Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/144 anonim válasza:
49%

én hallottam róla probáld ki!

álltiloag nagyon jó pár hét alatt kitudod gyurni magad de a lényeg hogy egyszerre szedd a kettöt!

2010. márc. 17. 12:39
 2/144 anonim válasza:
Nagyon jól hangzik amiket irnak róla, DE: Ha megnézed az oldalt amhol reklámozzák, a magyar kommentelőknél külföldi képek vannak...ha ez nem elég, ott van az a tény is h sehol nem találni róla semmit...valószínüleg leszedetnek mindet a gyártók... 100% h átverés!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 17. 21:51
 3/144 anonim válasza:
100%

Azt hogy használ-e vagy sem nem tudom, mert nem próbáltam és magyar nyelven közzétett infót sem találtam róla (pedig kifejezetten ezt kerestem és így is találtam a kérdésedre). Engem is komolyan érdekelt volna. A gyanúm először ott merült fel amikor egy nemzetközi adszerver kiszolgáló reklámfelületén találkoztam a magyar nyelvű bannerral ami állítólag (.org végződés) egy bp-i srác blogja. Furcsa, hogy a rendelési oldalon sincs részeletes információ csak némi ámítás, sőt még az árát se látod a termékeknek amíg nem rendelsz.

A rendelés leadása oldalon ajánlom figyelmedbe az Offer Details részt. Az angol fordításom szerint 14 nap múlva kiszámláznak neked 100 dollárt tagsági díjként, majd 30 naponként 15 dolláros diszkontáron biztosítják folyamatosan a termékeket (anélkül hogy külön kérned kellene). Magyarán hosszú évekre leszerződhetesz velük egy amolyan "Jamba-előfizetésre" csak itt nem mobilcsengésekért vonnak le a telefonodról hetente 1000 Ft-ot, hanem a bankszámládról (mert a rendelést így tudod fizetni) sokkal többet. S mivel a 2 terméket együtt kell fogyasztani duplán fognak lehúzni is.

Józan fejjel belegondolva őrültség, hogy 4 hét alatt kigyúrt tested legyen (!!!), de persze ha ezt egy magyar nyelvű blogban súgják meg szuper tippként és ráadásul ingyenes mintatermékekkel (aminek csak a szállítási díját kell fizetni) akkor ki ne próbálná ki?! Szerintem vigyázz vele, mert átb...szásnak tűnik -és nem is kicsinek!

2010. márc. 17. 21:52
 4/144 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszaitokat. Nekem is vannak aggályaim ezzel kapcsolatban, ezért is próbáltam így utána járni, mert hasonlókép én sem találtam semmi kézenfoghatót. Az meg csak ábránd marad, hogy valakinek legyen személyes tapasztalata szeintem. :D Na mindegy. Köszi mégegyszer mindenkinek. Üdv!
2010. márc. 17. 23:13
 5/144 anonim ***** válasza:
én megrendeltem.de most hogy ezeket olvastam, beparáztam:D mit csináljak?
2010. márc. 17. 23:23
 6/144 anonim válasza:
Ha viszont te már megrendelted, akkor szerintem mindenki nagy örömmel venné, ha majd megiosztanád velünk a részleteket. Mármint hogy mennyibe került pontosan, voltak e rejtett költségek, és persze hogy érdemes e megrendelni, használ-e?
2010. márc. 18. 11:21
 7/144 anonim ***** válasza:
azt megfogom persze..csak mit csináljak?gondolom ezután leszedhetik az egész összeget ami a bankkártyámon van..nem?
2010. márc. 18. 15:32
 8/144 anonim válasza:
A Membership Program, vagyis a tagság a +44 870 820 0066 számon lemondható. Egyébként míg tegnap orrba szájba reklámozták ma már a főoldal elérésével is bajok vannak és a rendelési oldal nem elérhető. Talán másoknak is gyanús lett a biznisz. Remélhetőleg nem fognak minden pénzt levenni a számládról, a szabályzat alapján 2x100 USD-re lehetnek jogosultak ha egyből tagságot adnak.
2010. márc. 18. 16:21
 9/144 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, mert én is rendeltem. Bár számlaszám nem kellett, csak cím. De kipróbáltam egy kamu címmel, így is működött. Így gondolom én is mondhatom, hogy valaki más regelt helyettem. Szóval kíváncsi vagyok mindenre!
2010. márc. 18. 20:55
 10/144 anonim válasza:
Sziasztok, én is rendelni akartam ma este, de nekem nem sikerült. Beírtam mindent, és az utolsó gomb lenyomásakor ezt írta: your payment could not be processed. Vmi ötlet? Én mindenképp megszeretném rendelni! Segítsetek!
2010. márc. 19. 00:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!