Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan és miként jöttetek rá,...

Hogyan és miként jöttetek rá, jutottatok arra, hogy nincs isten?

Figyelt kérdés
Én sokat csalódtam ebben a fiktív alakban, mire rájöttem hogy nincsen.

2021. febr. 3. 23:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/219 anonim ***** válasza:
89%

Hát, nem semmi vagy te, 32%-os.

Ahogy nézem, az előző írásodban legalább 6 hazugság van, és ráadásul unalomig ismételgeted.

Van mellette egy kis személyeskedés is.

Esetleg valami új?

Ja, és a memóriád sem az igazi. Már régebben kértünk arra, hogy Allahot mondjál. Persze miért is emlékeznél erre?

Jól sejtem, hogy bizonyítékot nem csak most, de soha nem fogunk látni tőled?

Azt is jól sejtem, hogy te ennek ellenére minden vitában mindig győzni fogsz?

Most már kirúghatnának téged innen, mert nagyon ununk!

Nem szoktam ilyet mondani, de olyan ember, aki még a vallási rovatba is hülye - az mégis, mit keres itt?

2021. febr. 6. 00:17
 72/219 anonim ***** válasza:
15%

Ne haragudj hogy nem emlékszem rád, de hát ha minden ateista mindig mindre rávágja hogy "magától" így elég nehéz titeket megkülönböztetni. Meg ahogy látom össze is kevertek másokkal, mert olyan kérdéseket dobáltok be amihez semmi közöm.

Nagyon alulmaradhattál a vitában ha folyton csak személyeskedsz és fenyegetsz.

2021. febr. 6. 00:26
 73/219 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt én már többször mondtam, hogy ilyet nem mondok.

Utoljára ma.

Tehát megint hazudsz.

Másrészt én nem keverlek össze senkivel. Te is 32% környékén lehetsz ugyan - de most tényleg másképp vagy hülye, mint az a 32%-os, akit méltán utálunk. Tehát ez vagy egy másik személyiséged, vagy valóban egy másik ember vagy.

De téged se szeretünk, mert hazug vagy, és ráadásul sulykolod a hazugságaidat, hátha a 40. ismétlésre elhiszi valaki.

De nem hiszi el senki, csak idegesítő.

Ezen kívül sakkozó galamb is vagy, mint a másik 32%-os.

Ja, a saját %-od meg tudod nézni, ha érdekel.

Amúgy... csak kíváncsiságból... nem próbálnál meg legalább egyszer valamit TÉNYLEG bebizonyítani abból, amit mondasz?

Már csak azért is, hogy ne rúgjanak ki az oldalról, mint valódi provokatőrt.

Idáig ez még sose jött össze neked.

De minden kezdet nehéz.

2021. febr. 6. 00:42
 74/219 anonim ***** válasza:
15%

Most már biztos hogy totál összekeversz mással.

Megmondtam hogy melyik az én kérdésem. Gondolom azt azért te is felfogod hogy aki 100 oldalon keresztül vitázik az nem provokációból teszi. Indulj ki abból, olvasd végig, aztán fogadd meg a Korán utasítását és tényleg foglalkozz tudománnyal. Elmondtam azt is hogy miért nem kezdem előröl a vitát. Mindenre rávágnátok a három válasz egyikét, és nem fogom sokadjára 100 oldalon ezt hallgatni mert nagyon unalmas. Tudsz az általam felsorolt három válaszon kívül mással reagálni? Nem tudsz.

Egyébként nem értem mi a probléma azzal amit írtam. Ti ateisták azt hangoztatjátok a tudomány emberei vagytok. Ez nagyszerű mert a Korán az írja foglalkozz tudománnyal ha bizonyíték kell. Ha egy keresztény azt mondja neked higgyél Istenben, csak mert és kész, akkor megértem ha kételkedsz, de a Korán azt is megmondja hol találod a bizonyítékot. Semmi más nem kell csak józan ész, mert ez már elég ahhoz hogy tudománnyal foglalkozz és aki a józan eszére hallgat az őszinte magához. Megmutatom mi történik akkor ha nem hallgatsz az eszedre, csak hogy lásd, nem babra megy a játék:

67/6-10 És azok akik nem hisznek Urukban, a Pokol lesz a büntetésük, és milyen nyomorúságos úti cél ez! Amikor beledobják őket, hallani fogják, ahogy beszívja a levegőt és forr. Csaknem szétrobban a haragtól. Minden alkalommal, amikor egy csoport beledobatik, megkérdik tőllük az őrzői: "Hát nem jött hozzátok figyelmeztető" Azt mondják: De igen! Eljött hozzánk egy figyelmeztető, de mi megtagadtuk őt és azt mondtuk: Nem küldött le Allah semmit,és te csak nyilvánvaló tévelygésben vagy! És azt mondják (a Pokol lakói): " Bárcsak hallgattunk volna rá, vagy használtuk volna a józan eszünket, akkor most nem lennénk a perzselő Tűz társai!

Azt fogják mondani "Bárcsak használtuk volna a józan eszünket". Szóval ez kell ahhoz hogy ne legyen rossz vége.

2021. febr. 6. 01:18
 75/219 anonim ***** válasza:
97%
Miert, az mennyivel jobb, hogy te egy 1500 eves mesekonyvbol akarod megmagyarazni a vilag mukodeset? Es te miert nem inkabb a tudomannyal foglalkozol, ha ez szerinted is annyira fontos lenne?
2021. febr. 6. 01:26
 76/219 anonim ***** válasza:
27%
Te mesekönyvé degradálsz egy olyan könyvet ami felszólít arra hogy foglalkozz tudománnyal, továbbá olyan erkölcsi útmutatásokat ad mint ne lopj, ne csalj, ne hazudj, ne ölj, legyél igazságos, becsületes stb stb. Mégha csak emberi írásként is tekintesz a Koránra, és nem a Teremtő üzeneteként, akkor is páratlan alkotás, de szerinted egy mesekönyv. Ebből az derül ki hogy közöd nincs semmiféle tudományhoz.
2021. febr. 6. 01:44
 77/219 anonim ***** válasza:
97%
Pont ezt kerdeztem toled! Te miert nem a tudomanyokkal foglalkozol inkabb, ha meg a konyved is felszolit ra??
2021. febr. 6. 01:56
 78/219 anonim ***** válasza:
16%
Ki mondta hogy nem foglalkozom? Diplomám van és piacvezető cégnél dolgozom. Te viszont azt állítod magadról hogy a tudomány embere vagy és mégis mesekönyvé degradálsz egy olyan könyvet ami felszólít arra hogy foglalkozz tudománnyal.
2021. febr. 6. 02:13
 79/219 anonim ***** válasza:
90%

Felrebeszelsz koma! Hol allitottam en magamrol hogy a tudomany embere vagyok?

Az meg hogy diplomad van nem jelent semmit. Az tuti nem termeszettudomanyokkal foglalkozik, aki bedol a kreacionista dumanak.

2021. febr. 6. 02:25
 80/219 anonim ***** válasza:
23%

Ateisták hangoztatják hogy ők a tudomány emberi :)

Azt meg honnan veszed hogy bármi közöm van a kreacionistákhoz? Tudtommal a kreacionisták szerint az élőlények egyik pillanatról a másikra jelentek meg. Én hol írtam ilyet?

2021. febr. 6. 08:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!