Miért nem húzódik le a gyalogos?
Figyelt kérdés
Bicajjal mentem, egy járdás ösvényen akartam keresztülmenni. Látom hogy jön szembe a gyalogos és nem húzódna le az istennek se. Majdnem elestem mert le kellett térni a járdáról. Erre utánaordítom neki hogy húzódj már le bmg. Erre ő meg visszaszól hogy ez egy járda ne bicajozz. B+, járda oké de nem lehetne benne annyi hogy félrehúzódik egy kicsit? Ez ilyen jellem kérdése nem? Én ilyenkor félrehúzódok sőt elengedem mert semmibe nem kerül.nov. 12. 13:05
71/135 anonim válasza:
#70 egyértelmű, hogy te vagy a tahó. A gyalogos meg egy jófej, kedves ember volt, hogy nem b_szott arcon.
72/135 A kérdező kommentje:
69 nem talált kicsi sherlock. :D Ide csak azért jöttem fel hogy lássam kibe szorult emberség, de nem sokba.
nov. 12. 17:00
73/135 anonim válasza:
#74 Te, aki a saját hibáját se látja be, aztán igazán ne beszélj holmi emberségről😂😂 Benned sincs semmi emberség csak taplóság.
74/135 anonim válasza:
Milyen nagy arca lett a kérdezőnek névtelenül, bezzeg élőben egy gyalogossal nem mert konfrontálódni, inkább árokba borult a kis csicska.
76/135 anonim válasza:
#77 Én mondtam hogy ebben a szituban mit tennék. Erről ennyit. Hibáztál, kész.
77/135 A kérdező kommentje:
76 mi volt a hibám? Hogy a járdán mentem mert nem akartam kerülni? Ne fárassz már. Én tőlem a gyalogos ugyanúgy elfért volna ha a járda szélén megy. De ez a közepén jött direkt.
nov. 12. 17:05
78/135 anonim válasza:
Szegény kérdező nagyon morci lett, amiért becsicskította őt egy gyalogos. Mondanám, hogy rejszoljon egyet, de a kukija visszahúzódott az ijedtségtől.
79/135 anonim válasza:
"nem akartam kerülni" tehát amint neked kicsit is kényelmetlen a KRESZ betartása, egyből megszeged. Most én autósként mit mondjak? Piros lámpa nekem kellemetlen várakozás, ezért átmegyek rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!