Colon cleanse és acai berry detox termékekről hallottatok már?
Először is honnan rendelted??? Ha nem azt kaptad amit kértél akkor reklamálj és küldd vissza!
Másodszor, elolvastam mik ezek... nem érnek semmit, kamu sz@rok. Max hasmenést okoznak.
van a termékeken valami használati utasítás sezrü de foggalmam sincs miez a nyelvtudás miadt.esetleg lefordítaná neken valaki a lényegét? a colon cleanse:supplement facts serving size:2 servings per container 30.directions:adults take one or two capsules after lunch or dinner, as a dietary supplement.
és a másik, acai berry detox:serving size:two capsules servings per container:30 suggested use:as a dietary supplement, adults take two capsules daily preferably with a meal or as recommended by a physician. Diabetics:use only under a physician's supervision.not for use by individuals under the age 18 years
Szia!
Én is megrendeltem ezeket, nekem ma jött meg az AcaiBerry Detox, a másik még nem érkezett meg. Neked is külön jött?
Lefordítom Neked ami a dobozon van:
AcaiBerry Detox (ez a zsírégető):
Javasolt használat:
Táplálék-kiegészítő, felnőtteknek két (2) kapszulát naponta, lehetőleg étkezés közben vagy az orvos által ajánlottan.
Cukorbetegek számára:
Használata csak az orvos felügyelete alatt. Nem használható 18 éves kor alatti személyeknek.
Figyelmeztetés:
Ne használja ha terhes vagy szoptat.
BIZTONSÁGILAG ZÁRT AZ ÖN VÉDELMÉÉRT.
NE HASZNÁLJA HA A BELSŐ FÓLIA SÉRÜLT VAGY HIÁNYZIK.
TARTSA ELZÁRVA A GYERMEKEKTŐL.
Kiegészítő Tények
Egy adag: Két (2) kapszula
Adagok száma: 30
--------------------------------------------------------------
Adagonként % Napi érték
--------------------------------------------------------------
Acai szabadalmaztatott keveréke 950mg *
Acai kivonat 4:1 (Euterpe oleracea) (gyümölcs),
Zöld tea kivonat (std. to 45% EGCG) (levél)
Koffein
-------------------------------------------------------------
*Napi érték nincs megállapítva
A másik, amit Te írtál:
Colon Cleanse (ez a tisztító):
Utasítások:
Felnőtteknek egy vagy két kapszula ebéd vagy vacsora után, mint étrend-kiegészítő.
Kiegészítő Tények
Egy adag: Két (2) kapszula
Adagok száma: 30
Szívesen! :)
Üdv.
Hello!
Nekem is pont ma jött meg a AcaiBerry Detox, de a Colon Cleanse már hétfőn itt volt. Nektek mennyibe fájt? Nekem 2euroba összesen és a benkkártyámról fizettem, de tényleg annyit is vontak le vlmi 530ft-ot. Hatásáról sajnos nem tudok túl sokat én is most fogom kipróbálni! Viszont a napokban el akarom vinni egy ismerőshöz aki állategézségügyi szakember és bevizsgálja nekem! Ha megvannak az eredmények akkor írok neked/nektek. Én is kiváncsi vagyok, hogy mi is ez. Addig is minden jót és óvatosan azért vele:)
Szia! (Én írtam a fordítást)
Nekem még mindig nem jött meg a Colon Cleanse, csak az AcaiBerry Detox.
Még nem tudom pontosan hogy mennyit vettek le a számlámról, de elvileg 2 € körüli összeget.
Egyébként az AcaiBerry Detox-ot reggelente kell szedni, reggeli közben. A Colon Cleanse-t pedig edzés előtt fél órával, üres gyomorra. Legalábbis így volt írva az oldalon. :)
Üdv.
Teljesen mindegy, hogyan szedet, mert egy forintot nem ér... Kamu az egész, placebó! A doboz ér kb. 3 forintot, a többit buktad.
Meg kéne tanulni táplálkozni, hosszú távon sokkal olcsóbb, és még le is lehet fogyni...
2 napja szedem ezeket, az Acaitól látványosan kisebb az étvágyam, így (az előző hsz-őnek) sokkal inkább át tudok szokni az egészséges ételekre és mennyiségekre!
A Thermo Colon-t nem fogom szedni, mert semmilyen hatást nem tapasztalok, igaz, én azért akartam, hogy az anyagcserémet gyorsítsa, de arra találtam egy sokkal jobb, és természetesebb módszert... (csicsóka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!