Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?
Akinek a Thermo Cleanse helyetti Colon Cleanse termék megjött küldhetne róla pár képet privátban. A dobozról, a rajta lévő szövegekről, és a kapszuláról vagy ami benne van. Sajnos még nekem nem jött meg és kellenének ezek, hogy meg tudjam írni a "cikket" a médiának. Lehetőleg nagy felbontású makró képek legyenek.
A lebuktatjuk ezt az oldalt úgy ahogy van.
Sziasztok,
Én megrendeltem ezt a terméket, igaz nem a fent említett oldalról. Nekem nagyon gyanús volt az az oldal.
Én csak az Acai Extreme-t rendeltem meg, a másikról sok mindent nem lehetett találni, amit meg írtak róla azok nem voltak túl jó dolgok (amerikai oldalakon), de lehet, hogy a kettő együtt jól müködik.
Nekem ez a szer bevált, egy hét alatt 4kg-tól szabadultam meg. Igaz nem úgy, hogy otthon ültem, járok úszni, heti egyszer konditerembe (sajnos csak ennyire van időm)
Tahát nálam bevált, de tényleg mozogni kell mellette egy kicsit és nem otthon ülni és hülyére zabálni magad. Azok ne is rendeljék meg, akik egész nap ülnek, semmit nem akarnak mozogni és este 10kor még benyomnak egy tábla csokit a fagyi mellé. Dolgozni kell ezzel is, de nálam gyorsabban ment a fogyás mint előtte.
innen tudjátok megrendelni, az amazon.com egy elég ismert oldal, tutti nincs lehúzás, később 100 dollár/euró/font a tagsági díjért. Ha innen megrendeled este nyugodtan aludhatsz, nem fognak több pénzt leszedni a számládról. kb 10 dollár a szállítás, de ha egyszer rendelsz tőlük emailben szoktak küldeni kódokat, amit ha beírsz a következő megrendelésnél akkor vagy a szállítási költség felét vaqy az egészet elengedik.
Itt az Acai Berry Extremet írják, de ez ugyan az.
Itt is el lehet olvasni a kommenteket (angolul), de ezek legalább nem kamuk, ide bárki beírhat.
Hátha valaki még is meg akarja rendelni egy normális helyről: [link]
Sok sikert!
Remélem válaszommal sokaknak segítek. Elöször is 2 Acai és 2 Thermo cleanse termék van, az egyik párat a nőknek - fogyókúrához ajánjlák, a másik párat pedig férfiaknak - izomépítéshez. Nos én nő vagyok és megrendeltem magamnak és anyukámnak is a "női" páros termékmintát. Meg kellett adnom az ezüst Mastercard kártyám számát, lejárati idejét
és az akáírás mellett látható 3 számot. 3 termék érkezett
meg a 4-ből, 2 Acai Berry Detox és 1 (zöld címkés) Colon
Cleanse ( a thermo kifejezés nincs rajta feltüntetve !)
3 x o,95 Eurót vettek le, ez 260.- Ft-ot tett ki/ termék.
A második Colon.. már lassan 2 hete nem jött meg !Mivel az én bankom már teljesített 2 x 7-8 ezer Ft-nyi USD kifi-
zetést a kártyám terhére( akkor is letiltattam a kártyám és ingyen kaptam 1 hét múlva egy másikat), nos szóval én is csak az itt olvasottak alapján "mentem" vissza elol-
vasni azt a bizonyos figyelmeztetést, hogy 14 nap múlva benyujtanak egy 99,95 Euros tagsági díjas számlát + havi 15 Euróért havonta és kéretlenül küldik az "adagokat".
Én ma beszéltem a megadott angol számmal + e-mailban is lemondtam, de mivel holnap telik le a 14 nap, jobbnak láttam megint letiltani a kártyámat, ( megértették és szó nélkül ismét kapok egy újat), szóval ez az egész egy BEETETÉSES LEHÚZÁS, SENKI NE DŐLJÖN BE NEKIK, mert a majd-
nem ingyenes minta után a FEKETELEVES JÖN. Szerintem soha
senkinek ne adjátok meg az adataitokat, ahogy én már több-
ször megtettem, mert arra csak ráfázni lehet, pofátlanul megcsapolják a számlátokat. Ennyit tudtam a saját példám-
on keresztül elmondani, remélem hisztek nekem, én viszont nem leszek ezentúl ilyen hülye, figyelmetlen és hiszékeny
csaj !!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!