Már volt egy acai berry nevű szer, ugyanezekkel a feltételekkel, hogy 14 nap után szépen leszednek a számládról jó nagy összegeket, és telefonon meg nem lehet őket elérni hogy lemond a tagságot. Az emailre meg azt válaszolták - egy automatikus emailben - hogy keresd őket telefonon. Én is, hülye, bedőltem neki, az trial-nek csak a szállítását fizettem ki, majd egy csomószor próbálkoztam telefonon lemondani - skype-on, mert arra legalább nem ment rá a gatyám... és akikkel beszéltem nagyon gázul beszéltek angolul, tök hülyének tettették magukat, úgyhogy végül letiltattam a kártyámat 10 ezerért... erről ennyit. Amúgy a bogyók megérkeztek, de ezek után már nem is szedtem be őket... ki tudja mi van bennük. majd ha ezt az acai bogyót lehet itt Mo-n patikában kapni, beszedem.
2010. márc. 19. 16:02
12/144 anonim válasza:
ki.aszokén ezekkel a gec.kkel.nemtelt még el 14 nap..szépen lemegyek, és az összes pénzt leszedem a kártyámról.aztán cisnáltatok egy másikat.mien indokot mondjak a bankban?(otp)ha aztmondom elhagytam, gondolom fizetnem kell és ugyanazt kapom meg újra.szóval ugyanúgy letudják szedni.másik bankhozmeg nem akarok menni, mert a közelben ez van legtöbb helyen.szerintetek?
2010. márc. 19. 17:55
13/144 A kérdező kommentje:
Hali. Aki írta, hogy már megrendelte annak mondanám, hogy én is nagyon szívesen fogadnám majd a tapasztalataidat. Előre is köszi. Valamint az utolsó hozzászólónak azt tanácsolom, hogy a bankba visszaélésre hivatkozz és, hogy emiatt szeretnél egy másik számlaszámot nyitni ezt pedig letiltatni.
2010. márc. 19. 19:33
14/144 anonim válasza:
Nekem nem kellett a számlaszámot megadni, így gondolom nem is tudnak semmit levonni. Illetve a rendelt promó terméket pedig nem kell átvenni. Érdekesség képpen kipróbáltam azt, hogy beírtam a ...../hu helyett a ...../de végződést, és láss csodát ugyanaz kijött csak németűl. Szóval átverés az egész. Köszönöm az előttem szólónak, hogy lefordította az angol szöveget magyarra, így könnyebb volt átlátni.
2010. márc. 19. 20:11
15/144 anonim válasza:
Hello mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy akkor most az egész átverés?
És hogy aki megrendelte annak legalább használt valamit?
2010. márc. 20. 07:33
16/144 anonim válasza:
Én 2 éve kondizom rendesen, heti 5x, táplálékkiegészítőkkel, dietetikus tanácsával. Jah és mellesleg a téma biológiai része is megy, mert anno ráálltam a dologra,hogy mit miért. Mire kell a fehérje, mi hogyan épül be, hogy hasznosul, stb.stb.
Mivel soha nem próbáltam a terméket, így nem fogom leszólni direktbe. De 4 hét alatt nem fogsz úgy kinézni, az biztos. Biológiai korlátai vannak. Amit egypár képen látsz az oldalon, ahol ezt a cuccot reklámozzák, az +10kg izom. A tudomány jelen állása szerint, hetente +1kg az optimális súlynövekedés úgy, hogy a legjobb esetben is 2:1 arányban jön fel az izom. Na ilyen genetikája van kb 100ból 2 embernek. És nekik is csak úgy megy, ha egy grammot sem esznek félre. Tehát csak száraz ételeket esznek,no cukor, csak teljes kiörlésű dolgok, stb stb. Szerinted átverés? Döntsd el Te..
2010. márc. 20. 12:02
17/144 anonim válasza:
Jah és még egy gyors kiegészítés. Zsírégetés és tömegnövelés (izomépítés). Az egyikhez kalóriahiány kell, a másikhoz kalóriatöbblet. Tehát előbb fel kell szedned 20kg-ot, amiből ha szerencséd van 10kg izom. Feltételezve,hogy átlagos a genetikád. És akkor 10kg-ot kell lefogynod, DE CSAK ZSÍRBÓL. Az nem 4 hét... Plusz ez olyan, ami van a szövegben, hogy "a hasam kikockásodott,a tricepszem látványosan nőtt.." , mintha egyszerre akarnál hízni és fogyni. Még leírva is vicces... Jah és meg egy valami: a zsírszövet soha nem lesz izomszövet. Tehát zsírt nem tudsz izommá alakítani. A nagyon zsíros embereknél van az,hogy egyszerre látod fogyni és izmosodni,mert a zsírszövet energiaforrás a testnek, így ha sok a feleslege, akkor abból tud "étkezni" a teste, és van miből izmot építeni. Mert ugye mindent ATP-re bont a szervezeted. Többet nem írok, ígérem.
2010. márc. 20. 12:16
18/144 anonim válasza:
Sziasztok!
Sikeresen én is belefutottam ezekbe a termékekbe ma meg is rendeltük testvéremmel! Egy ilyen szöveget kaptunk:
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy Romániába csak úgy adható meg nemzetközi átutalási megbízás, ha az utalandó devizanem megegyezik a kedvezményezett nemzetközi bankszámlájának (IBAN) devizanemével. (Pl. RON kizárólag RON-ban vezetett számlaszámra utalható, EUR csak EUR-ban vezetett számlaszámra, HUF csak HUF-ban vezetett számlaszámra indítható.) Ellenkező esetben a román bankok nem teljesítik a tételt és kb. 8.000,- Ft reklamációs költséget is felszámítanak.
A romániai nemzetközi bankszámlaszámok kapcsán a devizanem meghatározása nem egységes, ezért bankunk nem tudja ellenőrizni a devizanem és számlaszám közti összhangot. Ezért kérjük, hogy a kellemetlenségek megelőzése érdekében az ilyen típusú megbízás megadása előtt mindenképpen bizonyosodjanak meg az utalandó devizanem és a kedvezményezett nemzetközi bankszámlaszámának devizanem összhangjáról.
Kicsit érdekes hogy romániába kell utalni, de ahogy kivettem a levélből nem jött létre az utalás reménykedünk hogy nem számláznak fel 8000ft-ot! Kaptam 1-1 emailt a termékekről amikor rendeltünk azt írták hogy 5-7 napon belül postázzák a termékeket! nem tudom most így várható vagy sem de már amiket itt olvastam már az egésztől el ment a kedvem és eléggé parázunk hogy nehogy lehúzzák a pénzünket! Ha valaki tud vmi jó megoldást az kérem írjon!
2010. márc. 20. 13:41
19/144 anonim válasza:
sziasztok olvasgattam a hozzá szólásokat és teljesen laikus szemmel igen ez eléggé le húzós történetnek látszik ,és mondjuk én is ki akartam próbálni :D de 4 hét az kicsit abszurdnak tűnt számomra meg találtam az angol oldalt is azt össze hasonlítottam az állítólagos magyar srác véleményével és lám milyen sok hasonlóságot lehet találni csak h. ne menjek messzire a képek meg hát mondjuk manapság mire nem jó 1 photo shop
hála istennek végül is hogy nem mentem bele én is :D
lehet hülyeségnek hangzik de a bank kártyát nem lehet le tiltatni vagy korlátozni a banknál h. ne utalgasson az engedélyetek nélkül ? mondjuk nekem nincs bankszámlám nem szeretem ha a bank a pénzemmel játszadozik :)
2010. márc. 20. 23:44
20/144 anonim válasza:
Basszus. Most olvasom ezeket a sorokat én idióta meg már megrendeltem mindkét szerből a teszt adagot. Gyorsan írtam is e-mailt neki, telefonon nem akarok felhívni őket mert nem olyan jó az angolom. Holnap leveszem a számlámról a maradék pénzt és ha elkezdenek pénzeket levonogatni akkor letiltatom a kártyámat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!