Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
 121/144 anonim válasza:

tegnap előtt 8:47 nek írnám.

Kérdésem az lenne hogy milyen termékekkel fogytál 8 kg-ot és honnan rendelted meg azokat?

2010. ápr. 6. 15:23
 122/144 anonim válasza:
100%
Ma kaptam meg a csomagokat, egy tejfehér dobozban egy Acai Berry DETOX-ot, meg egy fehér dobozban zöld címkés Colon cleanse-t. Érdekes, hogy a dobozon az vagyon írva, hogy az Acai-ból kettőt kell bevenni, kajával együtt, a colonra meg az van írva, hogy 1-et vagy 2-t, ebéd vagy vacsora után, míg Zolikának 1 hónapig tartott, mire rájött, hogy ebéd előtt kell bevenni. Most akkor melyik a jó megoldás?
2010. ápr. 7. 07:50
 123/144 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én is besz**tam és írtam is már ide. Azonban nekem sikerült lemondanom. Igaz a két fent említett termékeket én is megkaptam (kb 600 ft volt) de még nem kezdtem el használni. Gondoltam majd húsvét után. (nehogy már kimaradjak a sonkázásból:))

Szóval én küldtem e-mailt és telefonáltam is.

Majd vissza írták, hogy töröltek a nyilvántartásból, és a telefonba is azt mondták, hogy törölve vagyok.

Nekem ápr.04 - én járt le a Trial és ekkor vonták volna le az összeget, de nem volt pénzmozgás, ezek szerint ténylegesen töröltek.

De ha már itt van ez a két vacak akkor elszedem. Kinek milyen tapasztalata van? Mennyit és mit mozgott mellette?

Én biciklizni és/vagy futni szeretnék és helyesen táplálkozni + ezt elszedni.Milyen eredményre számíthatok 4+ hét alatt?

2010. ápr. 7. 09:39
 124/144 anonim válasza:
Hat én is besz*ptam. Megrendeltem a terméket, levették a pénzt. A terméket küldték is 1 hét alatt. De rá találtam erre a fórumra... Én nem fogok nekik írogatni meg semmi, letiltattam a kártyámat. Nem is tudok annyira angolul, meg erőm sincs ilyennel basz*kodni. Rendeltem másik kártyát, biztos ami biztos. Jó, hogy van ilyen kisbetűs rész is. Kapj*k be. Így be se szedem a bogyeszt, ki tudja mi van benne. Így is elégé vonakodva szedtem volna, de rá kerestem és nagyon sok helyen írják, hogy kamu. Így semmiképp, inkább veszek valamit a PATIKÁBAN vagy HERBÁRIUM üzletben, mint ilyen átbasz*s emberek szereit vegyem be. Lehet nem most lesz bajod, hanem 2-3 év múlva... kitudja. De egy a lényeg: cseréljetek kártyát. Honnan tudod, hogy valóban töröltek? Gondolkozzatok. Ez adat, személyes dolog rólad. Ki lenne az a hülye, aki ilyet kidobná, mert kap egy e-mailt. Lehet töröltek, hogy nem kéred... de, a kártya adatokat nem törölték az 100%! Az adataid a legértékesebbek. Én mindenképp cserélnék.
2010. ápr. 7. 13:53
 125/144 anonim ***** válasza:

Itt a női verziója: [link]

zippyshare.com -ról töltöttem le egy zenét és ez vigyorgott az arcomba.

2010. ápr. 7. 16:12
 126/144 A kérdező kommentje:

sziasztok. lett valami az újságból vagy a médiából? Nem kis át..szás ez az egész, köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólást. Remélem sok embernek nyújtott segítséget, ha van mégvalami ezzel kapcsolatban, ne habozzatok megírni!

Üdv mindenkinek!

2010. ápr. 7. 20:55
 127/144 anonim ***** válasza:
Én írtam 10 újságnak/tv -nek, de sehonnan nem jött még válasz :( Részletesen leírtam miről szól az egész. Sok képet szúrtam be az akkori és mostani oldalakról. Belinkeltem ezt az oldalt is, hogy az egyes emberek hogyan jártak pórul. Remélem hamarosan lépnek valamit és valaki, legalább a bulvár sajtó közzé teszi a sztorit valamilyen módon.
2010. ápr. 7. 21:43
 128/144 anonim válasza:
Megrendeltem mind a 2 terméket, utána olvasgattam, meg megtaláltam ezt a fórumot. kb 1 napra rá felhívtak hogy elkűldték a csomagot és hogy van e bármilyen kérdésem, mondtam nekik hogy csak ki szeretném próbálni de nem akarok member lenni, próbálta meggyőzni hogy az jó nekem, én meg mondtam hogy semmiképp. Szóval telefonon és e-mailon is lemondtam minden honnan megerősítettek erről. Cib internet kártyával rendeltem tehát pénzt lehúzni nem tudnak róla. Direkt ezért lett kitalálva az internet kártya. Azóta letelt a 14 nap és nem próbálták a kártyámat terhelni semmivel. Utána olvasgattam ezeknek a sz@roknak és nem találtam kivetni valót hogy miért ne szedjem. Szedem már 2 hete változás annyi hogy mikor edzek jobban melegszem, ez rá is van írva hogy ilyen a hatása. Edzéseim heti 4-5 alkalom bő 40 perc intenzív súlyzózás + 1-2 alaklom futás. Fogyni nem fogytam de hozzáteszem hogy ugyanúgy eszek mint előtte. Majd eltelik 1 hónap kiváncsi vagyok a fejleményre. 173 centi 74 kilóval kezdtem most 72,6 vagyok. Azoknak akik meg benézték ezt a rendelést azt üzenem hogy ha okosabbak egy kicsit akkor már rég csináltattak volna egy internetes kártyát és azzal rendelgetnek netről, illetve olyan kártyával meg ne rendeljetek netről ami a család vagyona van. 21 század a véredet is leszívják az emberek ha hagyod.
2010. ápr. 8. 11:41
 129/144 anonim válasza:

VIGYÁZZON MINDENKI AZ OLDALLAL!!!!

Szart nem ér a cucc ,én szedem a colont meg a berryt ,egy dekát nem fogytam 2 hét alatt sport, és diéta mellett sem. Nem beszélve arról,hogy az 1 €-ós dobozokat meg sem kaptam miután megrendeltem . 5€ volt dobozonként A RENDELÉSEM,EZT MÉG BENYELEM, DE MOST most bezároltak 16099 Ft- ot a Viza számlámon és levonták, holott nem is rendeltem semmi mást. Gyalázatos csaló oldal !! Le is tiltottam a kártyámat, és megindult a pénz visszakérése a bank által. Az oldaluk amiket küldtek a mailjükben nem is működik amire hivatkoznak : [link] hogy hova fordulhatok ha gondom van. Szerencsére megvan minden levelezésem velük,amiben nyomatékosan jeleztem, hoyg nem kérek semmilyen más áron többárut, és elmentettem a rendeléseimet is amik bizonyítják hogy 1€ ért rendeltem csak

2010. ápr. 9. 13:16
 130/144 anonim válasza:

VIGYÁZZON MINDENKI AZ OLDALLAL!!!!

Szart nem ér a cucc ,én szedem a colont meg a berryt ,egy dekát nem fogytam 2 hét alatt sport, és diéta mellett sem. Nem beszélve arról,hogy az 1 €-ós dobozokat meg sem kaptam miután megrendeltem . 5€ volt dobozonként A RENDELÉSEM,EZT MÉG BENYELEM, DE MOST most bezároltak 31099 Ft- ot a Viza számlámon és levonták, holott nem is rendeltem semmi mást. Gyalázatos csaló oldal !! Le is tiltottam a kártyámat, és megindult a pénz visszakérése a bank által. Az oldaluk amiket küldtek a mailjükben nem is működik amire hivatkoznak : [link] hogy hova fordulhatok ha gondom van. Szerencsére megvan minden levelezésem velük,amiben nyomatékosan jeleztem, hoyg nem kérek semmilyen más áron több árut, és elmentettem a rendeléseimet is amik bizonyítják hogy 1€ ért rendeltem csak.

2010. ápr. 9. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!