Hogyan hihet bárki is akármilyen istenben?
Vallásszabadság van.
Mindenki akkorát téved, amekkorát akar.
De mi van akkor, ha véletlenül mégis igaza van?
az emberi elme egyik funkciója hit...mindenki használja...szabadon megválasztva azt, hogy mit és hogyan hisz. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
In Cannabis Veritas - Te egy fain gyerek vagy. :D
A második 06:52-esnek pedig üzenném, hogy először foglalkozzon kicsit a tudománnyal és akkor mondjon ilyet!
Nagyon k.vára rühellem, ha emberek tudás nélkül dumálnak!!!
Az Ősrobbanásra, ha nem is konkrét, de sok közvetett bizonyíték van.
ÉS A TE ISTENEDRE MEG EGY SEM!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Kérdező!
Mindenki máshol keresi a boldogságot. Van, aki a Teremtőben hisz, más pedig füvet szív...
manju
Utálod a tudatlan embereket?
Akkor mond meg, mi volt az Ősrobbanás, és miből indult. Wiki nélkül. ;D
Én csillagászatból érettségiztem, mégis hívő vagyok.
"ÉS A TE ISTENEDRE MEG EGY SEM!!!!!"
Nos Istenre maga az Ősrobbanás, az anyag megjelenése és folyamatos változás a bizonyíték...Hiszen hogyan képes valami megjelenni úgy, hogy előtte nem létezett már "valahol", és hogyan képes változni úgy, hogy a változás összes lehetősége nem létezik már "valamiben"? No ez Isten...:)
üdv
26/F
LastOne.Left
Lelki támasz. Akik hisznek valamilyen istenben azok vagy nem bírják elfogadni a valóságot, vagy erre nevelték őket, vagy esetleg nagy gondolkodók és rábeszélték erre őket.
Persze vannak kivételek, de a hívők 97%-a emiatt hívő.
És ne ezzel példázzatok, hogy "az ősrobbanásra sincsen bizonyíték!!!" mert igenis van rá bizonyíték.
Szerinted a tudomány is olyan, mint a vallás? Hogy csak kitalálnak dolgokat minden alap nélkül? Hát nagyon tévedsz.
"És ne ezzel példázzatok, hogy "az ősrobbanásra sincsen bizonyíték!!!" mert igenis van rá bizonyíték."
Nem az a lényeg, hogy hogyan történt, hanem az, hogy mi volt az oka, hogy történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!