Jézusnak mi lenne az álláspontja az LMBTQ közösségekkel kapcsolatban?
"Belerakta de nem Isten és nem a genetikába..."
- Tehát te egy eretnek vagy aki szerint nem Isten teremtette az embert?
- Genetikábban van benne. Ha nem hiszed járj utána. Persze ha te is olyan vagy aki azt is tagadja, hogy 2+2=4 -gyel akkor már értem miért lettél eretnek.
- Az idézetednek ehhez semmi köze. A hozzád hasonlók miatt utálják sokan a hívőkét mert belemagyaráztok mindent is a Bibliába. Saját kényetek, kedvetek szerint mazsoláztok és forgatjátok ki.
Nem vagyok ereknek az embert Isten teremtette, de nem ő helyezte bele a genetikájába az elbukás lehetőségét
a Bibliában világosan le van írva:
Jak 1:13 Senki se mondja, amikor kísértésbe esik, hogy Isten kísért engem, mert Isten gonoszsággal nem kísérthető, ő maga pedig senkit sem kísért.
Jak 1:14 Hanem mindenki kísértésbe esik, amikor vonja és csábítja tulajdon kívánsága.
A kísértés azt jelenti hogy bűnbe vinni valakit, csapda helyzetet teremteni, ahogy te akarod beállítani Isten embert teremt és belehelyezi a gén készletébe a homoszexualitást és ez mivel bűn ezt majd jól számon tudja kérni az embertől az Isten, na Isten pont nem ilyen te és a hozzád hasonlók rossz az Istenről alkotott képe, és tagadják a démonok létezését és a tőlük való szabadulást helyette ez a genetikai hitető szöveg a sláger....
Isten jó
Róm 12:2 És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el az elmétek megújulása által, hogy megítélhessétek, mi Isten jó, kedves és tökéletes akarata.
3Ján 1:11 Szeretett barátom, ne a rosszat kövesd, hanem a jót. Aki jót cselekszik, az Istentől van, aki pedig rosszat cselekszik, nem látta Istent.
Az az állításod hogy belemagyarázások, meg mazsolázgatás,kiforgatás pont nem illik rám az egyenességet az igazságosságot szeretem a kettős mércét és a képmutatást nem....
Ezért utálnak egyes hívők és magukat hívőknek mondó emberek, Utánajártam a Bibliából és világosan látom hogy pont nektek nincs igazatok.....
Problémák azzal amit írsz:
Azzal, hogy a génekbe beleteszi valaminek a lehetőségét még nem lesz az csábítás.
Különbben azzal, hogy halandóvá tette az embert csábított volna a gyilkosságra és még sok más esetben is csábított volna a bűnre az értelmezésed szerint.
Na ez tényleg jó idézet: Róm 12:2
Tehát ne a homofóbiás világot kövesd amivel ártasz másoknak, hanem vedd észre mivel lehet boldogságot és békességet teremteni.
Isten nem a gyülölet Istene.
Egyéb problémák:
Nem bizonyítottad, hogy Jézus szerint ez bűn lenne.
Azt sem, hogy nem több az egész az akkori erkölcs (de nem Jézusé) maradványánál.
Azt sem, hogy ha régen bűn volt akkor ma is az-e mint ahogyan jó pár bűn van leírva a bibliában amik az egyházak tanításai szerint már nem érvényesek, amik ma már bűnnek számítanának, kivitelezhetetlenek, vagy akár káros és ártó lenne a betartásuk.
Mint ebben az esetben is a bűnnek tartás káros és ártó.
"tagadják a démonok létezését és a tőlük való szabadulást helyette ez a genetikai hitető szöveg a sláger...."
A genetika létezik, ahogyan a megfigyelések eredményei is. Ez nem hit kérdése. Ezért írtam, hogy ha a 2+2 eredménye szerinted hit kérdése akkor ott problémák vannak.
A világ olyan amilyen. A tudománnyal pedig megismerjük Isten művét. Az, hogy te nem ismered a szándékait nem cáfolja ezt meg. Mert itt nincs másról szó. Ő úgy alakította a géneket ahogyan azt akarta, te pedig mivel nem érted a szándékot, a célt, az egész értelmét ezért elutasítod Isten cselekedetét.
Az pedig, hogy másképpen értelmezed mint mások még nem jelenti azt, hogy jól értelmezed.
Nem árt egy kis szerénység ahhoz, hogy elkerüld az elbizakodotság miatti tévedést.
#76#: "De az így tiszta, hogy az egész Isten mese az ugyanez nem?"
Nos itt ebben a kérdésben, ebben a tpoc-ban, ezen a helyen nem az volt akérdés, hogy Isten létezése mese vagy sem, hanem, hogy mi Isten álláspontja az LMBTQ-val szemben és kapcsolatban. Amire te válaszoltál és reagáltál az egy másik külön kérdés és téma.
#77#: "Kettejük genetikájába pedig belerakta, hogy bizonyos körülmények esetén az utódaik homoszexuálisok legyenek."
Mekkora egy ostoba tudatlan és átgondolatlan feltevés, amit írtál.
Az eredeti genetikába nincs és nem is volt beleírva a homoszexualitás. Ezt az emberi bűn hozta magával. Erről írtam és idéztem igéket a Bibliából korábban. A homoszexualitás nem genetikai rendellenesség, hanem a bűnből eredő saját nem iránti erkölcstelen testi gerjedelem, amit ma már divatnak, természetesnek és politikai választói haszon erő szerzésnek neveznek!!!!
"Na és akkor mondjuk Batman-nek mi a véleménye az LMBTQ-ról?"
Melyik Batmannek? A régiek esetében volt egy kettő amelyiknél mintha lett volna valami Batman és Robin között. Ők lehet támogatták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!