Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem húzódik le a gyalogos?

Miért nem húzódik le a gyalogos?

Figyelt kérdés
Bicajjal mentem, egy járdás ösvényen akartam keresztülmenni. Látom hogy jön szembe a gyalogos és nem húzódna le az istennek se. Majdnem elestem mert le kellett térni a járdáról. Erre utánaordítom neki hogy húzódj már le bmg. Erre ő meg visszaszól hogy ez egy járda ne bicajozz. B+, járda oké de nem lehetne benne annyi hogy félrehúzódik egy kicsit? Ez ilyen jellem kérdése nem? Én ilyenkor félrehúzódok sőt elengedem mert semmibe nem kerül.

nov. 12. 13:05
 91/135 A kérdező kommentje:
Bájdövéj és miért van az, hogy csomóan, pl. járdán is félrehúzódnak, a szélen mennek vagy akár meg is állnak és elengednek? Mert rendes, kedves emberek. Ugye ilyen is van milyen érdekes?
nov. 12. 19:59
 92/135 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, milyen alapon filozofálsz "rendes", "kedves" gyalogosról, amikor te kerékpárosként annyira nem vagy képes, hogy ott tekerj, ahol szabályos.
nov. 12. 20:33
 93/135 A kérdező kommentje:

Sokszor muszájból megy a kerékpáros a járdán mert nincs más lehetősége.

De miért nem ejtetek pár szót erről a kedves emberről aki a járda közepén ment, miért mindig csak engem szidtok? Ő miért nem tehetett volna meg annyit mint a többi rendes gyalogos aki elenged?

nov. 12. 20:39
 94/135 anonim ***** válasza:
71%
Orvosi eset vagy.
nov. 12. 20:43
 95/135 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én gyalogosként azt mondom, hogy lehúzódnék. De ha te úgy tekersz, hogy ELVÁROD az asszisztálást, akkor CSAK AZÉRT IS AKADÁLYOZLAK. Aztán majd megtanulod, hova való az a nagy pofád. Neked kerékpárosként a járdán nem azon kell gondnolkodni, hogy a gyalogos miért nem annyira jófej veled, mint lehetne, hanem azon, hogy mi a jó büdös k*rva istent keresel a járdán kerékpárosként. Jó, hogy nem autóval hajtasz a járdára, és várod el, hogy a gyalogosok szétszéledjenek, mint Mózes előtt a Vörös-tenger.
nov. 12. 20:45
 96/135 anonim ***** válasza:
71%

Egy tipp!

Ha nincs bringázásra alkalmas út, akkor menj gyalog.

Csak a taplo bringásokra figyelj, hogy időben félre tudj ugrani.

nov. 12. 20:49
 97/135 A kérdező kommentje:

Még mindig nem látom hogy szót ejtettünk volna a gyalogosról.

Ő most a rendes, jófej kategóriába tartozott vagy hová? Ő ugyanabba a kategóriába tartozott mint az a gyalogos aki lehúzódik és/vagy elenged? Minden gyalogos egyforma?

nov. 12. 20:57
 98/135 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden gyalogos egyforma, de neked közlekedőként nem is kell ezt figyelembe venned. Ha járművel közlekedsz, konkrétan nem is szabad ezt figyelembe venned. Hülye paraszt vagy, fogd már fel.
nov. 12. 21:21
 99/135 A kérdező kommentje:
Te még mindig a rejsz matyi vagy aki itt sértegetsz? Kitartó kis matyi vagy te hallode. :DD
nov. 12. 21:45
 100/135 A kérdező kommentje:
Tehát nem ismered még mindig be, hogy a gyalogos egy paraszt volt, értem. :D
nov. 12. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!