EZ minőségi BIO termék, és működik.

2010. márc. 30. 02:06
 80/144 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy javítalak, de a fenti linkek NEM MŰKÖDNEK !

Helyesen: [link] Szintén az előző hsz.-nek:

AZ NEM JÓ, HOGY EGY DARABIG NE LEGYEN PÉNZ A KÁRTYÁN, MERT

ÉVEK MŰLVA IS LEHÚZHATNAK, szóval csakis KÁRTYACSERE !!!!

2010. márc. 30. 08:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!