Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem húzódik le a gyalogos?

Miért nem húzódik le a gyalogos?

Figyelt kérdés
Bicajjal mentem, egy járdás ösvényen akartam keresztülmenni. Látom hogy jön szembe a gyalogos és nem húzódna le az istennek se. Majdnem elestem mert le kellett térni a járdáról. Erre utánaordítom neki hogy húzódj már le bmg. Erre ő meg visszaszól hogy ez egy járda ne bicajozz. B+, járda oké de nem lehetne benne annyi hogy félrehúzódik egy kicsit? Ez ilyen jellem kérdése nem? Én ilyenkor félrehúzódok sőt elengedem mert semmibe nem kerül.

nov. 12. 13:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/135 anonim ***** válasza:
100%
Hiába csűröd-csavarod kérdező, szabálytalan és pofátlan voltál. Ennyi.
nov. 12. 16:31
 42/135 anonim ***** válasza:
100%
#41 Ha félre húzódtál, akkor mi a hiszti tárgya, mire fel az óbégatás?
nov. 12. 16:31
 43/135 A kérdező kommentje:
42 ezek nem életszerű dolgok amikről beszélsz. Az hogy végigtolod ott ahol végig is biciklizhetnéd, stb. Ezeket magad se hiszed el szerintem.
nov. 12. 16:32
 44/135 anonim ***** válasza:
100%
#45 Mondom, hiába csűröd-csavarod, szabálytalan és pofátlan voltál.
nov. 12. 16:33
 45/135 A kérdező kommentje:
41 az hogy mivel a járda közepén jött, ki kellett kerülnöm úgy hogy még a bicikli is picit megborult mert lehajtottam a járdáról és alacsonyabban volt a föld.
nov. 12. 16:35
 46/135 A kérdező kommentje:
44esnek írtam bocs. 46tól nincs több megvitatnivalóm.
nov. 12. 16:38
 47/135 anonim ***** válasza:
100%
#47 Értem. És újra megkérdezem, mi a hiszti tárgya? Ő jött a járdán jogosan, neked kötelességed volt félrehúzódni amit megtettél. Mi a hiszti tárgya? Miért óbégatsz utána?
nov. 12. 16:39
 48/135 A kérdező kommentje:
46 még annyi hogy ha te mész a járda közepén és meglátod hogy szemben jön a biciklis. Akkor te mész továbbra is középen és nem húzódsz ki szélre igaz? Még akkor sem ha beléd jön a bringás, semmi áron igaz? Mert neked elveid vannak, vagy miért nem?
nov. 12. 16:43
 49/135 A kérdező kommentje:
49 mondom, majdnem sikerült elesnem emiatt, mert ő nem húzódott félre hanem végig középen jött. Ha a járda szélén megy elhaladunk simán egymás mellett. Ráadásul egy kövér fax is volt.
nov. 12. 16:46
 50/135 anonim ***** válasza:
100%
#50 Ahelyett hogy engem kóstolgatnál belátnád hogy egy igazi tapló vagy. Mondom, ne csodálkozz ha lekapnak a bicikliről.
nov. 12. 16:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!