Drága jó keresztény barátaim, válaszolnátok az alábbi kérdésekre?
Ti tényleg elhiszitek azt amit a biblia összehord ?
Hány éves szerintetek a föld ?
A biblia miért nem szól a dinoszauruszokról ?
Mi a véleményetek az evolúcióról, mint nyilvánvaló tény :)?
Nem provokálni akarok csak nem értem a vallásosság hátterét. Hogy képesek ellenérvelni a puszta tényekkel bizonyítható tudománynak,evolúciónak olyannal mint a Biblia ami egy mesekönyv szintjén van. Az egész nem szól másról mint kordába arról, hogy régen kellett valami mese a népnek, hogy uralkodhassanak felettük. A biblia az emberi butaságot használja ki.
Vidiripi
"Teljesen jogos amit írsz! Ami nem létezik azt érezni sem lehet."
Aha! Lehet érezni a sötét anyagot? Ki volt az aki érezte? Nem megérezte hanem érezte!
"A sötét anyag olyan anyagfajta, amely csillagászati műszerekkel közvetlenül nem figyelhető meg, mert semmilyen elektromágneses sugárzást nem bocsát ki és nem nyel el, jelenlétére csak a látható anyagra és a háttérsugárzásra kifejtett gravitációs hatásból következtethetünk."
Soha nem éreztem még hogy milyen helikopterrel utazni!
Akkor az sem létezik? Petike!
Vidiripi
"Még jó hogy egyáltalán nem ezt írta. Gratulálok, felveheted a listádra a következmény megerősítése nevű logikai hibát is."
Elmagyarázod?
Vidiripi
"Most őszintén láttál már helikoptert?Láttál már helikopteren utazó embert? Létezik?Igen. Az ilyen emberekre mint te használják azt jelzőt hogy "fanatikus" ha jól sejtem. :)"
Te ugyan olyan fanatikus vagy mint én. Hiszen azt állítod hogy amit nem lehet érezni az nem is létezik. Ezt mire alapozod? Te vagy az az ember aki mindent kipróbált és érezte is?
Szóval ha belegondolsz akkor rájöhetsz arra hogy attól hogy valamit nem éreztünk az nem jelenti azt hogy nem is létezik. Te pedig pontosan ezt állítottad a 121. kommentben!
Nem, nem ezt állította. "Ami nem létezik azt érezni sem lehet." Ebből nem következik az hogy a fordítottja is igaz. Ez a következmény megerősítése nevű logikai hiba.
Más szavakkal: ha esik, Jani vizes lesz. Tehát ha Jani vizes, akkor esik?
te pedig csinalj videot kepeket a szelrol szivessen latom bizonyisd be hogy letezik epmathia szeretet 5. erzek megerzesek stb stb
Materialista vilagnezet szerint hiszem ha latom ?
a szelet sem latod csak azt amit okozhat
Valamilyen hatással van a világra, még érzed is a bőrödön a hatását, tehát létezik. Nem kell közvetlenül szabad szemmel látni.
Az istened milyen hatással van? Semmilyen. Érzékelhető? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!