Ha jönne egy időutazó hozzád és megcáfolhatatlan bizonyítékokat hozna magával arra, hogy a legjobb barátod lesz a felelős majd 3 milliárd ember haláláért. Megölnéd a legjobb barátod?
Hát. Namost, nem vagyok rasszista, de azért azt elmondanám hogy:
A rossz vagyis a lopós, csalós, aljas romák száma ugrásszerűen nőtt, az utóbbi pár évben. Teszem azt, ha a fent említett 3 mlrd. ember ez a fajta roma lenne, nem ölném a barátomat.
Amennyiben, jó, tisztességes, becsületes emberektől vette volna el az életet, törvényes úton megölném. Ugyanez igaz akkor, ha a jó és tisztességes romákról van szó.
Majdnem 7 milliárd ember él, ez rengeteg, és a Föld eltartóképessége is véges. Rettenetes életvitelt folytatunk, megy ezerrel a globalizáció, feleslegesen agyba-főbe fogyasztunk, mindent elveszünk a környezetből, de adni meg nem adunk....Szörnyen hangzik, de 3 milliárd ember halála megmentené 4 milliárd ember életét.
Petranova
OFF:
Petranova
Neked csak annyit mondok, hogy a Föld 21 milliárd embert képes eltartani, de csak akkor, ha tudatosan, környezetünket óvva élünk. 7 milliárd még csak az 1/3 része annak, amit a Föld képes eltartani.
ON:
Nem tudom, hogy milyen embereket ölne meg. 3 milliárd ember nagyon sok. Lehetetlen, hogy csak jókat, vagy csak rosszakat öljön meg. Én mindenesetre megpróbálnám lebeszélni, a végső esetben megölném őt, aztán - ha nagyon jó barát - akkor magamat is megölném...
21 milliárd ember?????????? Ezt te komolyan mondod?
Ajánlom figyelmedbe Kerekes Sándor: A környezetgazdaságtan alapjai című könyvet!!!
A Föld maximális eltartóképességét 9 milliárd emberre saccolják, de egy tanárom szerint ez pontosan nem meghatározható, hiszen minden a fogyasztás, termelés függvénye.
Előbb gondolkodj, SZÁMOLJ, és azután írj!!!
Petranova
HÚHÚ, ezt benézted haver....a hölgynek van igaza!
Második bekezdésben ott van, hogy 9 milliárdnál van a tetőzés....
Nekem foggalmam nem volt eddig erről, jó durva.
A többi oldalon is olyan 9-10 milliárdod mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!