Miért nem húzódik le a gyalogos?
Figyelt kérdés
Bicajjal mentem, egy járdás ösvényen akartam keresztülmenni. Látom hogy jön szembe a gyalogos és nem húzódna le az istennek se. Majdnem elestem mert le kellett térni a járdáról. Erre utánaordítom neki hogy húzódj már le bmg. Erre ő meg visszaszól hogy ez egy járda ne bicajozz. B+, járda oké de nem lehetne benne annyi hogy félrehúzódik egy kicsit? Ez ilyen jellem kérdése nem? Én ilyenkor félrehúzódok sőt elengedem mert semmibe nem kerül.nov. 12. 13:05
61/135 anonim válasza:
Sok értelme nincs ennek a vitának.
A KRESZ és jogszabályok egyértelműen fogalmaznak: a járda a gyalogosé a biciklisnek pedig tilos ott haladni. Innentől vergődhet az óvodás értelmi szintjén lévő kérdező, nem lesz igaza.
62/135 A kérdező kommentje:
60 tehát szeretsz komfrontálódni igaz?
nov. 12. 16:55
63/135 anonim válasza:
#61 szerintem semmibe nem került volna ha félrehúzódsz vagy tévedek?
64/135 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi értelme. Egy igazi tapló vagy kérdező, ahelyett hogy belátnád hogy hibáztál próbálod a másikakból kihúzni hogy miért neked van giazad.
65/135 A kérdező kommentje:
62, minek, azért hogy egy ember mellett eltoljam a biciklit ezért szálljak le róla? Tehát mész 20 métert biciklivel, meglátod a manust leszállsz elhaladsz mellette majd visszaszálsz és mész tovább? Oké :D
nov. 12. 16:57
66/135 anonim válasza:
#64 Harmadjára is elmondom, ahelyett hogy engem kóstolgatnál belátnád hogy hibáztál. De nem, a fél világ hülye csak mert nem szabályosan közlekedtél.
67/135 anonim válasza:
Nekem van egy olyan érzésem, hogy valójában nem ő szólt be a gyalogosnak, hanem a gyalogos szólt be neki.
Csak a kérdező fosott, hogy kap egy csicskalángost, ezért gyorsan eltekert haza miközben kisírta magát.
Majd miután élőben összemegy a kukija, ezért feljött az oldalra kiereszteni a benne lévő feszültséget tudván, hogy itt bármit mondhat nem fogja megcsapkodni senki.
68/135 A kérdező kommentje:
66 aha tehát én vagyok a tahó. A gyalogos meg egy jófej, kedves ember volt. Értelek.
nov. 12. 16:58
69/135 anonim válasza:
#67 Ilyen alapon minek menjek ki a járda szélére? Menjen a biciklis ahol akar, nem az én problémám.
70/135 anonim válasza:
#70 Pontosan. Itt is ahogy kötekedsz, tök jó fej volt a gyalogos hogy csak beszólt és nem kaptál egy szép kis ruhatárat tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!