Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/144 anonim válasza:

Helló!

Olvasgattam én is itt 1-két választ! Voltam oly szerencsés bedőlni ennek a hülyeségnek, én is csináltam rendelést mind a 2 termékről, de nálam se kellett számlaszámot megadni! Ráadásul, még csak e-mail sem jött visszajelzésként hogy sikerült a termék megrendelése. Mit lehet ilyen esetbe tenni, ilyenkor akkor végül is, a rendelés nem következett be vagy mi? Írjatok léci. Előre is köszönöm a választ!

2010. márc. 21. 23:45
 22/144 A kérdező kommentje:
heló. Szerintem te jártál a legjobban. Ennyi vélemény után már szerintem mindenki láthatja, hogy ez csak egy nagy átverés. Tehát szerintem ne bánkódj, hogy nem jött semmi visszajelzés. Köszi a válaszokat
2010. márc. 22. 09:20
 23/144 anonim ***** válasza:
nemrég írtam hogy megrendeltem.ma megjött, múlt hét csütörtökön rendeltem meg.de a termékek nem azok, akik a képeken vannak.az eggyik a colon cleance nevü zöld matricás 60 kapszulás dolog, a másik egy acai berry detox lilás, pinkes színü matricás cucc.google-ban sokminden található róla, de csak angolul énmeg sajnos nem tudok angolul.tudna nekem valaki írni egy pár sort ezekrőla termékekről?mik ezek?hogy kell szedni?mire jók?
2010. márc. 22. 13:44
 24/144 anonim válasza:

hát srácok nemtom...

én még olvasgattam ezt is...

[link]

itt is lehet kapni annak a bogyónak termését, köbö annyi lehet a hatása mint a cla... nem értek hozzá, szoktam járogatni ülömunka mellett be a konditerembe heti 3-4szer de a hasm nem sikerüölt ennyi idő alatt leadni, megnézem ezzel a kettővel mi lesz... ma jött meg elvileg 1-2 és kiderül hat e valamit, utánna tudok véleményt mondani...

2010. márc. 22. 17:25
 25/144 anonim ***** válasza:

van a termékeken valami használati utasítás szerü de foggalmam sincs miez a nyelvtudás miadt.esetleg lefordítaná neken valaki a lényegét? a colon cleanse:supplement facts serving size:2 servings per container 30.directions:adults take one or two capsules after lunch or dinner, as a dietary supplement.

és a másik, acai berry detox:serving size:two capsules servings per container:30 suggested use:as a dietary supplement, adults take two capsules daily preferably with a meal or as recommended by a physician. Diabetics:use only under a physician's supervision.not for use by individuals under the age 18 years

2010. márc. 22. 21:04
 26/144 anonim válasza:
már egy jó ideje szúrja a szememet ezek a "4 hét alatt gyúrd ki magad" oldalak, nem rendeltem meg ezt a sz@rt, de nem gondoltam volna, hogy ekkora átb@szás az egész, sajnálattal látom, hogy ebből a több mint 20 hozzászólásból 9 embert már átvágtak és csak azt tudom mondani, hogy senki SOHA ne vegyen semmi olyat főleg az internetről amiről nem tudja, hogy micsoda, az aki már megrendelte beszéljen a bankszámla kezelőjével, hogy ilyenkor mi a teendő
2010. márc. 22. 22:06
 27/144 anonim válasza:
a 03-19 00:07 idő pontban írt hozzászóláshoz pedig csak annyit fűznék, hogy örülj,hogy nem tudtad megrendelni és ébredj fel nincsenek varázsszerek amitől egyik hétről a másikra Adonisszá változol, csak kemény edzés, szigorú étrend és évek hosszú munkájával érheted el a várt hatás, könnyű út nincsen
2010. márc. 22. 22:13
 28/144 anonim válasza:
tehát a akinek megérkezett a cucc az elmondaná mibe került?? még megkapta azt??
2010. márc. 23. 04:37
 29/144 anonim válasza:

nekem megérkezett és az is van benne, 1enlőre nem tudnak emelni semmi mást a számlámról, nekem pont ezér van olyan hogy küld a bankom 1 smst hogy hozzá akarnak férni ilyen meg olyan összegel a kártyához csak akkor tudnak levenni róla ha az én telefonszámomrál visszairok ok kodót, ahogy a kolléga leirta ennek az acai bogyónak tudtam utánnanézni neten,az a fele ilyen dózisut belinkeltem, az 4700 lenne it mo-, én igy a két dobozt kaptam 340 forintér és valóban angliából jött a cucc...

azt nem gondoltam hogy 4 hét alatt le lehet fogyni vagy kigyurni magad annyira, de 1 probát megér elven rendeltem, és főleg ezen az áron, mert ha ezt a kettőt kombónnéztem ebayen 7800 együtt pont ez a két rtermék... akkor 340 ér én jó üzletet csináltam... még ha nem is működik 1 napi ebéd ára :)

2010. márc. 23. 09:21
 30/144 anonim válasza:

A számládhoz korlátlanul hozzá tudnak férni amennyiben egyszer már le tudtak róla (tehát tudják a kártyád a számlád adatait) venni pénzt, és ha csalok ahogy sokan állítják akkor meg is fogják tenni!! jobban jársz hogyha kiürited egy időre lagalább! Kivétel ha le van kötve a pénzed, ahoz ők se tudnak hozzá nyúlni!

egyébként mit ír ki tranzakciónak (milyen néven vették le a pénzt)??

ui: nem sürün ebédelsz meg 340ft böl:-)

2010. márc. 23. 09:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!