Hogyan hihet bárki is akármilyen istenben?
Figyelt kérdés
!!!!!!!!!!!!???????????????????????2011. jún. 30. 01:03
2/98 anonim válasza:
Mot ezzel mi a bajod? Figyelj én nem vagyok vmi húde nagy hivő,de azokat sem itélem el,akik hisznek benne:) Hát higyjenek,néha a hit csodákra képes( néha persze ostobaságokra is-.-)
4/98 anonim válasza:
Mi értelme van hit nélkül az életnek?
Hit nélkül jobb lenne ha soha meg se születtem volna. És én nem "akármilyen" Istenben hiszek, hanem abban akitől származunk, akinek a szavára előállt a mindenség, és aki a szava erejével fenntartja a mindenséget.
5/98 anonim válasza:
Nem annyira nehéz kérdés, csak hosszú a magyarázata, és több módja is van neki. Fele terjedelmét sincs kedvem leírni, de.
Mindenképp önérzeti dolgok állnak mögötte vagy alapvető ismeretek hiánya a világról és/vagy belenevelés. Így hihet.
6/98 anonim válasza:
Mondjuk ha nem a GYK-n tennéd fel ezt a kérdést, hanem nekiállnál kutakodni a szakirodalomban, többre mennél. Úgy bírom azokat, akik ide jönnek a világot megváltani...
7/98 anonim válasza:
Miért hisznek az ateisták az ősrobbanásban? Arra sincs semmilyen bizonyíték.
Mindenki hisz valamiben,csak nem Istennek hívja.
10/98 anonim válasza:
In Cannabis Veritas: nagyon király neved van :D És milyen igaz!
A kérdezőnek: sz*rd már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!