Mózes miért kaphatott Istentől olyan bizonyítekokat, amiket a mai ember nem?
Mikor megkérdezte Istent, hogy mi lesz a jele annak, hogy őt tényleg Isten küldte, természetfeletti jeleket kapott.
Pl. Eldobta a botot, és az kígyóvá változott.
Nem értem, miért nem ma miért nem lehetne egy ilyet megcsinálni mondjuk nyilvánosan. Biztosan számos ateista elgondolkodna azon, hogy ez lehet nem bűvesztrükk, hanem valódi csoda.
"Mi azonban nem vagyunk hívők, mi BIZONYÍTÉKOT kérünk. Ez a normális dolog ugyanis."
Bizonyítékot kérsz? Nagyon helyes. Foglalkozz tudományokkal és megkapod a bizonyítékot.
"Bizonyítékot kérsz? Nagyon helyes. Foglalkozz tudományokkal és megkapod a bizonyítékot."
Ezt most úgy kell érteni, hogy NEKED semmi bizonyíték sincs az állításodra, és ezért házi feladatnak kiadod, keressünk mi valami olyat ami a Te igazadat bizonyítja?
Mondd, te tényleg ennyire vagy csak képes? Elég szánalmad próbálkozás volt tőled!
"Tudomány minden pontja bizonyítja Isten létezését, ha eddig nem találtad, ott megtalálhatod!"
OK, értem, te már elmélyedtél a témában és megtaláltad!
Akkor ugye tudsz legalább néhányat felsorolni a gyengébbek kedvéért!
Na légyszi....
Bizonyítékot akartok, fordítsuk meg a dolgot.Az érdeklődőknek elmondom, hogy a hatvani Olga néni gyogyulasarol dr. Ruff Tibor lelkésztől kérhetik el az orvosi leleteket (ő prédikált a gyógyuláskor) illetve ő megőrizte a TV2 Tények című ezzel kapcsolatos műsorának video felvételét. Ez azért sem hasonlítható UFÓs táplálkozáshoz, mert a betegséggel a rokonok, ismerősök is találkoztak, illetve szakorvosok is rögzítettek azt, míg az ufos találkozásnal csak az atélő elbeszélése van csak.
A rosszindulatuaknak, akik baal papoznak: nektek nincs bizonyíték, rossz modorotokkal magatokat zárjátok ki.
63-as:
A tudomány nem bizonyítja Isten létét, ugyanakkor a nemlétét sem.
A tudomány azt mondja, hogy Isten nélkül is lehet magyarázni a világot. Lehet feltétetlezni Teremtőt, de NEM SZÜKSÉGES.
Ez az, amit a fundamentalista vallásosok nem értenek meg.
Az áltudományos kreacionista anyagokon kívül nincs egyetlen elismert tudományos folyóirat sem, amely biztosra állítaná Isten létezését.
66-os:
Sokat mondó, amit írtál. Nem veszed észre, hogy minél többet érvelsz az állítólagos Olga nénivel, annál jobban megerősíted azt, amit én állítok?
Tehát az állitólagos csodát nem hozta le egyetlen orvosi folyóirat sem. Csoda történt, de nem publikálták. A szakma nem tud róla. De Ruff Tibor lelkésznél ott vannak a bizonyítekok, hasonlóképpen mint amilyen Joseph Smith esete volt az aranylemezekkel, meg valami TV2-ős felvétel, ami hasonló lehet Ferike történetével, akiből a kamera előtt ördögöt űztek, amiről persze kiderült, hogy hoax.
Nem tudom eldönteni, hogy most egy szándékos hazudozó vagy, esetleg tényleg ennyire hiszékeny és buta ember. Te állítottál valamit, bizonyítsd.
Alapvető vita etikett, hogy a bizonyítás kényszere mindig arra hárul aki állít valamit. Szóval szerezd meg a "bizonyítékokat" a papjaidtól, és mutasd be nekünk. Remélem nem képzeled, hogy én magam fogom felvenni a kapcsolatot egy sarlatánnal, aki hetente hülyíti emberek tömegeit. Neked amúgy is biztosan jobb a kapcsolatod vele.
Várom a papírok szkennjeit és a videofelvételt. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!