Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kivándoroltál már? Ki fogsz...

Kivándoroltál már? Ki fogsz vándorolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez a kérdés ihlette az én kérdésemet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Meglepő volt számomra, hogy mekkora számokat írtak páran. Ennek kapcsán szeretnék egy kis "közvélemény kutatást" végezni:

1,Kivándoroltál már? Ha még nem, tervezed a kivándorlást?

2,Mi az oka annak, ha elmentél, vagy ha el fogsz menni?

3,Ismerőseid körében mekkora a már kivándoroltak aránya, és hányan tervezik a kivándorlást?

4,Mi lesz szerinted Magyarországon 15-20 év múlva? Milyen lesz a demográfiai helyzet (pl. kevés lesz a fiatal), a gazdasági helyzet, stb.?

Köszi mindenkinek, aki válaszol!

2011. okt. 25. 10:29
 121/149 anonim ***** válasza:
19%
123-as. Tudsz más megoldást? A harmadik világban túlnépesedés van, itt meg a nők többsége 30 alatt nem szül gyereket.
2014. ápr. 29. 10:05
 122/149 anonim ***** válasza:
91%
Ha most lennék fiatal, gondolkodás nélkül mennék. Igen, tanulnék nyelveket és dolgoznék a világért, környezet- és természetvédelméért. De csak egy nyögdijas senki vagyok, más már nem is lehetek.
2014. máj. 6. 12:26
 123/149 anonim ***** válasza:
84%
Liberális bevándorlási politika? Na ja, minden sarkon mecsettel, sok pakisztánival, afgánnal, lefátyolozott nőkkel és a keresztények az utcára se mernek kimenni, mert megtámadják őket.
2014. máj. 6. 12:30
 124/149 anonim ***** válasza:
20%
Pedig lehetne építeni a bevándorlásra, az USA is európa "szemetéből" építkezett. tömeges bevándorlást afrikára, és az arabokra vetítve tiltani kell, anno az usa a kinaiaknak tiltotta a bevándorlást. diplomás, szakmunkás külföldi aki VALÓBAN VÁLTOZÁST AKARJA, megtanulja a hagyományainkat, a himnuszt stb. az értékes lesz ebben az országban, és egy egészen új mentalitást, löketet ad ennek az országnak.
2014. máj. 6. 12:58
 125/149 anonim ***** válasza:
67%

1. még nem de amint lesz annyi pénzem, hogy elinduljak, megyek

2. a fa.s.z.om tele van ezzel az országgal, az itt lakó népséggel, mentalitásukkal

3. kb 40%

4. kb ugyanitt fogunk toporogni mint most, a rendszerváltás óta elbas.tunk 25 évet, most meg haladunk visszafelé, nekem egy életem van csak, még 25 évet nem akarom pocsékba

2014. máj. 7. 02:55
 126/149 anonim ***** válasza:
86%

12:58as vagyok.

1, terveztem, de inkább vállalkozást alapítok és abból

szedem meg magam.

2, PÉNZ-> lakás, auto

3, Nem tudok róla

4, Jobbik nyer 4év múlva, már kitaposták neki az utat,

ha nem lesz a jövőben gazdasági válság, akkor gazdasági

javulás.

Megjegyzem érettségi óta nincs munkám, tehát nincs pénzem amiből a vállalkozást beindíthatnám, mert még TAKARÍTÓNAK SE VESZNEK FEL! ÉS EZ A VICC!!!!!

2014. máj. 7. 08:42
 127/149 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségi arra jó, hogy nélküle nem vesznek fel főiskolára, egyetemre.
2014. máj. 7. 18:14
 128/149 anonim ***** válasza:
100%
Kösz! Erre már én is rájöttem.
2014. máj. 8. 08:12
 129/149 anonim ***** válasza:
22%
Nehezebbnél nehezebb érettségi feladatok, aztán ha megvan és nem vettek fel fősuliba, marad a pultosság vagy az utcaseprés. Semmire sem jó.
2014. máj. 8. 13:21
 130/149 anonim ***** válasza:
79%
Ettől függetlenül, 5hónapnyi meló pénz kell a vállalkozáshoz, erről nem mondok le.
2014. máj. 8. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!