Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?
AKIT LEHÚZTAK AZ NYUGODTAN JELENTSE BE A BANKJÉNAK. Én is azonnal jelenttem és visszaélés miatt letiltották a kártyámat. így kell bejelenteni visszaélés csalás gyanúja miatt kéred letiltani, és akkor ingyen kapsz másik kártyát ez szabály,/10 nap Múlva megjön/ legalábbis az MKB -nál, velem már másodszor fordul elő ez. pedig netes kártyám van.először is kaptam ingyen másik kártyát, és most elindították az eljárást a pénz visszaszerzésére,ma azt az infót kaptam tőlük, mivel nekem telefonos ügyintézésem van, hoyg mindenképpen visszaadják a levett pénzt,MERT ELINDUL AZ ÜGY A MÁSIK BANK FELÉ AKI LEVETTE A BEJELENTÉSEM ALAPJÁN. de küldenek egy kitöltendő dokumentumot amit utána vissza kell faxolnia banknak. SEMMIKÉPP NE HAGYJÁTOK VESZNIA PÉNZETEKET,MERT VAN MÓD VISSZAKAPNI!!!!
NEKEM MINDEN E- MAILEM LE VAN MENTVE AMIT AZ ELADÓ CÉGGEL VÁLTOTTAM ÉS A RENDELÉSEIMET IS KIMÁSOLTAM AMIKOR MEGJELENT AZ OLDALON AHOL MEGRENDELTEM. VICCES HOGY AZ 1€-BÓ ILYEN ÁR LETT..
Amúgy azóta már rég rájöhetett volna mindenki, hogy ha a rendelési oldalon elolvassák az angol szöveget, akkor kiderül, hogy nem lopás, lehúzás az egész hanem egyszerűen nem figyelt oda egyikünk se, mivel izgatottan indultunk rendelni, gondolván ha bármi ilyesmi lenne, akkor említve lenne "zoli" oldalán.
A feljelentésemre amit a rendőrségen tettem, ugyan ez a válasz jött elutasításként :)
Én már nem fogok ezzel foglalkozni, tőlem egy forintot sem tudtak levonni, van új bankkártyám és ennyi :) Ha legközelebb neten vásárolok figyelmesebb leszek.
Szasztok én bombáztam őket ezerrel, be is fenyegettem és ezt kaptam tegnap:
Our customer support team personnel has replied to your support request #986925
Dear Customer,
It was refunded April 27, 2010. Please verify it to your bank.
állítólag visszautaltáka pénzem,..... tehát nem feladni!!
Sziasztok!
Nem védeni szeretném a céget, de én ma megkaptam a terméket. Igaz, hogy csak negyedéig van a doboz.:-) De legalább kaptam valamit a pénzemért. De most meg úgy vagyok vele, hogy nem merem beszedni. Ki tudja mi van benne.
05-12 21:23
Szerintem senki nem hitt a csodában, csak viszonylag olcsón szerettünk volna egy kis pluszt az edzéshez. Én nem gondoltam, hogy x hét alatt kigyúrom magam, csak gondoltam ha tényleg jók valamire a szerek és segítenek az edzésben és a fejlődésben akkor egyszer megérte és ha beváltak volna rendeltem volna itthonról hasonló termékeket megbízható forrásból. Amúgy én sem szedtem be egyikből se egyetlen tablettát sem. Ki tudja mi van bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!