Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?
Sziasztok!
Én is belefutottam ebbe (én hülye) és be is rendeltem én is.
Egyenlőre még nem jött meg.
Ami érdekes azaz, hogy ugyan sms-t kaptam hogy levonták a postaköltséget a két termékért (ami nem volt 600 ft sem) de a számlatörténetemet visszanézve, nem láttam nyomát az utalásnak. Valamint én is megkaptam azt a "romános" levelet az Ot-től amit már fentebb is írtak.
Miután elolvastam az előző hozzászólásokat egyből, írtam a support-nak, hogy le akarom mondani.
Erre kaptam egy automata üzenetet, miszerint (ha jól értelmeztem) majd egy ügynök fel fog keresni az ügyben, és adtak egy ID-t is amire majd hivatkozni kell.
Nem akarom kivárni, hogy jelentkezzen, mert gondolom majd akkor fog jelentkezni miután levonták a tagsági díjat (100 font)
Valaki próbálta már telefonon? Vagy talált már rá valaki megoldást, hogy lehet ezt lezárni?
A kedves hirdetök egyik banerjükön látott csodálatos elötte utánna képen egy ismerös arcot véltem felfedezni aki történetesen válogatott boxoló!
igaz lehet ö tényleg 4 hét alat adta le azt a 10-15 kilót de ö elötte is kigyúrt álat volt és ö a holt szezonban felszedet 10-15 kilót nagyon hamar képes leadni persze hihetetlenül megfeszitet napi töbszöri ezdés munkával és több százezres kiegészítőkkel... nos ez rossz hír! mint ahogy az is, hogy a honlapjukon nemlehet komentet irni holott több koment van már ot más "felhazsnáloktól" természetesen csodálatos fogyásokal...
Sziasztok!
Én is majdnem bedőltem ennek a hülyeségnek, de szerencsére hallgattam az eszemre és gondoltam előbb utánanézek a dolgoknak. Látom jól tettem. 4 hét alatt kigyúrni magunkat... Szép álom. Na fiúk, asszem továbbra is marad a kondi :S Azért ha beválna a szer szóljatok ;)
senki nem modta hogy nem kell hozzá a kondi... ott is azt irják le, mondom még1szer kábé olyna cucc az acai mint a cla... és hozzá az a másik lehet hat, nekem az utalás erre honlapra hivatkozik [link]
és pont ilyen terméket kaptam, és mondom még1szer nem tud emelni a kártyámról mert ahoz nekem smst kell küldeni és a dombornyomott visa-val én 2 napon belül bármilyen utalást netről vissza tudok vonni, csak bemegyek a bankba és annyi... ilyet már csináltam...ez van... anno készültem ilyenre...
Ajjj basszus ez volna a baj veletek. Csak fehérje (étrend kiegészítő, van csokis is, szuperjó) + L-carnitine ( zsírégető, mozgás közben aktiválódik, hő hatására) + kreatin (teljesítmény fokozó) kombót ajánlom, ha lehet azt is vmi neves gyártótól, mint pl. Biotech USA.
Persze mellette edzés ezerrel, aki azt hiszi beszed 2 tablettát és zabál VAGY csak diétázik és majd lefogy az hülye :D AKARATon van a hangsúly, ha ez nincs meg ne erőlködj. CSAK A BIOTECH személy szerint!!!!!!!!
Hello!
Én is Biotech termékeket használok. És én is azt mondom hogy jók. Bár egy bizonyos idő után már azzal sem lehet tovább fejlődni. Amellett, hogy szedem a cuccokat heti 4-5ször 2,5 órát töltök a teremben és nem tudok olyan hasat csinálni magamnak amilyen kellene. Mondjuk ez az én hibám is részben. Ahhoz nincs türelmem, hogy számolgassam melyik kajában mennyi szénhidrát, cukor, zsír van...
No. Nekem megjött az egyik cucc, ezez Acai Berry Detox.
Angol oldalakon utána néztem és volt ahol írták, hogy az ő számlájáról is levettek, de lényegében azt írták, hogy kemény edzéssel valamit hatnak ezek a szerek.
Cleanse -es cucc még nem jött meg, minden esetre kiürítettem a bankszámlámat és ha elkezdnek leemelgetni róla akkor bemegyek a bankomhoz, hogy ilyenkor mi a teendő.
Elméletileg csak kártyát kell cserélni. Attól, hogy meg van nekik a számlaszámom nem tudnak vele mit csinálni, csak a kártya adataival. E-mail -ezgetni meg telefonálni nem fogok mert az úgy is felesleges.
Minden esetre még mielőtt elkezdem szedni őket várok, hátha ír ide valaki valami reális tapasztalatot. Persze olyan aki edzett is nem csak a seggmeresztéstől várta, hogy lefogy, olyan szer nem létezik.
Amúgy aberrycs.com és cleansesupp.com néven terhelték a számlámat.
Amúgy nekem igazából olyan kiegészítőkre lenne szükségem amikkel itthoni edzéssel is szép eredményt lehet elérni fogyás terén. Sajnos a helyik konditerem akkor nyit mikor elmegyek dolgozni és akkor zár mikor hazaérek, ergo ebből is látszik, hogy sokat dolgozom, de leginkább ülőmunkát így hiába étkezem normálisan hízok mint a disznó.
Van itt, hogy nem éppen olcsó szobabicikli, meg jó nagy súlyokkal ellátott súlyzók. Ezekkel szeretnék valami látható eredményt elérni. Legalább 20kg -t le kéne adnom amit tudom elég sok, de ha nyárra akár a felét is le tudnám adni nagyon boldog lennék.
Csak egy kicsit kellett volna odafigyelnünk :(
Offer Details: By clicking order you agree to enroll in the trial membership program which starts today, and after 14 days the trial expires, we will bill you for you a one-time membership fee of €99.95. Then every thirty days we will provide you a fresh supply of the product at the discounted price of €14.95. Your product will be dispatched within 2 business days. To cancel automatic delivery and avoid being billed, call our customer support: +44 870 820 0066. The charge will appear on your statement as CLN* aberrycs.com (VISA) or UA*Ultimate Acai (MasterCard
A "CLAIM YOUR TRIAL NOW" szöveg alatt olvasható ami eléggé látható helyen van, ergo azt sem lehet mondani, hogy elrejtették.
Ha ezt elolvassuk most nem lenne para :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!