Colon cleanse és acai berry detox termékekről hallottatok már?
Sziasztok!
Érdekelne hogy akinek letelt már a 14 nap rendeléstől számítva, azoknak vontak-e le a számlájáról újabb összeget?
Üdv.
Sziasztok!
Én is megrendeltem az accai berry detoxot illetve a colon cleanset, szeretném tudni,hogy a "discount-os" honlap alján lévő 99.95 Euro-s tagdij illetve a 3 hetenkénti 14.95 Euros szállításról mit tudtok? Számla jön, vagy ezt az összeget is leemelik a bankkártyáról?
Elöre is köszi a választ!
Kedden kaptam meg a Colon cleanset, ma pedig az Acai Berry Detoxot. Kiváncsi leszek, mi lesz. Reméljük fogyok tőlük pár grammot. Vagy a kórházban kötök ki. Nem tudom.
Viszont a kérdésem, hogy mit kell nekik írni a lemondó levélben? Egy ismerőssel le tudom fordíttatni, de telefonon biztos nem hívom fel őket.
Sziasztok!
Az Acai detox megrendelése után, ma van a 14. nap, és most próbáltak meg levenni a számlámról 15ezer Ft-ot!!!!
A számlámat letiltottam, új kártya kell, és rengeteg bosszúság...nem beszélve arról, mekkora szerencse, hogy az automatikus utalások miatt éppen nem volt a számlámon ennyi pénz!
Úgyhogy mindenkit óvatosságra intek az ilyen oldalakkal kapcsolatban! Én nagyon hülye voltam, hogy bedőltem neki, nagyon sajnálom...legközelebb inkább drogériában próbálkozom.
Sziasztok!
Én is megrendeltem, és szintén az Acai Berry Detzox-opt kaptam meg. Még nem sikerült lemondanom a tagságot hiába levelezek velük, de a kártyámat letiltattam.
Valaki kipróbálta már a terméket amit kaptunk?
Kiváncsi vagyok, hogy ér-e valamit, vagy inkább el se kezdjem beszedni.
Üdv:
Sziasztok!
Én is hasonlóan jártam, mint az előttem író. Tegnap letelt a 14.nap és tőlem is megpróbáltak levenni 15e Ft-ot.Hiába küldtem az e-maileket a megadott címre, többet is, még csak el sem olvasták (mivel kértem visszaigazolást).Szerencsére én korábban levettem a számláról a pénzemet, így nem tudták leemelni róla. Kártya letíltás lett a hülyeségemnek a vége.
Sziasztok!
Én is bedőltem ennek a hülyeségnek!
Az én kártyámról is próbáltak meg több mint 15ezer Ft-ot levenni ("Éves tagsági díj")...szerencsére nem volt rajta annyi.
Le is tiltottam a kártyám és kértem újat!
2hét + kb ezer Ft a letiltás és az új kártya ára. :S
Sziasztok!
Én is megrendeltem ezeket már lassan egy hónapja, de még mindig nem jött meg csak az egyik. Írtam nekik leveleket hogy töröltetni akarom a tagságomat, vissza is írtak hogy töröltek, és mégis levontak pár nap múlva a számlámról 15.644.Ft-ot. :S
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!