Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?
ma 01.34-nek "hajnali balgának" !
Már ne haragudj, de ez hogyan fordulhatott elő Veled ?
Nem olvastad, amit KÁNTÁLTUNK,hogy K Á R T Y A C S E R E
vagy csak most kerültél az oldalra ??
Erről papoltunk itt, már 11 oldalon keresztül !!!!!!
Na erre a nem kis összegre vetheted a keresztet, bár én a
helyedben ( ha nem beszélsz tényleg atom jól angolul)akkor
keresnék valakit, aki kint dolgozott és próba-szerencse alapon felhívnám a megadott 44-gyel kezdődő ügyf.szolg.-ot
ez az egyetlen halvány remény maradt számodra !
Én Neked drukkolok, majd számolj be róla, mi a fejlemény !
Egyetértek az előttem szólóval, sztem még van remény a 2x-
es klubtagság visszamondására és azt hiszem az összeg 75 %-át visszautalják, ezt valamelyik amerikai honlapon olvastam, szóval próbáld meg, hogy elmondhasd, Te mindent
megtettél. Póba - szerencse ! Minden jót kívánpk Neked, sajna ezen az oldalon Te vagy az egyetlen, aki megszívta !
Egyébként azért is kell beszélni velük + mail, hogy a havi
2x15 Eurós cuccot se küldjék !Én is drukkolok Neked !!
Nos ezt a levelet kaptam válaszul.Ezektől pénzt nem lehet szerintem visszasezdni.Ezt bebuktam, máskor bölcsebb leszek.
Ki-ki okuljon az én káromból.Kellemes ünnepet mindenkinek!
Dear .....!
Thank you very much for contacting our Customer Support Team with your inquiry.
We would like to inform you that on 2010-04-02 you were charged for the shipping and handling cost of your free trial. The 15 days free trial starts from the day in which you place your order and implies that you have 15 days to test your order for free.
As stated in the Terms and Conditions of the purchase that you accepted during the purchase process, if you do not cancel your account during the 15 days trial period, you will be charged the one time membership fee and thus the free trial converts into a regular subscription. We confirm that on 2010-03-18 you were charged for the shipping and handling cost.
Since your account was not cancelled, on 2010-04-02, we charged your credit card the one-time membership fee.
We would like ton confirm to you that your account has been cancelled successfully as of today as stated in the cancellation e-mail we sent you. This cancellation implies that starting from today 2010-04-05 our company will make no more charges and no more products will be shipped to you.
If you have any additional questions or suggestions please do not hesitate to contact our Customer Support Team by answering this e-mail or by phone. For a complete list of phone numbers please click on the following link: www.cleansesupp.com.
Best regards,
Jason
Customer Support
support@cleansesupp.com
Ticket Details
ma 11.52-nek válasz:
Hát a fenti levlük alapján, ezt tényleg bebuktad, sajnos !
Most az a kérdés, hogy havi 30 Euroért akarod-e a havi adagokat kapni, mert azt még lemondhatod. Ők q-ra jól jártak Veled, ami fordítva nem mondható el ! Eggyel tudlak
vígasztalni, hogy amit a saját hibánk által tanulunk meg, azt egy életre megtanuljuk !
Sziasztok!
Sajnos, csak most bukkantam rá erre az oldalra. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.
Az Acai detox megrendelése után, holnap jár le a 14 napos határidó, és most próbáltak meg levenni a számlámról 2x15ezer Ft-ot!!!! (pedig megírtam a lemondó levelet pár napja...)
A számlámat letiltottam, új kártya kell, és rengeteg bosszúság...nem beszélve arról, mekkora szerencse, hogy az automatikus utalások miatt éppen nem volt a számlámon ennyi pénz!
Úgyhogy én is mindenkit óvatosságra intek az ilyen oldalakkal kapcsolatban! Én nagyon hülye voltam, hogy bedőltem neki, nagyon sajnálom...legközelebb inkább drogériában próbálkozom.
Zoli Hollywoodot most azért szívesen elkapnám egy kis "beszélgetésre"....
www.vitaminkiraly.hu
vagy www nélkül a [link]
postai utánvétes, NO LEHÚZÁS !!!
innen vegyetek, olcsó, és becizsgált.... colon cleanse, és Acai gélkapszula...
NE VEGYETEK A NETRŐL AZ ILYEN FAJTA "DAGI VOLTAM" HELYEKRŐL, BEVIZSGÁLTATTUK, ÉS NINCS BENNE AZ A HATÓANYAG !!!!!!
CSAK ILYEN ŐRÖLT ZSÁLYA, ÉS ROZS !!! EZT TALÁLTÁK A LABORBAN !!!
Nulla ACAI - és a másikban is Nulla az az utifű fajta, aminek benne kéne lennie....
A kommentem tetején hírdetett termékek kiváló minőségűek....rendes Brandjuk van: (Puritan's Pride, és Vitaking).... rendes leírással...
HA VALAKI VALAMIT NEM TUD, AZ ÍRJON MAILT !! : Coolbboy83@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!