Kiváncsi vagyok hogy aki nem hisz Istenben az MIÉRT nem?
Van egy pár vallás ami szerint HALOTTBÓL nem lehet semmit eltávolítani. És itt a halott szón van a hangsúly.
Szerveket ÁLTALÁBAN halott emberekből távolítanak el.
Látom direkt nem akarod érteni.
Tudod én egy pár vallásról beszéltem idáig, hanem a nekem szóbajöhető egyetlen egyről, aminek nem a test anyaga a lényeg( mint nálad), hanem a lélek. Ebből adódóan teljesen mindegy, hogy mi lesz a halott testel, mert az egészet megeszik a kukacok, ha bent van a szerv, ha nincs.
De abban a vallásban, amihez közel állok, az számít, hogy segítesz a másikon, és ha egy olyan szívvel kell azt tenni, amire a másiknak már nincs szüksége, akkor nincs benne semmi összeegyeztethetetlen.
Ahogy a szólás mondja: Ízlések és pofonok különbözőek.
A Te vallásod nem tiltja, az én vallásom meg igen.
Ennyi.
Nem kishugom, hanem az unkahúgom. Ez kicsit más. És nem a tudományos vitapertnered vagyok hanem a Kutyás.
És igen nem tudok senkiről a családban aki hívő, de nemhiszem, hogy ezért az istened utálna.
Viszont a szülei keményen dolgozó tisztességes emberek akik nem ártottak soha senkinek. Azért pedig ne őt büntesse már az okos istened mert én így gondolkozok, hogy nem akarok gyereket meg hasonlók, én úgysem érintkezem vele, szóval tőlem nem lesz neki olyan rossz hogy inkább visszamegy istenhez. És nem isten miatt beteg hanem azért mert elkapta azt a hülye h1n1-et mert nem oltatták magukat a körülötte lévők, mikor egyikük iskolában is dolgozik. Amúgy azt hogy én nem hiszek istenben, nem fogja befolyásolni, hogy meggyógyul-e vagy nem.
Ha nem a kishugod, az teljesen lényegtelen. Nem ez volt bent a lényeg. Azzal is tisztában voltam, hogy te vagy a kutyás, mert nem nehéz felismerni a mondanivalód alapján. Tőled nem fog függni a meggyógyulása, ebben is biztos voltam, mert a minimumra sem vagy képes, egy másik ember megsegítése érdekében.
És arra mit szólsz, ha azt mondom, hogy neked van iogazad, és minden amit mondtál, bizonyítja, hogy nincs isten?
15:56
Mért, Te tudod az igazságot?
Ne legyél már ennyire öntelt.
Te csak hiszed az igazságot.
Honnan tudod én, hogy választottam?
A te általad választott hit semmivel sem előrébb való, mint bármely vallás hite.
Azt állítani, hogy csak a te hited lehet igaz, korlátoltságra, beképzeltségre vall.
Hogy választottál, miben hiszel?
Mindent elolvastál, amit csak lehetett az összes vallási tanokból?
Vagy csak ültél a szobádban kisgyerekként és megvilágosodtál?
Sejtem mit fogsz írni. Hogy nem fogtam fel miket írtál eddig.
De felfogtam, és ezért írtam most amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!