Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Halottatok már ezekről a...

Halottatok már ezekről a termékekről Acai Extreme és Thermo Cleanse?

Figyelt kérdés
Állítólag ezek segítenek a testnek edzés során, hogy könnyebben fejlődhessen. Nem szteroid!!!!! Valakinek esetleg személyes tapasztalata???
2010. márc. 17. 11:15
 131/144 anonim válasza:

AKIT LEHÚZTAK AZ NYUGODTAN JELENTSE BE A BANKJÉNAK. Én is azonnal jelenttem és visszaélés miatt letiltották a kártyámat. így kell bejelenteni visszaélés csalás gyanúja miatt kéred letiltani, és akkor ingyen kapsz másik kártyát ez szabály,/10 nap Múlva megjön/ legalábbis az MKB -nál, velem már másodszor fordul elő ez. pedig netes kártyám van.először is kaptam ingyen másik kártyát, és most elindították az eljárást a pénz visszaszerzésére,ma azt az infót kaptam tőlük, mivel nekem telefonos ügyintézésem van, hoyg mindenképpen visszaadják a levett pénzt,MERT ELINDUL AZ ÜGY A MÁSIK BANK FELÉ AKI LEVETTE A BEJELENTÉSEM ALAPJÁN. de küldenek egy kitöltendő dokumentumot amit utána vissza kell faxolnia banknak. SEMMIKÉPP NE HAGYJÁTOK VESZNIA PÉNZETEKET,MERT VAN MÓD VISSZAKAPNI!!!!

NEKEM MINDEN E- MAILEM LE VAN MENTVE AMIT AZ ELADÓ CÉGGEL VÁLTOTTAM ÉS A RENDELÉSEIMET IS KIMÁSOLTAM AMIKOR MEGJELENT AZ OLDALON AHOL MEGRENDELTEM. VICCES HOGY AZ 1€-BÓ ILYEN ÁR LETT..

2010. ápr. 9. 13:30
 132/144 anonim válasza:
En azon is elgondolkodnek, hogy vajon akit toroltek... a kartya adatokkal mit csinalnak? Mert, kotve hiszem, hogy torlik azt. Lehet 1-2 ev és valaki leemel nagy penzt a szamladrol es gondolni se tudod ki. Atadjak mas cegnek, stb... Szerintem csereljetek kartyat. En OTP-s vagyok, 450 forint az uj kartya, letiltasi dij sincs. Igaz, junior. De ha meg 3000 lenne, akkor is csinalnek... jobb a biztonsag.
2010. ápr. 9. 13:45
 133/144 anonim válasza:
Tudjátok már csak arra lennék kiváncsi hogy ki a franc ez a Tom és neki mi a haszna ebből az egészből.És már pl a myvipen is nyomatja bannert a főoldalon.Nem tudom mit lehetne tenni.
2010. ápr. 11. 23:21
 134/144 anonim válasza:
Na, meg van az uj kartya. Nem egesz 2 het alatt elkeszult. Mar elobb is mehettem volna erte, csak nem volt idom. Szerencsere igy mar biztonsagban erzem magam. Uzenem, a termek forgalmazoinak, hogy: Kapjatok be a f*szt. Rohadt lehuzos k*cs*gok. Szerencsere tollem nem loptak, de nagyon sajnlom akitol lehuztak 16x ezret vagy tobbet. Remelem a pokol tuzen egnek majd meg ezek, hogy a kis emberekkel b*sznak ki!
2010. ápr. 20. 15:25
 135/144 anonim ***** válasza:

Amúgy azóta már rég rájöhetett volna mindenki, hogy ha a rendelési oldalon elolvassák az angol szöveget, akkor kiderül, hogy nem lopás, lehúzás az egész hanem egyszerűen nem figyelt oda egyikünk se, mivel izgatottan indultunk rendelni, gondolván ha bármi ilyesmi lenne, akkor említve lenne "zoli" oldalán.

A feljelentésemre amit a rendőrségen tettem, ugyan ez a válasz jött elutasításként :)

Én már nem fogok ezzel foglalkozni, tőlem egy forintot sem tudtak levonni, van új bankkártyám és ennyi :) Ha legközelebb neten vásárolok figyelmesebb leszek.

2010. máj. 4. 10:38
 136/144 anonim ***** válasza:
Megjött a fogyasztóvédelemtől is a levél az ügy kimeneteléről, természetesen szartak bele mert érdemi vizsgálat miatt kapja be a véreres faszukat.
2010. máj. 12. 10:41
 137/144 anonim válasza:
49%
olvasom már egy ideje a szenvedéseteket. most komolyan, mire számítottatok? ha valaki vette volna a fáradtságot és egyszer normálisan lefordítja a megrendelési\szállítási feltételeket akkor most nem létezne ez a bejegyzés. aki pedig elhiszi, amit a honlapon olvasott (négy hét alatt több kg izom) azt csak sajnálni tudom, hogy még hisz a mesékben. a mai világban, mikor az információs sztráda legalább 6 sávos, mikor minden média a netes átvágásoktól hangos, én biztos nem tárnám a nyilvánosság elé a bénaságom. ha azt a pénzt amiért megrendeltétek az "ingyenes" termékmintát, angol nyelvleckére költöttétek volna most nem érne nyakig a ... bár ha nem lötykölődik akkor nincs gáz. különben pedig saját hibátok helyrehozását ne a hatóságtól várjátok, ez volt a tanulópénz. tanuljatok és edzetek.
2010. máj. 12. 21:23
 138/144 anonim válasza:

Szasztok én bombáztam őket ezerrel, be is fenyegettem és ezt kaptam tegnap:

Our customer support team personnel has replied to your support request #986925

Dear Customer,

It was refunded April 27, 2010. Please verify it to your bank.

állítólag visszautaltáka pénzem,..... tehát nem feladni!!

2010. máj. 20. 17:30
 139/144 anonim válasza:

Sziasztok!

Nem védeni szeretném a céget, de én ma megkaptam a terméket. Igaz, hogy csak negyedéig van a doboz.:-) De legalább kaptam valamit a pénzemért. De most meg úgy vagyok vele, hogy nem merem beszedni. Ki tudja mi van benne.

[link]

2010. máj. 25. 10:31
 140/144 anonim ***** válasza:

05-12 21:23

Szerintem senki nem hitt a csodában, csak viszonylag olcsón szerettünk volna egy kis pluszt az edzéshez. Én nem gondoltam, hogy x hét alatt kigyúrom magam, csak gondoltam ha tényleg jók valamire a szerek és segítenek az edzésben és a fejlődésben akkor egyszer megérte és ha beváltak volna rendeltem volna itthonról hasonló termékeket megbízható forrásból. Amúgy én sem szedtem be egyikből se egyetlen tablettát sem. Ki tudja mi van bennük.

2010. jún. 2. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!