Mózes miért kaphatott Istentől olyan bizonyítekokat, amiket a mai ember nem?
Mikor megkérdezte Istent, hogy mi lesz a jele annak, hogy őt tényleg Isten küldte, természetfeletti jeleket kapott.
Pl. Eldobta a botot, és az kígyóvá változott.
Nem értem, miért nem ma miért nem lehetne egy ilyet megcsinálni mondjuk nyilvánosan. Biztosan számos ateista elgondolkodna azon, hogy ez lehet nem bűvesztrükk, hanem valódi csoda.
Aki 21. században tudományról beszél és a véletlent jelöli meg mint válasz mindenre az buta és köze nincs tudományokhoz. Ráadásul a legutóbbi hozzászólásid 90%-a személyeskedés. Tőled idézem:
"Nem tudom mit gondolhatsz hívőként, hogy egy ilyen becstelen, aljas hazudozásokkal eltöltött élet után vajon a paradicsom vár rád?"
Persze én nem hazudtam, de neked sikerült megállapítanod hogy egész életemet becstelen, aljas hazudozásokkal töltöm :)))) Érvek híján csak személyeskedni és sértegetni vagy képes a vitapartneredet. Na ez a legalja. Semmiben nem különbözöl a szektás vallási fanatikusoktól és laposföldhivőktől, csak te a másik oldalon állsz.
A vallásokat pedig ne is emlegesd mert ezek alapján biztosra veszem hogy halvány lila gőzöd sincs a vallásokhoz. A tündérmesédet pedig tartsd meg magadnak.
Ignorált válasz. Érdemben nincs benne semmi.
Ha tudsz tényekkel érvelni, akkor szólj.
...a sakkozó galamb ismét megnyerte a játszmát.
Gratulálunk!
Ignorált válasz. Érdemben nincs benne semmi.
Ha tudsz tényekkel érvelni, akkor szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!