Kiváncsi vagyok hogy aki nem hisz Istenben az MIÉRT nem?
Ne haragudj, de én nem minősítettelek téged.
Csak a hozzászólásodat.
Nem tudom neked mi a végzettséged, de nem a kémia és a fizika az erősséged az biztos.
"ötödik változatban a sztorimat"
Ez a Te történeted.Kb annyi valószínűsége van (50%), mint az enyémnek.
Csakhogy az én történetem mögött ott áll a fizika, a kémia, a biológia, a csillagászat és még sorolhatnám mi.
A Tied mögött meg egy semmivel sem bizonyított-kizárólag önmagával- tudatmódosító hatása alatt készült valami.
Ezzel befejeztem a hozzászólásomat, mert Te még fárasztóbb vagy a szemellenzőségeddel.
Annyit fűznék hozzá a kutyatartó testvéremnek, hogy az én sztorimnak van eleje, a tiednek nincs. 2 a tudomány még nem bizonyította be, hogy nincs isten. A fizika, és a kémia+ a matematika professzorai sem bizonyították még be, úgyhogy az én kerekebb sztorimat még mindíg előnyban részesítem. Nem 50:50-nek tekintem a tiéddel. De hogy te nem érted a különbséget, azzal már nem tudok mit kezdeni.
Megbántani sem akartalak, csupán kiakadtam, hogy nem érted mit akarok mondani, de sajnos ez továbbra is élő probléma. Az a baj, hogy te teljesen kizárod az én sztorimat, vagy %§:50 -re adod a tiédhez, holott más dimenziókról beszélünk. Elnézést, hogy a "lelkedbe" tapostam, elszakadt a cérna.
Mond, te eddig felfogtad amit írtam?
A kérdésed nem ezt bizonyítja.
De kérdezhetném ezt én is tőled, nem gondolod?
Kész. Feladtam.
Végszó következik: Te sem BIZONYÍTOTTAD be semmivel a Te igazadat. Az az isten amiről Te írsz, ami mindenek felett áll és mindenhez van hatalma, mit csinált azóta, hogy megteremtette az Univerzumot? 14 milliárd év és a biblia szerinti kb. 6000 év között.Miért teremtett holt anyagot, ha ő nem anyagból van? Minek teremtett anyagi testből élőlényeket? A teremtés előtt mit csinált a nagy semmiben végtelen ideje?
Erre semmiféle konkrétumot nem tudsz felhozni.
Ez a különbség a vallásos és az ateista között.
Az elsőnek csak válaszai vannak bármilyen kérdésre:
-"isten tette."
Az ateistának kérdései vannak, amire előbb utóbb választ talál.
Ezennel befejezem. Nem ér annyit az egész.
Csak nem te adod a fényt pubikám?
Az egódnál csak az önteltséged nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!