Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nehéz volt gyermeketeket...

Nehéz volt gyermeketeket "átszoktatni" a rácsoságyból a sima ágyba? Hány éves volt, mikor ágyat cseréltetek? Éjszaka nem kezd el vándorolni?

Figyelt kérdés
25 hónapos a kislányom, úgy látom, hogy kinőtte a rácsos ágyat. Már megrendeltem az új leesésgátlóval ellátott ágyat, így most tele vagyok izgalommal, hogy a törpim majd hogyan dolgozza fel ezt a nagy szabadságot. Láttam már ilyen kérdéseket, de várok további tapasztalatokat. :)
2011. jan. 28. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam még a kiságyba alszik, de 16-17 hónapos korától úgy, hogy le van véve az egyik oldalon teljesen a rács. Egy ideig volt előtte 2 pléd, ha legurulna, de 2 hét után eltettem őket. Kimászkálás nem volt, 1x jelent meg az éjszaka közepén mellettem, mászott fel az ágyra. Gondolhatod majd be kakiltam, úgy megijedtem hírtelen.
2011. jan. 28. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Másfél évesen raktuk át, gyakorlatilag rögtön megszokta, semmi baj nem volt vele. Napközben még pár hétig a rácsosba raktam, csak éjjelre a nagyágyba. Fejrészen leesésgátlós gyerekágyunk van, így sosem esett le. És nagyon szereti.

Kicsit korábban beraktuk már a szobájába, hadd barátkozzon vele. Így néha játszottunk rajta, mielőtt aludni is oda tettük volna.

2011. jan. 28. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

kislányom és kisfiam egyszerre kaptak saját ágyat, azóta is büszkén alszanak benne. ha mégis kéreckednének, akkor csak annyit mondunk: visszavisszük a boltba.

2 és 4 évesek voltak.

2011. jan. 28. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!