Mostanában a tárgyaim elkezdtek vándorolni ez hogy lehet?
szerintem is kamerázd be. max. ha nem tudod éjjeli módba tenni, hagyd felkapcsolva a villanyt.
ám, ha valóban szellem, valószínű nem akarja leleplezni magát, így azon az éjszakán nem fog megjelenni, amikor filmezed.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Ez az én kérdésem természetfeletti témakörben. Hasonló gondokkal küszködök/küszködtem, kiegészítve hangokkal, lihegéssel, árnyakkal. Olvass el pár kommentet, nekem volt amelyik segített.
Most megpróbálok felülemelkedni az egészen, mert napokig be se mertem menni a szobámba. Ha hangokat hallok, vagy árnyat látok, esetleg tudom hogy az a pohár nem oda lett letéve ahol megtaláltam, akkor veszek egy mély levegőt, nevetek egy jót (eleinte erőltettem:D) és elkezdek káromkodni hogy takarodjon innen. Tudom, így nevetségesnek tűnhet, de végső elkeseredésemben muszáj volt már valamit tennem.
20N
Jajj nagyon vicces vagy Pedomaci de én egyébként arra lennék kiváncsi, hogy lehet e egyáltalán szellem, mert ez nem csakhogy mozgatja a tárgyakat hanem átteszi a szoba egyik részéből a másikba, de akkor mégis mi lehet?
A kamerás dolog sajnos nem megy mivel egyedül a laptopomon és a telefonomon van kamera de nem túl jó minőségüek ráadásul fénynél nemis tudok aludni, meg akkor amúgy se biztos h leakarná magát leplezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!