Jézusnak mi lenne az álláspontja az LMBTQ közösségekkel kapcsolatban?
49: ja, majd még kitaláljátok azt is, hogy Isten azétr pusztította el Szodomát és Gomorrát, mert nem fogadta el a melegeket XD
Számtalan forrás nevezi meg a két város bűneként a szexuális kicsapongást és paráznaságot, mások források a gőgösséget és így tovább. De egyáltalán nem kivétel a homoszexualitás, ez csak az LMBTQ szíveknek kedves kis hazugság.
53,54
Azt nem értem, hogy te miért nem vagy egy kolostorban, elzárva a világtól, megvonva magadtól minden örömforrást, hogy biztosan mennyországba kerülj?
Amit leírtál az alapján az lenne a normális, ha te a teljes életedet csak és kizárólag a vallásnak szentelted volna, megvonva és elzárkózva minden földi kísértéstől és örömtől.
53,54
Nem tudom, hogy te írtad-e azt a privátot, de most abból a feltételezésből kiindulva válaszolok rá, hogy te írtad.
Azzal kezdeném, hogy nem tudom milyen Justine-ra gondolsz.
Aztán pedig, azt javaslod, hogy éljenek teljes életükben magányosan de te a filmekről és a hamburgerről nem tudsz lemondani?
Rettentően képmutató ez a hozzá állás.
De Sade márki "Justine, avagy az erény meghurcoltatása" c. könyvére utaltam, amiben a főszereplőt fogvatartják egy kolostorban, hogy többször megerőszakolják.
És mint korábban kifejtettem, a művészet és a hamburger olyan dolgok, amikkel széppé lehet tenni az életet, anélkül, hogy bűnbe esnénk.
" a művészet és a hamburger olyan dolgok, amikkel széppé lehet tenni az életet"
De miért akarod széppé tenni? Ezt írtad:
"túl sok mindent tesztek meg az életért és nem veszitek észre, hogy az életetek nem számít"
Ön magadnak ellent mondasz.
Egyre inkább gyanítom, hogy csak egy vagy a sok szokásos, ostoba provokátorból, akik jönnek mindig a teljesen szélsőséges eseteikkel és azokból vonnak le teljesen logikátlan következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!