Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézusnak mi lenne az álláspont...

Jézusnak mi lenne az álláspontja az LMBTQ közösségekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 07:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/120 anonim ***** válasza:
3%

49: ja, majd még kitaláljátok azt is, hogy Isten azétr pusztította el Szodomát és Gomorrát, mert nem fogadta el a melegeket XD

Számtalan forrás nevezi meg a két város bűneként a szexuális kicsapongást és paráznaságot, mások források a gőgösséget és így tovább. De egyáltalán nem kivétel a homoszexualitás, ez csak az LMBTQ szíveknek kedves kis hazugság.

2022. dec. 2. 20:53
 52/120 tgt ***** válasza:
93%
Szodoma bűne nem az volt, hogy férfiak önkéntes alapon testi kapcsolatba léptek egymással, hanem az, hogy férfiak megerőszakoltak férfiakat azért, hogy megalázzák őket.
2022. dec. 2. 21:04
 53/120 anonim ***** válasza:
19%
Az a baj veletek, hogy túl sok mindent tesztek meg az életért és nem veszitek észre, hogy az életetek nem számít. Ne értsétek félre, az én életem sem számít. Az élet egyetlen lényege, hogy ne kerülj Pokolra. Márpedig ha gyakran paráználkodsz, és nem érzel megbánást, akkor nagy az esélye, hogy Pokolra jutsz. És ez vonatkozik a parázna heteroszexuálisokra is (bár az talán erkölcsileg egy fokkal jobb). Próbáljátok ki, hogy amikor paráználkodni szeretnétek, bementek egy mekibe, rendeltek elvitelre 3 big mac menüt, hazamentek, elindítjátok ezt egy hangszórón: [link] és közben egy Tonino Delli Colli által fényképezett filmet (pl. Salò vagy Máté Evangéliuma) játszotok egy viszonylag nagy képernyőn lenémítva. Ilyen az igazi keresztény szórakozás. És mennyivel jobb, mint hajnal kettőkor anális vérzéssel a sürgősségin ülni...
2022. dec. 3. 02:07
 54/120 anonim ***** válasza:
0%
U.I. Lehet, hogy én is Pokolra jutok (bár ezt szeretném elkerülni), szóval ne higgyétek, hogy azt hiszem, jobb vagyok nálatok.
2022. dec. 3. 02:09
 55/120 anonim ***** válasza:
100%

53,54

Azt nem értem, hogy te miért nem vagy egy kolostorban, elzárva a világtól, megvonva magadtól minden örömforrást, hogy biztosan mennyországba kerülj?

Amit leírtál az alapján az lenne a normális, ha te a teljes életedet csak és kizárólag a vallásnak szentelted volna, megvonva és elzárkózva minden földi kísértéstől és örömtől.

2022. dec. 3. 08:12
 56/120 anonim ***** válasza:
100%

53,54

Nem tudom, hogy te írtad-e azt a privátot, de most abból a feltételezésből kiindulva válaszolok rá, hogy te írtad.

Azzal kezdeném, hogy nem tudom milyen Justine-ra gondolsz.

Aztán pedig, azt javaslod, hogy éljenek teljes életükben magányosan de te a filmekről és a hamburgerről nem tudsz lemondani?

Rettentően képmutató ez a hozzá állás.

2022. dec. 3. 10:37
 57/120 anonim ***** válasza:
0%

De Sade márki "Justine, avagy az erény meghurcoltatása" c. könyvére utaltam, amiben a főszereplőt fogvatartják egy kolostorban, hogy többször megerőszakolják.

És mint korábban kifejtettem, a művészet és a hamburger olyan dolgok, amikkel széppé lehet tenni az életet, anélkül, hogy bűnbe esnénk.

2022. dec. 3. 10:42
 58/120 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg a magány nem olyan nagy dolog. Joe, a nimfomániás se volt magányos, és mire jutott vele?
2022. dec. 3. 10:46
 59/120 anonim ***** válasza:
100%

" a művészet és a hamburger olyan dolgok, amikkel széppé lehet tenni az életet"

De miért akarod széppé tenni? Ezt írtad:

"túl sok mindent tesztek meg az életért és nem veszitek észre, hogy az életetek nem számít"

Ön magadnak ellent mondasz.

Egyre inkább gyanítom, hogy csak egy vagy a sok szokásos, ostoba provokátorból, akik jönnek mindig a teljesen szélsőséges eseteikkel és azokból vonnak le teljesen logikátlan következtetéseket.

2022. dec. 3. 11:04
 60/120 anonim ***** válasza:
0%
Van az embernek egy ilyen furcsa és megmagyarázhatatlan ösztöne, hogy élvezni akarja az életét. Ez csak egy példa, hogy hogyan lehet megtenni.
2022. dec. 3. 11:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!