Jézusnak mi lenne az álláspontja az LMBTQ közösségekkel kapcsolatban?
3-as: "Meg lehet nézni azokat a helyeket ahol elfogadják a homoszexuálisokat. Mennyivel békésebbek."
Valóban, és ott be is küldik a transzvesztita aberráltakat a kiskorúakhoz érzékenyíteni. Ez biztos marhára tetszene Jézusnak.
Legalább ha már ilyen torz életvitelt folytattok, annyira legyetek gerincesek, hogy nem forgatjátok ki a szavait.
Meleg vagyok, az én véleményem az, hogy Jézus gondolatait nem tudhatjuk. Bár nem mondanám azt, hogy hívő vagyok, de a Bibliát olvastam, többször is. Szerintem nagyon jó alapot nyújt az erkölcsös élethez, még akkor is, ha vannak benne olyan részek, melyekkel nem tudok egyetérteni.
Én nem azért élek így, mert dacból erre vágyom, nem is azért, mert figyelemre éhezem. Egyszerűen tudom, hogy nem volnék képes máshogy tenni, nem tudnék egy nővel párkapcsolatban élni. Nekem is fájna, és neki is. Ennek ellenére, vagyok olyan merész (egyesek szerint pofátlan és aberrált), hogy vágyjak szerelemre, szeretetre, odafigyelésre, egy társra. Ha valóban létezik Isten, és engem ezért küld majd a pokolra, akkor emelt fővel megyek majd, mert ezt vállaltam, amikor elhatároztam magam amellett, hogy nem akarok egyedül megörögedni, majd magányosan eltávozni. Ezt az „apróságot” leszámítva igyekszem erkölcsösen élni, jó embernek tartom magam.
Jézus vélhetőleg nem véletlenül nem beszélt erről a témáról, ha igazán fontosnak gondolja, akkor szerintem megemlítette volna.
3. vagyok
"torz életvitelt folytattok"
Értem. A szemedben a hetero szexuális kapcsolat a torz. Ez már a másik véglet. Szerintem egyik életvitel se torz.
"annyira legyetek gerincesek, hogy nem forgatjátok ki a szavait."
Én nem is tettem. Ha te igen akkor miért nekem írod?
Ismered a tanításait? Ha nem akkor lehet nem ártana utána nézni.
"Értem. A szemedben a hetero szexuális kapcsolat a torz. Ez már a másik véglet. Szerintem egyik életvitel se torz."
A homoszexuális kapcsolatra értettem természetesen. Igen, ismerem a tanításait és Jézus szereti meleg ember is, de nem a bűnt. A homoszexualitás márpedig a Biblia szerint főbenjáró bűn.
Én személy szerint nem tulajdonítok nagy jelentőséget annak, hogy két meleg együtt él, tegyék. A probléma ott kezdődik, amikor a társadalmat akarják átalakítani, meg beleugatni a keresztények értékrendjébe kiforgatva Jézus szavait, akit meg ott gyaláznak ahol tudnak, lásd "transznemű" volt stb.
pap vagy senki se olvassa el a meséd?
ird le két mondatban habár en már leirtam
errol ennyit
"A homoszexualitás márpedig a Biblia szerint főbenjáró bűn."
Jézus és Isten szerint vagy a Biblia szerint? Mert nem mindegy. A Biblia szerint annyi minden bűn, hogy ezzel már nincs is értelme foglalkozni.
"amikor a társadalmat akarják átalakítani, meg beleugatni a keresztények értékrendjébe kiforgatva Jézus szavait, akit meg ott gyaláznak ahol tudnak, lásd "transznemű" volt stb."
A társadalom valamilyen. Most. Volt valamilyen régen és pont azért lett jobb mert változott. Ahogyan a keresztény értékrend is változott.
Ez egy nagyon rossz kifogás és ragaszkodás a rossz rendszerhez.
Jézust pedig a Bibliában írtak alapján az a kép egyáltalán nem érdekelné.
"az idegengyűlölet "
Ez nem szinte ugyan olyan mint mikor az LMBTQ-k iránt gyűlölködnek az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!