Hogyan és miként jöttetek rá, jutottatok arra, hogy nincs isten?
Mi lenne, ha legalább a NICK neveteket felvállalva írnátok???
Tudjátok a "beállítások" menüpontban, ha ráklikkeltek felad egy ablakot, abban csak be kell pipálni a kis jelölő négyzetre és láss csodát, a sok ANONIM helyett legalább lehetne tudni, ki mit is írt!
Ezt mondjad Gézengúz-2-nek (kérdezd meg, hogy miért 2).
Egy nap alatt pontozták le majdnem nullára.
Én szívesen vállalnám a nevem - de ilyen elmebeteg helyen, ahol ráadásul majdnem teljesen szabadon tobzódnak a betegek - nem megy.
Figyelj, nem a nevedre vagyok kíváncsi, hidd el engem sem Anahystornak hívnak.
Nick névnek meg bármit választhatsz, abból nem lehet bajod, ha minden válaszodnál szerepel mondjuk, hogy a válaszoló nickneve: "KyZ5T74qwerty".
Mint írtuk: nem rajongunk azért, ha a %-unk hirtelen lemegy a bányászbéka feneke alá.
Azért sem, ha csak azért pontozzák le az összes írásunkat, mert ismerik a nevünket.
Ennek melyik részét nem lehet érteni?
Arra gondolok,hogy úgy előtör egyfajta megfelelési kényszer ami az adott nick énképének kiszolgálására irányul.
A névtelenség jobb táptalaj az ösztönös nyers gondolatoknak.
"Isten nevében tömegeket gyilkoltak le 1900-áv alatt, mégse tett semmit."
Dehát nem azt írtad, hogy nem létezik? Kicsit meg vagy zavarodva :) Ha szerinted valaki nem létezik, akkor hogyan tenne bármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!