Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézusnak mi lenne az álláspont...

Jézusnak mi lenne az álláspontja az LMBTQ közösségekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 07:30
 61/120 anonim ***** válasza:
100%

De ha élvezed az életet akkor az könnyedén bűnbe fordúl. Lásd, szereted a hamburgert -> falánkság. Ez pedig az említett gyorséttermi láncban (meg sok más helyen is) forgalmazott hamburgerek esetén nagyon könnyedén előfordul.

"Van az embernek egy ilyen furcsa és megmagyarázhatatlan ösztöne, hogy élvezni akarja az életét. "

Meg, hogy boldogok akarnak lenni. Mégis azt javaslod, hogy ezt dobják el, és közben te egy olyan apróságról nem tudsz lemondani a bűn elkerülése véget, mint a hamburger.

Majd ha mindentől elzárva élsz magányosan hosszú éveken keresztül, csak Istennek szentelve magadat, majd az után nem lesz ennyire iszonyatosan képmutató az amit írtál.

2022. dec. 3. 12:09
 62/120 anonim ***** válasza:
8%
De a boldogságnak nem az a legjobb módja, hogy férfiakba dugod. A hamburgerről pedig nem érdemes beszélni. Az csak egy példa. Nyilván nem akarok dagadt lenni, és nem is akarom, hogy a hamburger fontosabb legyen, mint a hit, viszont azért heti egyszer nem nagy bűn. A törvényben pedig amúgy én nem emlékszek ilyenre, hogy falánkság, de ha tévedek, nyugodtan linkelj be egy igeverset.
2022. dec. 3. 12:20
 63/120 anonim ***** válasza:
77%

" hogy falánkság"

A hét főbűn között szerepel.

"De a boldogságnak nem az a legjobb módja, hogy férfiakba dugod. "

A szerelemnek a része az is, hogy megéled azt testileg is. Majd ha szerelmes leszel akkor megérted. Majd próbáld ki akkor, hogy nem lehetsz együtt a szerelmeddel és az milyen érzés lesz.

2022. dec. 3. 12:24
 64/120 anonim ***** válasza:
6%
A szerelem egy értelmetlen dolog. Az ember elveszti a józan eszét és az egyéniségét. Borzalmas dolgokra készteti az embert (pl. Trója), ezért a legértelmesebb dolog eltávolítani az életből.
2022. dec. 3. 13:22
 65/120 anonim ***** válasza:
89%
Na akkor vonulj el a világtól, és majd heti egyszer bedobnak neked egy művészettel kapcsolatos újságot és 1 hamburgert. Neked is jobb lesz és a világnak is.
2022. dec. 3. 13:27
 66/120 anonim ***** válasza:
0%
Heti egyszer? Annál még a cigányok is többet művelődnek.
2022. dec. 3. 13:45
 67/120 anonim ***** válasza:
3%
Amúgy nem értem mi a vita tárgya, amikor már Pál apostol is megmondta, hogy nem kell szerelmesnek lenni. Az a jó ember, aki egyedül van és Istennek él. Rengeteg ilyen ember van. A szerelem a pokol tüze, vagyis démoni eredetű. Az, hogy Jézust vagy Istent szeretem nem keverendő össze, hogy szerelmes vagyok, mert az testi, gusztustalan dolgokat okoz, ami már a Sátáné. Ha megfigyeled, akkor amikor szerelmes vagy éget belül és valaki meg is bolondul. Ez csak a Sátáné lehet, ott van perzselő tűz.
2022. dec. 7. 11:35
 68/120 anonim ***** válasza:
78%

67

Remélem a leírtakat te és a hozzád hasonlók követik is.

A természetes szelekciónak nem szabad útját állni.

2022. dec. 7. 12:55
 69/120 anonim ***** válasza:
11%
68, Isten lekakilja a természetes szelekciót, mert azt ti találtátok ki, azt hogy "szelekció". Jézus mondott valamit az evolúcióról? NEM!
2022. dec. 7. 16:35
 70/120 anonim ***** válasza:
77%
Látom nem értetted meg, hogy mire céloztam a természetes szelekcióval. De nem is probléma. Mint írtam remélem te úgy éled az életed, ahogyan azt kifejtetted.
2022. dec. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!