Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem húzódik le a gyalogos?

Miért nem húzódik le a gyalogos?

Figyelt kérdés
Bicajjal mentem, egy járdás ösvényen akartam keresztülmenni. Látom hogy jön szembe a gyalogos és nem húzódna le az istennek se. Majdnem elestem mert le kellett térni a járdáról. Erre utánaordítom neki hogy húzódj már le bmg. Erre ő meg visszaszól hogy ez egy járda ne bicajozz. B+, járda oké de nem lehetne benne annyi hogy félrehúzódik egy kicsit? Ez ilyen jellem kérdése nem? Én ilyenkor félrehúzódok sőt elengedem mert semmibe nem kerül.

nov. 12. 13:05
 111/135 A kérdező kommentje:

Az első részét rosszul látod, csak én azt ha valaki indokolatlanul p.raszt, azt nem tudom elviselni. Mert ez az illető az volt.

Miben kellett volna nekem alkalmazkodnom? Tilosban járok, hivatalosan igen aláírom. De kis sebességgel haladtam, a nekem jobb oldalon, nem középen hanem a járda szélén mert láttam hogy jön szemből az ember aki ha szintén a neki jobb oldalon haladt volna gond nélkül elhaladunk egymás mellett. De ő középen jött, és nem nagyon akart a járda szélére húzódni. Ennek lett majdnem az eredménye hogy mivel alacsonyabban van a föld ezért szinte megborult a bicikli.

A járda fejből nem tudom milyen széles, ami biztos az az hogy egy gyalogos mellett normál esetben simán el lehet férni, tapasztalat, mert szerencsére nem ez a gyalogos a jellemző.

nov. 14. 13:55
 112/135 A kérdező kommentje:

"De ha te vagy a szabálytalan, akkor az lenne az elvárás, hogy te alkalmazkodj a másikhoz. Én is járok tilosban bringával is. Ám ezzel tisztában vagyok, és meghunyászkodás nélkül, de ÉN alkalmazkodom a másikhoz, nem attól várom el."

Tehát te mit csináltál volna ebben a szituban? Akkor jársz te is tilosban mint mindenki. Meglátod hogy középen jön, tehát nagyon nehezen férnél el mellette, és leszállsz? És te nem éreznéd utána szánalmasnak a másik embert hogy ezért neked le kell szállnod mert nem képes a járda szélén menni?

nov. 14. 14:02
 113/135 anonim ***** válasza:
Igen, én félrehúzódok, szükség szerint meg is állok. Sőt kedvesen rá is mosolygok. Ha nem szór villámokat a szeme, akkor még azt is hozzáteszem, hogy Bocs!
nov. 14. 14:10
 114/135 anonim ***** válasza:
lol... eltelt vagy 3 nap, de a kéredző még mindig azon lovagol, hogy neki van igaza amikor nincs igaza :D Hány éves vagy, 12?
nov. 14. 14:15
 115/135 A kérdező kommentje:
Rendben van, mások vagyunk. Az hogy valaki annyira nem képes, hogy arra a 2 másodperc erejéig míg elhaladunk egymás mellett megteszi azt a "szívességet" hogy egy picit kihúzódjon a járda szélére hogy el tudjon mindenki haladni, én arra az emberre sok jó szót nem nagyon tudnék mondani. De hát nem baj, másképp látjuk és másképp éljük meg.
nov. 14. 14:15
 116/135 A kérdező kommentje:
116 ha nem látnád, mindig jön 1-1 újabb válaszoló amikre én csak reagálok. Mit csináljak, ne válaszoljak?
nov. 14. 14:16
 117/135 anonim ***** válasza:

#118 Nem reagálsz, hanem újra és újra mantrázod a hülyeséget s egyre több kamu szöveget hozol fel csak azért, hogy elhitesd saját magaddal, neked volt igazad egy helyzetben ahol nem volt igazad :D

2 másodpercen pattogsz 3 napja, normális vagy? :D

nov. 14. 14:19
 118/135 A kérdező kommentje:
Aha, 2 másodperc, és ha kitöri az ember a nyakát akkor mi van? Azért mert a gyalogos belehalt volna ha 2 másodpercig nem p.arasztkodik.
nov. 14. 14:24
 119/135 anonim ***** válasza:
Én megfontolnám a regisztráció törlését ennyi trollkodás után. Nem bírálok a modikat, van elég bajuk. De amit művelsz, az minősíthetetlen. persze mi vagyunk a hülyék, mert eleve el kellett volna engedni a kérdést nulla felelet nélkül.
nov. 14. 14:26
 120/135 anonim ***** válasza:
Te belehaltál volna, ha 2 másodpercig nem parasztkodsz, hanem megállsz?
nov. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!