Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem húzódik le a gyalogos?

Miért nem húzódik le a gyalogos?

Figyelt kérdés
Bicajjal mentem, egy járdás ösvényen akartam keresztülmenni. Látom hogy jön szembe a gyalogos és nem húzódna le az istennek se. Majdnem elestem mert le kellett térni a járdáról. Erre utánaordítom neki hogy húzódj már le bmg. Erre ő meg visszaszól hogy ez egy járda ne bicajozz. B+, járda oké de nem lehetne benne annyi hogy félrehúzódik egy kicsit? Ez ilyen jellem kérdése nem? Én ilyenkor félrehúzódok sőt elengedem mert semmibe nem kerül.

nov. 12. 13:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/135 A kérdező kommentje:
Azért nem álltam meg, mert kb 10/9 ember az szerintem nem kötekedik így és nem szoktam hozzá. Én mikor már pár méterre voltunk egymástól is azt hittem hogy le fog húzódni de nem tette mégse.
nov. 14. 16:03
 132/135 anonim ***** válasza:
100%
Hiszti, hiszti, hiszti. A választ várom: te miért nem álltál meg?
nov. 14. 16:06
 133/135 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Már lehiggadtál?

Hogy igazad legyen, hogy mi tartjuk fent a vitát:

Meg tudnád nekem mutatni, melyik az a hely, ahol a pár tíz méter hosszú ösvényt elkerülve hatalmas kerülőt kellene tenned?

nov. 15. 15:02
 134/135 Alex Fly ***** válasza:
Te most valóban nem vagy képes felfogni mi azzal a gond, ha nem csak egyszerűen ott pofátlankodsz a drótszamaraddal, ahol semmi keresnivalód, de ráadásul a jogszerűen ott közlekedőktől várod el, hogy biztosítsanak neked szabad utat?
nov. 15. 17:58
 135/135 anonim ***** válasza:

"Kedves Kérdező! Már lehiggadtál?"

Nem higgadt le, azóta a szomszéd zavarja:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztons..

nov. 15. 18:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!