Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézusnak mi lenne az álláspont...

Jézusnak mi lenne az álláspontja az LMBTQ közösségekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 07:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:

110

Ezt a kérdezőnek szántad?

2023. jan. 23. 15:40
 112/120 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. jan. 23. 15:44
 113/120 anonim ***** válasza:
29%

#108#

Ne haragudj, de írásod tükrüzi, hogy mennyire buta és ostoba vagy! Olyat állítani a megtapasztaltakról, hogy egy trauma elől menekülnek, ne is haragud, de meggondolatlan és bölcstelen.

Gondold bele magad, akik egyik pillanatról a másikra élik meg és tapasztalják meg a haláközeli élményt, akár hirtelen baleset közben, hirtelen szülés közben, hirtelen műtét közben, hirtelen szívroham közben, gyermek betegség közben stb. közben, szerinted ők milyen trauma elől menekültek amikor egyikük sem számolt semmilyen rossz kövekezménnyel?????

Gondold már át végig amit írsz!!!!

2023. jan. 23. 16:10
 114/120 anonim ***** válasza:
21%

#108#: "Sajnálom hogy ezt kőtáblát én hozom le neked a hegyről, de 30 éve neked szimplán a maradék eszed ment el."

Hát persze. Szerinted addig voltam normális amíg bünöző életet éltem. Gratulálok neked ehhez a megvilágosodáshoz. Ja és sok szerencsét a kőtáblák olvasásához amiket lehozol a hegyről. Az Isten törvénye nálam a szívemben van és nem kőtáblákon.

2023. jan. 23. 16:16
 115/120 anonim ***** válasza:
21%

#109#: "Vagy 30 éve kaptál egy jóslatott is az élményed mellé, hogy majd gyakorin a "Jézusnak mi lenne az álláspontja az LMBTQ közösségekkel kapcsolatban?" kérdésnél majd az X válaszolónak ezt kell írnod?"

Tudod mi az érdekes az egészben, Az, hogy te hitetlen létedre miért akrod a Bibliával, Jézussal igazolni és alátámasztani az LMBTQ létjogosultságát, jogosságát beállítani normálisnak, természetesnek és erkölcsösnek?????

Most komolyan kérdezem, fizetnek neked ezért? Mennyit kapsz érte??? Ha nem pénzért csinálod akkor te tényleg és valóban egy nagyon ostomba megvezetett ember vagy. Ha pénzért csinálnád azt megérti az ember, de az eszme az idea ebben az irányban teljes mértékben halott és értelmetlen!!!!

2023. jan. 23. 16:25
 116/120 anonim ***** válasza:
58%

Látom érdemben reagálni nem tudsz.

A kérdéseidre a válasz az, hogy az kiindulási hipotézised már hibás. Ha azt kijavítod akkor egyből megkapod a választ a kérdéseidre.

Persze elhiszem, hogy könnyebb a másik hitét kétségbe vonni mint egy értelmes és rendesen alátámasztott érvet felhozni.

Majd akkor írj, ha képes leszel valamilyen épkézláb érvet is felhozni és nem csak ezeket a légből kapott zagyvaságaidat böfögöd ide. Elég unalmasak és csak azt bizonygatod velük, hogy mennyire nem tudod semmivel alátámasztani azt amit írsz. Az pedig, hogy ennek ellenére is erőltetted azokat csak szánalmassá tesz téged.

2023. jan. 23. 17:36
 117/120 anonim ***** válasza:
100%

Abbahagynátok, kérlek, ezt az értelmetlen vitatkozást? Gondolom csak azért nem bírjátok ki, hogy ne válaszoljatok vissza a másiknak, mert mindketten a magatok igazát akarjátok bebizonyítani, kierőszakolni. Az igazságnak nincs szüksége bizonyításra, majd nyilvánvalóvá válik, és ezt mindkettőtöknek írom. Meg kell tudni látni a határt, ahonnantól már értelmetlen tovább vitatkozni, mert csak egymást sértegetitek, s ennek semmi értelme. Tiszteletben lehet tartani a másik véleményét vagy meggyőződését akkor is, ha nem értünk vele egyet és azt gondoljuk, hogy téved. Megpróbáltátok meggyőzni egymást, nem ment, ok, attól még a kölcsönös tiszteletet meg lehet és meg kellene adni egymásnak, különben a másikkal együtt magatokat is minősítitek.

Üdv és béke nektek!

2023. jan. 23. 18:05
 118/120 anonim ***** válasza:
100%

"Gondold bele magad, akik egyik pillanatról a másikra élik meg és tapasztalják meg a haláközeli élményt, akár hirtelen baleset közben, hirtelen szülés közben, hirtelen műtét közben, hirtelen szívroham közben, gyermek betegség közben stb. közben, szerinted ők milyen trauma elől menekültek amikor egyikük sem számolt semmilyen rossz kövekezménnyel?????"

Akkor most a trauma csak akkor trauma ha előre számoltál a lehetséges rossz következményekkel? Vagy nem igazán értem miről beszélsz. Lehet 56 évesen már illene tudni fogalmazni, főleg az Isten igéjét.

Nem meggondolatlan és nem is bölcstelen. Nagy összeget mernék tenni arra, hogy minden ilyen fanatikus Hallelujah F#szfej életében volt valami, amit ép ésszel (a saját mentális korlátozottsága miatt) nem bírt volna feldolgozni ha nem menekül valami marhaságba mint a Biblia. Ezek tények, semmi gondolkodni való nincs benne.

"Hát persze. Szerinted addig voltam normális amíg bünöző életet éltem. Gratulálok neked ehhez a megvilágosodáshoz."

Én a szövegértési képességedhez gratulálok. Azt írtam, hogy a "maradék", ami feltételezi, hogy előtte se volt sok. De ezt is leírtam, csak olvasni kéne tudni.

117: Nem tudok tisztelni vallási fanatikusokat, sorry.

2023. jan. 23. 18:20
 119/120 anonim ***** válasza:

"Abbahagynátok, kérlek, ezt az értelmetlen vitatkozást? Gondolom csak azért nem bírjátok ki, hogy ne válaszoljatok vissza a másiknak, mert mindketten a magatok igazát akarjátok bebizonyítani, kierőszakolni. Az igazságnak nincs szüksége bizonyításra, majd nyilvánvalóvá válik, és ezt mindkettőtöknek írom. "

Részemről pont teljes mértékig lezártam, különösen az értelmetlen részét. Egyébként nem a magam igazát akartam volna csak bizonyítani. De nem fogom az általam bizonyítottnak látatokat félredobni megalapozatlan és látszólag kiforgatások és belemagyarázásokért, hibás következtetésekért.

De megalapozást nem kaptam, ahogyan levezetést sem, hogy az általam hibásnak vélt részeket miért is látom rosszul.

Abban igazad van és egyet is értek veled, hogy kezd elfajulni ha még nem fajult el.

Köszönöm is, hogy írtál, de amennyiben nem érkezett volna újabb érv, csak további vagdalkozás akkor én sem írtam volna már többet.

Ment a zöld pacsi és légyszíves csak így tovább. Jó a hozzá állásod. Nekem még van hova fejlődnöm.

2023. jan. 23. 19:14
 120/120 anonim ***** válasza:
8%

#117#: "Abbahagynátok, kérlek, ezt az értelmetlen vitatkozást?"

Szia. Ha bárki visszaolvassa a kommenteket mindenki láthatja, hogy én már részemről lezártam nem egyszer, de mindig vissza invitáltak valamivel.

Én most is lezárom részemről. Legyen mindenkinek a hite szerint, értelmetlen vitába nem akarok beleállni. Aztán majd mindenki meglátja, megtapasztalja és szembesül az igazsággal. Röviden ennyi.

Visszatérve az eredeti kérdéshez: "Jézusnak mi lenne az álláspontja az LMBTQ közösségekkel kapcsolatban?"

A válaszom határozottan az, hogy nem fogadná el, nem értene vele egyet, sőt ellenezné és elítélné azt. Az okokat, indokokat, érveket, Bibliai igéket korábban már megírtam. Mégegyszer köszönöm. Tisztelettel Sz.S.

2023. jan. 23. 19:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!