Hogyan hihet bárki is akármilyen istenben?
18:20
Teljesen felesleges, minden jó szándékkal vezérelt cél indítéka teljesen naív és soha nem sikerül.
Mert fontos, hogy legyen vki akibe lehet tamaszkodni, akiben lehessen remenykedni.
Melesleg en erzekelem amidnenapi eletemben, hogy igenis van Isten erot ad a mindenapokhoz.
19L
Istenre van bizonyíték.
Csak jobban átkell gondolni az egészet és meglátod te is.
"Hogyan hihet bárki is akármilyen istenben?"
Csak egyetlen Istenben kell hinnetek .Aki az Igazságosság ,az Irgalmasság és a Szeretet Istene.Miért ajánljátok fel lelketeket az Ördögnek ,mikor érzitek hogy ez a világ a gonoszság hatalmában uralkodik.nem fogadjátok-e inkább atyátok szeretetét amely az örök boldogságba visz benneteket.Miért toporzékoltok magabiztosságotokban eme világ fölött amelyet atyátok nevezett és teremtett számotokra és a gonosz akarja hatalmába keríteni.megváltozik életetek amikor nem a szeretet ösvényén haladtok.Atyátokat kövessétek ,ne a halott szavakat amelyeket az ördög sugall hazugságba hogy ez ama világban éltek ez az ami kell nektek.Ha pedig a gonosz megkéri fizetségeteket ,meg kell hát majd adjátok neki amit -e világban adott nektek.Felajánlottam szeretetemet hogy fogadjátok el amely örök boldogságba visz benneteket ez legyen lelketekben ,ez nem jobb mint az örök sötétség amely be akarja hálózni szíveteket?!Nincs olyan halál amely befejeződik ,mert atyátok mindent örökké teremtett.
Elküldtem fiamat hogy megváltsa bűnös életeteket ,fogadjátok be mert Ő az Út az Igazság és az élet.Őt válasszátok!"
Elküldtem fiamat hogy megváltsa bűnös életeteket ,fogadjátok be mert Ő az Út az Igazság és az élet.Őt válasszátok!"
"Jézus az én szeretett fiam akiben gyönyörködöm"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!