Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/144 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Nem szeretnék okoskodni, de Bankbiztonsági területen dolgozom, ezért van némi fogalmam az internetes vásárlásokkal és a „naív” kártyabirtokosokkal kapcsolatban. Az oldalon a vásárlónak a bankkártya adatait kell megadnia (kártyaszám, lejárati dátum, 3 jegyű ellenőrző kód), a számlaszámot sehol nem kérték, de a számlaszámmal önmagában nem lehet visszaélni. A kártyaadatokkal már más a helyzet, ezért annak aki vásárolt az oldalon és „megbánta”, azt javaslom, hogy tiltassa le a bankkártyáját és rendeljen egy új kártyát. Az első vásárlás után az előfizetési díjat a megadott kártyaszámra fogják beterhelni+az sem kizárt, hogy az oldalon adatszerzés történik, tehát a megszerzett kártyaadatokkal más internetes kereskedőknél fognak visszaélni. Nem kell a számláról levenni a pénzt, új számlát nyitni vagy átmenni másik bankhoz, elég csak a kártyát letiltani. A kártyacsere díja pár ezer Ft, ez banktól és kártyatípustól függ. Az nem megoldás, hogy leveszem a pénzt a számláról és várok néhány napot, esetleg hetet és ha nem történik semmi, akkor visszateszem. Az adatszerzés és a visszaélés között akár 1-2 év is eltelhet.

Aki gyakran vásárol a neten javaslom igényeljen a bankjánál web kártyát.

Üdv aztec

2010. márc. 24. 22:23
 52/144 anonim válasza:
Engem felhívott a bank, mielőtt engedélyezte volna a tranzakciót, mivel dombornyomott kártyám van, és óvatosabbak. Nagyon szimpi volt. Nekem az Acai-ért és a Thermo-ért 1024-1024 ft-ot számláztak. De én ennyire is számítottam, mert az 1 eurós "akció"-ba valamiért nem fértem bele. Csak közép szinten tudok angolul, de a válasz-mailban már láttam, hogy húha, itt akár gond is lehet.....megpróbálom felhívni őket, ha nem megy, akkor kérek másik kártyát. Bízom benne, hogy újabb lehúzás megkísérlésekor a bank ugyanúgy felhív előtte....én nem hittem azt, hogy 4 hét alatt szupernő leszek, csak kerestem valami jó anyagcsere-gyorsítót, mert a kcal-t már pár hónapja csökkentettem napi 1200-re, tornázok is, de én alapból hajlamos vagyok az anyagcsere-lassulásra, csak szerettem volna kipróbálni, hátha ez hat.....eddig 1 szemet vettem be mindkettőből, eddig kíméletesen hatott is, és tényleg nem voltam éhes utána....nem tudom....eddig én nem érzem átvágásnak....hétfőre terveztem felhívni őket, mert több pénzt nem akarok kiadni érte, de ezek után már holnap megpróbálom....
2010. márc. 25. 00:13
 53/144 anonim válasza:
100%
annak az illetőnek üzenem aki fogyni szeretni, de nincs ideje kondiba járni, otthoni edzéssel szeretné orvosolni a dolgot egy olcsóbb szobabiciklivel: L-Carnitine 70000 + CHROME terméket ajánlom a Biotech-től, csak Narancs ízű létezik belőle , fél literes, 10-15 ml adagonként kell inni, egyet napközben, egyet bringázás előtt 20 perccel, egyet bringázás közben. 40 perc bringa legalább kell 2 naponta, 7végén azért konditerem sem árt. persze ezek mellett kerüld a krumplit, kenyeret ( és egyéb péktermékeket), inkább csirkemellfilét egyél rizzsel. A termék ára sacc/kb 4000/fél liter, bármelyik Biotech USA boltban kapható. Remélem segítettem, még esetleg ha gondolod valamilyen étvágy csökkentőre rákérdezhetsz az eladótól. A helyes táplálkozás a fogyáshoz: reggeli: zabpehely ( nem nesquik meg ilyenek, hagyományos), ebédre csirkemellfilé + rizs + zöldség ( vagy valami efféle), vacsora helyett bringázás + alma :) SOK SIKERT, én így másfél hónap alatt 6.5 kilót dobtam le, de én izmot is növelek mellette óvatosan (fehérjével és heti 5-6 edzéssel), szóval szerintem nyárig ha betartasz mindent meglenne simán 10-15 kg.
2010. márc. 25. 10:24
 54/144 anonim válasza:
Felhívtam őket, tök normális volt a nő, szerintem nem beszélt rosszul angolul, inkább az én angolom enyhén szólva hiányos! Beszélek ma egy barátnőmmel, hogy segítsen az angolban. Eddig nekem úgy tűnik, hogy inkább ott hibáztunk, hogy a "magyaros" angoltudásunkkal rendeltünk....de szerintem azért nem hibás egy cég, mert mi nem beszélünk angolul......nekem eddig maximálisan korrektnek tűnnek, igazából az alap weboldaluk változatlan, és nem egy titkos cég v. mifene....nekem azt is konkrétan megírták a mail-ben, hogy április 02-án telik le a határidőm, hogy lemondjam a terméket! Jó lenne, ha valaki írna valami konkrétat az állítólagos átvágásról, mert számomra az, hogy valaki nem tud angolul, és nem tudja mit csinál egy külföldi oldalon, az nem számít annak....
2010. márc. 25. 11:47
 55/144 anonim ***** válasza:

A legveszélyesebb az, hogy pl. a borsonline websiteon, ha egy cikket megnyitsz, bannerként feljön a termékeket magyar nyelven reklámozó "Emese blogja", már az is gyanús, hogy láthatóan az eredeti "címben" Emily név szerepel.

[link]

Szóval senki ne dőljön be és ne rendeljen az ingyenesnek kikiáltott termékekből, mert 14 nap után, termékenként jön

a 99.95 Euros szla + a havi kéretlen adag, 30 naponként 2x

15 Euroért !

2010. márc. 25. 13:18
 56/144 anonim ***** válasza:

Ezen a fent említett "magyar" honlapon beírtam üzenetnek, hogy van a családomban újságíró, akit megkértem írjon már egy cikket erről a "jelenségről", hogy sok honfitársunk ne

dőljön be a kisértésnek, mert lehúzás a vége - persze,hogy

NEM JELEN MEG A HOZZÁSZÓLÁSOM ! Egyébként a hsz.-ek hetek óta ugyanazok,csak a dátumot frissítik naponta !

A lényeg: LEHETETLEN 2 HÓNAPON KERESZTÜL INGYENES MINTÁHOZ

JUTNI - ahogy ezt a kedves (?) Emese_Emily sugallja, na ezért is Á T V E R É S az egész dolog !

2010. márc. 25. 13:34
 57/144 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én is összefutottam ezzel a bannerrel méghozzá a flyordie amőba hirderő sávjában. ( [link] Felkeltette az érdeklődésemet elolvastam az oldalt,de mint tudatos fogyasztó igyekeztem máshonnan is infót szerezni a szerről esetleg felhasználói véleményeket, mert sehol nem hallottam még erről az anyagról és ha tényleg ilyen hatásos, akkor annak elvileg nagyobb visszhangja kellene, hogy legyen.

Akkor találtam meg ezt a topicot. A hozzászólásokat olvasva egy kicsit én is nyomoztam az ügyben, mert mondták páran, hogy gondolkoznak fogyasztóvédelmi feljelentésen. Rá kattintottam külön külön a megrendelő oldalakra, mégis milyen infókat kérnek stb...( [link] az oldal nem is okozott csalódást szép is, puccos is, és attól eltekintve, hogy angolul írják, még a csillagokat is képesek lennének lehozni neked pár dollárért:) Ám igen ebből a laikus szemlélőnek csak annyi jön le belőle, hogy szuper jó cucc, és hogy megbánná ha nem veszi meg azonnal.Ámbár egy nagyon érdekes dologra lettem figyelmes, ami inkább most majd tanácsul szolgál az eljárást fontolgatóknak. Nagyon jól elrejtették, de kétség kívül ez a csalók utolsó védvonala.

Ha megnézitek az oldal legeslegalját, átgörgetve a csilli villi parasztvakításon, azon a helyen ahol a hirdető oldalak jogvédelmi tájékoztatása szokott lenni van egy kis fekete alapon szürke szöveg tájékoztatásul.

"*These statements have not been reviewed by the UK Department of Health. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Thermocleanse Extreme is not affiliated in any way with CNN, MSNBC, and CBS News. CNN, MSNBC, and CBS News are registered trademarks of their respective owners. Models and images used on this page may not be users of this product. You will be billed in U.S. dollars. Prices shown are provided as conversions and are subject to slight variances due to market fluctuations. 1 EUR = 1.3595 USD. VAT included.

Copyright © 2010. All rights reserved."

Ebből a lényeg magyarul, hogy a terméket semmilyen egészség védelemmel foglalkozó szervezet nem vizsgálta, meg.A termék forgalmazója "elhatárolódik" azoktól a fent nevezett neves csatornáktól, amik az oldal szerint hírdetik a terméket, mint pl: CNN, BBC,MSNBC.Végül a legfontosabb és legtisztább mondat az egészben, hogy a Modellek illetve képek amiket az oldalon használnak,LEHET nem felhasználói a meghirdetett terméknek.

És sztem ennél szebb végszó nem is zárhatná,mondókámat. Az egész egy át**szás... mindenki vonja le a levonni valót, és minden tiszteletem azé akinek volt annyi sütnivalója, hogy legalább feltegye jelen kérdésünket.

Akik meg már megrendelték azoknak csak annyit tudok mondani, hogy ha rákeresnek ezekre az Acai termékekre youtube on ott találhatnak pár tényleg, valós riportot, az oldal alján szereplő híres külföldi csatornákról. És itt gondolok most az ACAI BERRY juicera amit amerikában is csak úgy forgalmaznak mint egy átlagos új gyümölcskivonatot, amiben az átlagosnál egy kicsivel több az antioxidáns.Szóval ha valaki beszedi sztem (hangsúlyozom ez a saját privát pártatlan véleményem) baj nem lesz, mert ez a termék vagy placebó, vagy egy kis extra marketinggel megtámogatott táplálék kiegészítő vitamin készítmény, amit olyan piacon próbáltak értékesíteni, ahol stabilabb és gyorsabban emelkedő tendencia mellet, nagyobb mennyiséget tudnak rásózni az emberekre.

Hát asszem egyszerre ennyi lenne.. ha lesz még valami észrevételem írok még.

Nah csucsu mindenkinek

2010. márc. 25. 19:16
 58/144 anonim válasza:
100%

Amúgy még egy kis apróság amit az előző levelemben linkelt Zoli hollywoodi edzése nevű oldal SzuperZolijákának magamról szövegében találtam.

Nem tudom köztetek hány van aki ténylegesen nézelődik testépítéssel kapcsoatban, cikkeket, fórumokat újságokat, de hallottatok valaha arról a kifejezésről, hogy izom meghatározás fokozás???:D nah talán ezen röhögtem a legnagyobbat.Nem vagyok egy nagy testépítő alkat, de nem egy éve olvasok a témában és SOHA az életben nem futottam össze még ehhez hasonló kifejezéssel még egy hozzánem értő fórumozó, tudatlanul legépelt kérdésében sem.

ENNNNYII....

2010. márc. 25. 19:23
 59/144 anonim ***** válasza:
100%

Kedves "ma 10:24".

Köszi a választ, megfogadom a tanácsodat és ahogy tudom kipróbálom az ajánlott termékeket, ezeket a kamu szarokat meg jó messzire elhajítom :) Jövőhéten megyek a bankba intézni az új kártyámat. Ezek után csak virtuális bankkártyával fogok neten vásárolni, vagy PayPal -al. A PayPal -os oldalak általában megbízhatóak még nem volt gondom velük.

2010. márc. 25. 21:47
 60/144 anonim ***** válasza:

A "jogos" kérdésre, a magyarokra jellemző módon, sok ember, nagyon okosan kinyomozta az IGAZSÁGOT, gondolok itt a női - Emese és a férfi - Zoli honlap leleplezésére !

Csak az a baj, hogy tartok tőle, a megrendelők 99 %-a nem

olvassa ezt az oldalt, így ők szívni fognak ! SAJNOS !

2010. márc. 25. 22:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!